Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

slm karabiber... seni simdi hemen ümitlendirmek istemem ama bas agrisida bir hamilelik belirtisi.
bende olmustu hergün basi agrirdi, cok basi agriyan biri degilim...
senin icin en hayirlisi olsun

rabbım hayırlısını versın evet tatlım stres oluyor insan ne yapalım sağlık olsun kırmızılar gelirse bu ay ovülosyon testlerinden alcam bıde onu denıcem kuzucum benım başım ağrımıyor ama ağrıyan arkadaşlar duydum gülüm hadı hayırlısı

slm karabiber... seni simdi hemen ümitlendirmek istemem ama bas agrisida bir hamilelik belirtisi.
bende olmustu hergün basi agrirdi, cok basi agriyan biri degilim...
senin icin en hayirlisi olsun

merhaba canım ahhh ahh ağzından bal damlıyor keşkem öyle olsa bende normalde başı çok ağrıyan biri değilim ama dedim ya adetime 1 hafta kala falan başlar şimdi yumurtlama zamanımdan beri ağrıyor tabi kendimi çok dinliyorum birde sanırım ümitlenmek istemiyorum ama elimde değil işte bakalım hayırlısı..sen yeni mi hamile kaldın canım ? öyleyse tebrik ederim sonuna kadar sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim

serap26
Papatya

Giriş tarihiFeb 2012Mesajlar21​

[h=2]
[/h]
slm pambik25 nasılsın? Testsonucum çıktı. 72,9 :)))​

ooo hayırlı olsun serapcımmm
tebrik ediyorum seni..Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin..
slm kizlar.. oooo baya birileri varmis burda
naber nasilsiniz???

Mericim, valla alışmak değil de denk gelmedim sanırım, bir kaç gündur bakıp çıkıyordum kimse olmayınca :) sevindim sizleri görüğüme
bizde seni gördügümüze sevindik tatlım
ayyy inşallah kız valla tuttum seni bırakmıyorum ona göre:13:

ooooooooooo neler oluyor orda bakayım... dagılın
pampikimmmmmm pampikimmmm

evet tatlım heralde hamiş olacak sürerki pampiğime hamişsin diyorum hadı hayırlısı senden ne var ne yok

Merhaba canım, inşallah hamişsindir guzel haberleri paylaşırız inşallah... Benim de bat : 20 ama hafif kasık ağrısı harici başka belirti hiç yok sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim ... 3 gündür çektiğim migren ağrısı herşeyi unutturdu zaten off off kızlar inşallah bu ay kırmızıları görmeyizz Amin...

merim sana ne sorucam sen normal hormon testlerin dışında TSH ,t3,t4 falan baktırdın mı ya bugün biraz okudum da bunlarda çok etkiliyormuş gebeliği ya benim hiç bi dr.istemedi ayy ben gidip kendim yaptırsam mı lab.:44::44:

kıskanma gülüm bizde pampiğimle büyük aşk yaşıyoruz kıskananlar çatlasın

öyle tabi canım öncelikle herşeyin hayırlısı olsun..bebişlerimiz gelsinler ama acele etmek istemiyorum hayırlı zamanda gelsin diye dua ediyorum hep..aslında ben şimdi kpss için dersaneye gidiyorum evlenmeden öncede hep işimi elime alayım çocuk sonra yaparız diyordum ama korunmadık evlenince de..bakalım hayırlısı hepimizin hakkında..geçenlerde baş ağrısından derse bile gitmedim o kadar duramadım ama hamileliğe yormak istemiyorum sonra çok üzülüyorum ağlıyoruuum eşimde üzülüyo ben ağlayınca:2::2:

hadi kuzum eğer senınde benım gibi kasıkların ağrıyorsa hadı hayılısı olsun inş.
ama adetde olursam üzülmeyeceğim demek ki vaktı zamanı var ben herşeyin hayırlısını istiyorum eşin çocuğun işin

yok canim... ben aralik ayinda düsük yaptim maalesef... simdi yeniden denemeye basladik.. hayirlisi

ayisigiiii, pambik25, meri1, karabiber89, suay82, ozlemceoz, nilufereren, Ayfer1983

Kızlar ne güzel durdukça kalabalaşıyoruz

Bu arada iyi ki hafif kasık ağrısı hariç belirtim yok dedim :26: iyice ağrımaya başladı kırmızı mı gelecek aceba yaaa

tatlım sinirlenme hemen bat:20 daha dur bakalım bende senın gibiyim ya bu kadınlar nıye böyle sabırsız

evet canım gelicekler ben de sana katılıyorum herşeyin hayırlısı .ALLAH NASİP ETMEYECEĞİ ŞEYİN HAYALİNİ KURDURMAZ...HZ.OSMAN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…