kuzu ya misafirim geldi şimdi çıkmam lazım akşam ilgileneceğim ateş tablolarıyla...öptüm...
aaaa canım sen kan testi vermiştin dimi ayyyçok sevindim daha çok yeni dimi.anlat bize detaylı bu ay özel neler yaptın farklı belirtin falan oldumu hadii inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunsun
pampiğimhamişmisin sen yaaa çok sevindim hadi hayırlısı tebrik edrim
gel canım biz her gece burdayızMerhaba kızlar , nasılsınız? Son günlerde düzenli giremedim konuları kaçırdım sanırım3 gündür de migren ile boğuşuyorum off off... İlk fırsatta geceleri aranızdayım inşallah, gündüz kimsecikler yohhk
ayyy bu ay da neymiş böle yaa. tüyünüzü ona göre alın bebaberliği ona göre yapın. dolunay olmasa yandık vallaAYIN KADINLAR ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ
Eski çağlarda,ayın belirli dönemlerinden etkilenen kadınların, dolunay zamanı
hamile kaldıklarına inanılırdı. Günümüzde, jinekologların da bunu doğruladıkları görülüyor. Ayın, kadın periyotları üzerindeki etkisinin hilal ve dolunay zamanı ortaya çıkması, doğumların bu dönemde hızla artığınının doğum uzmanlarınca saptanması bizleri, gerçekle yüz yüze getirmektedir. Ve ayın özellikle kadınlar üzerindeki etkisini isGüneş ile Ay’ın gökyüzünde karşıt olduğu bu döngü evrenin bilinmezliği içinde yüzyıllardan beri hesaplayabildiğimiz, çok özel görüntülerden biridir. Hatta sıklıkla gerçekleşmesi nedeni ile çoğu zaman önemsenmemesine neden olur. Hayatımızda herhangi bir olaymış gibi sürer gider. Hatta daha ziyade romantik bir detay olarak hayatımızda yer alır. Oysa nasıl Güneş 21 Mart’tan itibaren Koç burcuna girip baharı başlatıyor ise, ortalama her 28 günde bir gökyüzünde gerçekleşen Ayın dansı defalarca tekrar etmektedir. Bu tekrar tekrar yaşanan döngü büyük bir matematiksel düzenin küçük bir göstergesidir.
Güneş ile Ay’ın arasındaki ilişki pek çok özel gökyüzü görünümü oluşturur. Yeni ay dediğimiz, Güneşin Ay ile kavuşum dansı ve bu göksel oluşumdan 14 gün sonra dolunayı oluşturan gökyüzünde Güneş ile Ay’ın karşıt pozisyonu önemlidir. Dolunay dönemlerinde ay dünyaya en yakın konumuna gelir.
vay be kızlar görüyomusunuz ayın ne çok etkisi var üzerimizde yani ay'da yörünge üzerinde dönüşünü 28 günde yapıyor kadınların adet döngüsü gibi
hoş geldin canım. genelde gündüzleri de giriyorum ama kimse olmadığı için çıkıyorumToplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
ayisigiiii, pambik25, suay82, meri1, elifzade
Kızlar merhabane güzel birileri varmış buralarda bu saatlerde :)
canım benim aldım kokulu öpücüklerini ben de sana yolluyorumkızlarrrr nabersinizzz
ben gelddimmmmm...
oooo kimler var kimler bende kimse yoktur die düşünmüştüm
pampikimm
suaycımm
haşhaşlı elifim
vee de karabiberimm
hepinizee kokulu kokulu öpücüklerimi gönderiyom anam
hahhaha yalandünyadaki pavyonda çalısan tülaydan esinlendim anammm
bebegm sarjım bittiben vardım ama napalım gittin sen
ben seversem böle severim yavru kuşumOyyyyOyyyy..
Benim sadık yariimm..
Beni de bırakmazmış hiiiç...
Oy bi denem beniiim.
hoşbulduk tatlım...nasıl bir karsılama metni hazırladım size..hoş heldin canımmm
hoşgeldin ayışıgı..geçmiş olsunMerhaba kızlar , nasılsınız? Son günlerde düzenli giremedim konuları kaçırdım sanırım3 gündür de migren ile boğuşuyorum off off... İlk fırsatta geceleri aranızdayım inşallah, gündüz kimsecikler yohhk
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
ayisigiiii, pambik25, suay82, meri1, elifzade
Kızlar merhabane güzel birileri varmış buralarda bu saatlerde :)
kızlarrrr nabersinizzz
ben gelddimmmmm...
oooo kimler var kimler bende kimse yoktur die düşünmüştüm
pampikimm
suaycımm
haşhaşlı elifim
vee de karabiberimm
hepinizee kokulu kokulu öpücüklerimi gönderiyom anam
hahhaha yalandünyadaki pavyonda çalısan tülaydan esinlendim anammm
serap26
Papatya
Giriş tarihiFeb 2012Mesajlar21
[h=2][/h] slm pambik25 nasılsın? Testsonucum çıktı. 72,9 :)))
yuppi sonunda zafer gündüzcülerede vurdumerabalar kızlar mericim bende senı öpüyorum bebeğim kızlar benım bat:21 çok az kaldı karnım hiç ağrımıyor sadece gögüslerim çok sızlıyor bırde sağ kasığıma ara ara kırap girip çıkıyor sizce adet mi olacağım eşim bugün cumada bızım için dua etcem inş. hamilesindir diyor onuda üzmekte korkuyorum
kızzz suayy Allah mı söletti sana...pampiğimhamişmisin sen yaaa çok sevindim hadi hayırlısı tebrik edrim
oo hayırlı olsun...vallah sevindim ayhh sıra bize geliyor pampişimmmserap bugün sonucunu almış kan vermişti düm 79,2 çıkmış ben onu kutladım.kızlar bir hamişimiz daha var Allah'ın izniyle
canım benim aldım kokulu öpücüklerini ben de sana yolluyorumnasılsın bakimm
ayyy inşallah kız valla tuttum seni bırakmıyorum ona göre:13:ozaman serabı tebrik ederim hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
pampiğim ya ben diyorum her halde sen bu ay hamiş kalacaksın kızzzzz hadı bakalım elini sıkı tut
yuppi sonunda zafer gündüzcülerede vurdumerabalar kızlar mericim bende senı öpüyorum bebeğim kızlar benım bat:21 çok az kaldı karnım hiç ağrımıyor sadece gögüslerim çok sızlıyor bırde sağ kasığıma ara ara kırap girip çıkıyor sizce adet mi olacağım eşim bugün cumada bızım için dua etcem inş. hamilesindir diyor onuda üzmekte korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?