Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
hımm anladım canım benimki sadece fsh,lh,e2,prolaktin e baktırdı tiroitle ilgili hormonlara bakılmadı ama onlarda önemliymiş olmadı ben de pazartesi isticem dr.dan yaptırıcam.

pambik nbr cnm akşam yazdım sana maşalla yaramış mı kur banada yaradı sankim 16 da yumurtlamışım kızlar bu arada siteden uyarı geldi öle tablo koydum die acaba bu konuyla ilgili yazışmakta kural ihlalimiki biliyonmu cnm

bu elektirik kesintisi beni delirtiyor yaww allahtan benimki işteydide bi güzel fırçaladım
kızz elektrikler kesildi diye adamı ne fırçalıon...
trafolara kıs sen
haklısın canım..bu dr.lar cok yogunlarya acaba diyorum bıkıolarmı bizden..
kimine onu dior kimine bunu..
inan özel hastanelere gidiyorum hep ve orda bile sıra var bu ne anam
bir de bana da yaza kadar yumurta takibi yamıcagım sana dedi..anlamıyorumki
selam millet bende geldim nasılsınız bakalım
hoşgeldin seçilim..ben iyiyim valla..sen peki?
kızlar bu saatte 11 kişi wawwww

hee ya bi sen eksıktin tam oldukkkhoşgeldin kankimmmmmmmm
bu arada dn neler yaptın geldinmi buraya?yani azmite?

off gerçekten bebeğim araştırdıkça yeni bi hormon yeni bişeyler işte vücudumuz değişik bir sistem herşey birbiriyle bağlantılı.yaptırıcam pzartesi sen akşam sonuçlarını bulsana bi yani değerler kaç olmalı uff bak yine stres
ayy içiyorum bebeğim ama günde 5-6 yemeklerden sonra bi de kahveyle napimm onu inşallah hamile kalınca bırakırım

sonunda biri beni gördu ayyyy çok gezd,ik izmitteydik aferin size ben yokken yazişmamaılınız< cok ben yoktum ya sarmadı dimi

senn gezmelere mi gittin bugün maşallah ne çok geziyosun.senin kız kreşe falan başladı mı canım

yok yok kızımıda götururum heeryere dun eşi izinliydi zaten öle ailecek evet ya bu ara ben cok gezdim yani tam5 gunum var benimböe çocukluk arkadaşlareı lise falan derken kızım bebekken bile gezdim sıkıldıımda hele şimdi 5 yaşındaa ooo kızım benim kankim

yavrum benim herif alo 186 elektrik arızada çalışıyo yani o trafoları o tamir ediyo. ben ona kızmıyayım da kime kızayım

elifff özele baksana bi
cvb yazdım canım

tamam canm.aksama yazarım sana ben..
off içmeyin su sigarayı ya..yazık vucudmuzaa
sonunda biri beni gördu ayyyy çok gezd,ik izmitteydik aferin size ben yokken yazişmamaılınız< cok ben yoktum ya sarmadı dimi
bebegmm ben dün cok yorgundum dayanamadım 11 olmadan uyumusum..
bu arada anlatsana tam detaylı nerelere gittin neler aldın..
mangomuzu begendin mi
vayy bu saatte 9 kişiyiz müthiş nil bunları okuyunca çıldırıcak
hahahvalla tam yazacaktım..
gündüz girelim gündüz girelim diodu ahanda girdik

pekii diger gündüz isteyenler burada mı acabaa?????????????
hoşbulduk canım bende iyim sağolaasın allah razı olsun senden başka cevap bilem yazan olmadı yawww

Aminn seçilim...kalabalıgızya görmemişlerdir..
sen bi daha yaz...bi daha bi daha.. gözter kız kendiniiii

ayy ne güzel kızında senin gibi seviyor gezmeleri zaten öyle olsun ya.bence anne babalar çoçuğa değil çocuklar anne babaya ayak uydursunlar yani öyle alışrırmak gerekiyor(tabi bu beniim fikrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…