Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Merhaba kızlar , nasılsınız? Son günlerde düzenli giremedim konuları kaçırdım sanırım 3 gündür de migren ile boğuşuyorum off off... İlk fırsatta geceleri aranızdayım inşallah, gündüz kimsecikler yohhk

AYIN KADINLAR ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ

Eski çağlarda,ayın belirli dönemlerinden etkilenen kadınların, dolunay zamanı
hamile kaldıklarına inanılırdı. Günümüzde, jinekologların da bunu doğruladıkları görülüyor. Ayın, kadın periyotları üzerindeki etkisinin hilal ve dolunay zamanı ortaya çıkması, doğumların bu dönemde hızla artığınının doğum uzmanlarınca saptanması bizleri, gerçekle yüz yüze getirmektedir. Ve ayın özellikle kadınlar üzerindeki etkisini is
Güneş ile Ay’ın gökyüzünde karşıt olduğu bu döngü evrenin bilinmezliği içinde yüzyıllardan beri hesaplayabildiğimiz, çok özel görüntülerden biridir. Hatta sıklıkla gerçekleşmesi nedeni ile çoğu zaman önemsenmemesine neden olur. Hayatımızda herhangi bir olaymış gibi sürer gider. Hatta daha ziyade romantik bir detay olarak hayatımızda yer alır. Oysa nasıl Güneş 21 Mart’tan itibaren Koç burcuna girip baharı başlatıyor ise, ortalama her 28 günde bir gökyüzünde gerçekleşen Ayın dansı defalarca tekrar etmektedir. Bu tekrar tekrar yaşanan döngü büyük bir matematiksel düzenin küçük bir göstergesidir.
Güneş ile Ay’ın arasındaki ilişki pek çok özel gökyüzü görünümü oluşturur. Yeni ay dediğimiz, Güneşin Ay ile kavuşum dansı ve bu göksel oluşumdan 14 gün sonra dolunayı oluşturan gökyüzünde Güneş ile Ay’ın karşıt pozisyonu önemlidir. Dolunay dönemlerinde ay dünyaya en yakın konumuna gelir.
vay be kızlar görüyomusunuz ayın ne çok etkisi var üzerimizde yani ay'da yörünge üzerinde dönüşünü 28 günde yapıyor kadınların adet döngüsü gibi

aaaa canım sen kan testi vermiştin dimi ayyy çok sevindim daha çok yeni dimi.anlat bize detaylı bu ay özel neler yaptın farklı belirtin falan oldumu hadii inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunsun

pampiğim hamişmisin sen yaaa çok sevindim hadi hayırlısı tebrik edrim

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

ayisigiiii, pambik25, suay82, meri1, elifzade

Kızlar merhaba ne güzel birileri varmış buralarda bu saatlerde :)

serap bugün sonucunu almış kan vermişti düm 79,2 çıkmış ben onu kutladım.kızlar bir hamişimiz daha var Allah'ın izniyle

gel canım biz her gece burdayız

ayyy bu ay da neymiş böle yaa. tüyünüzü ona göre alın bebaberliği ona göre yapın. dolunay olmasa yandık valla

hoş geldin canım. genelde gündüzleri de giriyorum ama kimse olmadığı için çıkıyorum

canım benim aldım kokulu öpücüklerini ben de sana yolluyorumnasılsın bakimm

ben vardım ama napalım gittin sen
bebegm sarjım bitti
aslında laptopun sarjı bitti aman dedm bu bana isaret..yataga girdim elime aldım yasini tüm duaları okudum..
en son elim acık dua ederken uyuyup kalmısım yatagın içinde:))
OyyyyOyyyy..
Benim sadık yariimm..
Beni de bırakmazmış hiiiç...
Oy bi denem beniiim.
ben seversem böle severim yavru kuşum
hoş heldin canımmm
hoşbulduk tatlım...nasıl bir karsılama metni hazırladım size..
begendinmiii
hoşgeldin ayışıgı..geçmiş olsun
kız nası gündüz kimsecikler yok..sizde alıstınız ha bunu demeye
ne zaman fırsatın olursa gel..bekleriz

yuppi sonunda zafer gündüzcülerede vurdu merabalar kızlar mericim bende senı öpüyorum bebeğim kızlar benım bat:21 çok az kaldı karnım hiç ağrımıyor sadece gögüslerim çok sızlıyor bırde sağ kasığıma ara ara kırap girip çıkıyor sizce adet mi olacağım eşim bugün cumada bızım için dua etcem inş. hamilesindir diyor onuda üzmekte korkuyorum

merhaba canım hoşgeldin bende öpüyorum seni

serap26
Papatya

Giriş tarihiFeb 2012Mesajlar21​

[h=2]
[/h]
slm pambik25 nasılsın? Testsonucum çıktı. 72,9 :)))​

ozaman serabı tebrik ederim hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

pampiğim ya ben diyorum her halde sen bu ay hamiş kalacaksın kızzzzz hadı bakalım elini sıkı tut

canım benim bk bu kadar takma kafana stres yaparak adet günümüzü bile geciktiriyoruz belirti arama bence.ben çok belirti yorumu okudum ve şunu öğrendim adet belirtileriyle gebelik belirtileri hemen hemen aynı...kiminde bazı belirtiler oluyor kiminde hiç biri olmuyor hadi rahatla bak şurda 4 günün kaldı

pampiğim hamişmisin sen yaaa çok sevindim hadi hayırlısı tebrik edrim
kızzz suayy Allah mı söletti sana...
benm pampikim de hamiş olcakkkk
serap bugün sonucunu almış kan vermişti düm 79,2 çıkmış ben onu kutladım.kızlar bir hamişimiz daha var Allah'ın izniyle
oo hayırlı olsun...vallah sevindim ayhh sıra bize geliyor pampişimmm
serapcım da gelsin bide kendinden duyalım müjdeyiii
canım benim aldım kokulu öpücüklerini ben de sana yolluyorumnasılsın bakimm

iim pampikim aksam 11 de anca uyudum sabah 11de uyandım dershanemde yok bugün ohh yan gel
ohhh ne rahatttt

hoşgeldin ayışıgı..geçmiş olsun
kız nası gündüz kimsecikler yok..sizde alıstınız ha bunu demeye
ne zaman fırsatın olursa gel..bekleriz[/QUOTE]

Mericim, valla alışmak değil de denk gelmedim sanırım, bir kaç gündur bakıp çıkıyordum kimse olmayınca :) sevindim sizleri görüğüme

inşallah hamilesindir abla ya valla çok stres oluyor insan benim daha 10 gün var senin ne güzel 4 günün kalmış sonuca erişmek üzeresin ben nasıl bekliycem bilmiyorum bebiş yoksa hemen adet olayım istiyorum..birşey sorcam ben sizlere 2-3 gündür başım çok ağrıyo normalde her ay ağrıyo adetimden önce ama bu kadar erken başlamıyor acaba bu da belirti olabilir mi ? Kafayı sıyırcam bebek diye dişim kanasa bebek mi dicem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…