hımm anladım canım benimki sadece fsh,lh,e2,prolaktin e baktırdı tiroitle ilgili hormonlara bakılmadı ama onlarda önemliymiş olmadı ben de pazartesi isticem dr.dan yaptırıcam.hepsine bakıldı benim.. adet döneminde gittim ki hepsi aradan cıksın tiroit falanda aynı zamanda bakıldı.. pcos olanlarda tiroit olabilir diyip onu doktor vermişti ve kan tahlili ayrıca hormonlar hepsi aradan cıkmış oldu...
kızz elektrikler kesildi diye adamı ne fırçalıon...bu elektirik kesintisi beni delirtiyor yawwallahtan benimki işteydide bi güzel fırçaladım
haklısın canım..bu dr.lar cok yogunlarya acaba diyorum bıkıolarmı bizden..merim benim de bu testleri bir an önce yaptırmam lazım yani.ben son dr.lh ve fsh oranını sordum ilaç kullanmam gerekli mi dedim o da değere göre hafif pco gibi dedi sonra muayne etti ama maşallah tertemiz yumurtalıkların dedi ondan hiç bişey vermedi.sadece biraz akıntım varmış 1 tane fitil verdi akşam onu da yaptımuff ne çok şey varmış yaa valla kafayı yicem artık hayır bunları neden dr.lar istemiyor onu anlamıyorum yani benim 1 senem olmuş artık hani daha 3-4 ay olsa tamam dicem panik yaptırmamak için istemiyor off bıktım bu dr. milletinden
hoşgeldin seçilim..ben iyiyim valla..sen peki?selam millet bende geldim nasılsınız bakalım
kızlar bu saatte 11 kişi wawwww
off gerçekten bebeğim araştırdıkça yeni bi hormon yeni bişeyler işte vücudumuz değişik bir sistem herşey birbiriyle bağlantılı.yaptırıcam pzartesi sen akşam sonuçlarını bulsana bi yani değerler kaç olmalı uff bak yine stresyaptır tabi bebegim...ögren herbişeyini benmde troidim yüksek cıktı..
o da kilo yapıyor bende ve troid yükselince guatrdan şüphelendiler..
gecen günde gittim boğazdan ultrasyona girdim ama temiz çıktı kötü huylu nodülüm yok şükür..
ayhh arastırdıkça da bir sey cıkıyor vallahi
bu arada sen sigara içiyomusunyapınca merak ettim..
agzına biber süreyim mi senin
ooo tatlım görmedim hoşgeldinkızlar merhaba ya bana bi merhaba yokmu
kızz elektrikler kesildi diye adamı ne fırçalıon...
trafolara kıs sen
haklısın canım..bu dr.lar cok yogunlarya acaba diyorum bıkıolarmı bizden..
kimine onu dior kimine bunu..
inan özel hastanelere gidiyorum hep ve orda bile sıra var bu ne anam
bir de bana da yaza kadar yumurta takibi yamıcagım sana dedi..anlamıyorumki
hoşgeldin seçilim..ben iyiyim valla..sen peki?
hee ya bi sen eksıktin tam oldukkkhoşgeldin kankimmmmmmmm
bu arada dn neler yaptın geldinmi buraya?yani azmite?
ooo tatlım görmedim hoşgeldinnasılsın bakimm
vayy bu saatte 9 kişiyiz müthişnil bunları okuyunca çıldırıcak
kızz elektrikler kesildi diye adamı ne fırçalıon...
trafolara kıs sen
hoşbulduk canım bende iyim sağolaasın allah razı olsun senden başka cevap bilem yazan olmadı yawww
senn gezmelere mi gittin bugün maşallah ne çok geziyosun.senin kız kreşe falan başladı mı canımhaha bncede ya bnede şaştım
canım bazen sayfalar hızlı geçiyor ondan görmedik çok kalabalık olmanın da dezavantajı bu.hoşgeldin canım nasılsınkızz elektrikler kesildi diye adamı ne fırçalıon...
trafolara kıs sen
hoşbulduk canım bende iyim sağolaasın allah razı olsun senden başka cevap bilem yazan olmadı yawww
senn gezmelere mi gittin bugün maşallah ne çok geziyosun.senin kız kreşe falan başladı mı canım
yavrum benim herif alo 186 elektrik arızada çalışıyokızz elektrikler kesildi diye adamı ne fırçalıon...
trafolara kıs sen
hee ya bi sen eksıktin tam oldukkkhoşgeldin kankimmmmmmmm
bu arada dn neler yaptın geldinmi buraya?yani azmite?
cvb yazdım canımelifff özele baksana bi
tamam canm.aksama yazarım sana ben..off gerçekten bebeğim araştırdıkça yeni bi hormon yeni bişeyler işte vücudumuz değişik bir sistem herşey birbiriyle bağlantılı.yaptırıcam pzartesi sen akşam sonuçlarını bulsana bi yani değerler kaç olmalı uff bak yine stres
ayy içiyorum bebeğim ama günde 5-6 yemeklerden sonra bi de kahveyle napimm onu inşallah hamile kalınca bırakırım
bebegmm ben dün cok yorgundum dayanamadım 11 olmadan uyumusum..sonunda biri beni gördu ayyyy çok gezd,ik izmitteydik aferin size ben yokken yazişmamaılınız< cok ben yoktum ya sarmadı dimi
hahahvalla tam yazacaktım..vayy bu saatte 9 kişiyiz müthişnil bunları okuyunca çıldırıcak
yaren bu arada SERAP26 bugün almış sonuçlarını 79,2canıminşallah
ayy ne güzel kızında senin gibi seviyor gezmeleri zaten öyle olsun ya.bence anne babalar çoçuğa değil çocuklar anne babaya ayak uydursunlar yani öyle alışrırmak gerekiyor(tabi bu beniim fikrimyok yok kızımıda götururum heeryere dun eşi izinliydi zaten öle ailecek evet ya bu ara ben cok gezdim yani tam5 gunum var benimböe çocukluk arkadaşlareı lise falan derken kızım bebekken bile gezdim sıkıldıımda hele şimdi 5 yaşındaa ooo kızım benim kankim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?