inşallah hamilesindir abla ya valla çok stres oluyor insan benim daha 10 gün var senin ne güzel 4 günün kalmış sonuca erişmek üzeresin ben nasıl bekliycem bilmiyorum bebiş yoksa hemen adet olayım istiyorum..birşey sorcam ben sizlere 2-3 gündür başım çok ağrıyo normalde her ay ağrıyo adetimden önce ama bu kadar erken başlamıyor acaba bu da belirti olabilir mi ? Kafayı sıyırcam bebek diyedişim kanasa bebek mi dicem artık
gel canım biz her gece burdayız
Haftaya eşim gececi :) gece daha rahat girerim , bol bol görüşürüz
hoşgeldin tatlım sabah 1 hamiş haberi daha geldi mutlu oldumslm kizlar.. oooo baya birileri varmis burda
naber nasilsiniz???
ayyy inşallah kız valla tuttum seni bırakmıyorum ona göre:13:
hoşgeldin tatlım sabah 1 hamiş haberi daha geldi mutlu oldummutlu oldum umutlu oldum olacak kızlar hepimizin arka arkaya olacak çok inanıyorum hemde
inşallah hamilesindir abla ya valla çok stres oluyor insan benim daha 10 gün var senin ne güzel 4 günün kalmış sonuca erişmek üzeresin ben nasıl bekliycem bilmiyorum bebiş yoksa hemen adet olayım istiyorum..birşey sorcam ben sizlere 2-3 gündür başım çok ağrıyo normalde her ay ağrıyo adetimden önce ama bu kadar erken başlamıyor acaba bu da belirti olabilir mi ? Kafayı sıyırcam bebek diyedişim kanasa bebek mi dicem artık
slm karabiber... seni simdi hemen ümitlendirmek istemem ama bas agrisida bir hamilelik belirtisi.
bende olmustu hergün basi agrirdi, cok basi agriyan biri degilim...
senin icin en hayirlisi olsun
ooo hayırlı olsun serapcımmmserap26
Papatya
Giriş tarihiFeb 2012Mesajlar21
[h=2][/h] slm pambik25 nasılsın? Testsonucum çıktı. 72,9 :)))
slm kizlar.. oooo baya birileri varmis burda
naber nasilsiniz???
bizde seni gördügümüze sevindik tatlımMericim, valla alışmak değil de denk gelmedim sanırım, bir kaç gündur bakıp çıkıyordum kimse olmayınca :) sevindim sizleri görüğüme
ayyy inşallah kız valla tuttum seni bırakmıyorum ona göre:13:
kızzz suayy Allah mı söletti sana...
benm pampikim de hamiş olcakkkk
oo hayırlı olsun...vallah sevindim ayhh sıra bize geliyor pampişimmm
serapcım da gelsin bide kendinden duyalım müjdeyiii
iim pampikim aksam 11 de anca uyudum sabah 11de uyandım dershanemde yok bugün ohh yan gel
ohhh ne rahatttt
yuppi sonunda zafer gündüzcülerede vurdumerabalar kızlar mericim bende senı öpüyorum bebeğim kızlar benım bat:21 çok az kaldı karnım hiç ağrımıyor sadece gögüslerim çok sızlıyor bırde sağ kasığıma ara ara kırap girip çıkıyor sizce adet mi olacağım eşim bugün cumada bızım için dua etcem inş. hamilesindir diyor onuda üzmekte korkuyorum
ooo hayırlı olsun serapcımmm
tebrik ediyorum seni..Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin..
bizde seni gördügümüze sevindik tatlım
ooooooooooo neler oluyor orda bakayım... dagılın
pampikimmmmmm pampikimmmm
rabbım hayırlısını versın evet tatlım stres oluyor insan ne yapalım sağlık olsun kırmızılar gelirse bu ay ovülosyon testlerinden alcam bıde onu denıcem kuzucum benım başım ağrımıyor ama ağrıyan arkadaşlar duydum gülüm hadı hayırlısı
kıskanma gülüm bizde pampiğimle büyük aşk yaşıyoruz kıskananlar çatlasın
Merhaba canım, inşallah hamişsindirguzel haberleri paylaşırız inşallah... Benim de bat : 20 ama hafif kasık ağrısı harici başka belirti hiç yok sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim ... 3 gündür çektiğim migren ağrısı herşeyi unutturdu zaten off off kızlar inşallah bu ay kırmızıları görmeyizz Amin...
merhaba canım ahhh ahh ağzından bal damlıyor keşkem öyle olsa bende normalde başı çok ağrıyan biri değilim ama dedim ya adetime 1 hafta kala falan başlar şimdi yumurtlama zamanımdan beri ağrıyor tabi kendimi çok dinliyorum birde sanırım ümitlenmek istemiyorum ama elimde değil işte bakalım hayırlısı..sen yeni mi hamile kaldın canım ? öyleyse tebrik ederim sonuna kadar sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim
napim ben de meri'yi nil'le paylaşıyodum sen de suay la paylaş
ayisigiiii, pambik25, meri1, karabiber89, suay82, ozlemceoz, nilufereren, Ayfer1983
Kızlar ne güzel durdukça kalabalaşıyoruz
Bu arada iyi ki hafif kasık ağrısı hariç belirtim yok dedim :26: iyice ağrımaya başladıkırmızı mı gelecek aceba yaaa
evet canım gelicekler ben de sana katılıyorum herşeyin hayırlısı .ALLAH NASİP ETMEYECEĞİ ŞEYİN HAYALİNİ KURDURMAZ...HZ.OSMANöyle tabi canım öncelikle herşeyin hayırlısı olsun..bebişlerimiz gelsinler ama acele etmek istemiyorum hayırlı zamanda gelsin diye dua ediyorum hep..aslında ben şimdi kpss için dersaneye gidiyorum evlenmeden öncede hep işimi elime alayım çocuk sonra yaparız diyordum ama korunmadık evlenince de..bakalım hayırlısı hepimizin hakkında..geçenlerde baş ağrısından derse bile gitmedim o kadar duramadım ama hamileliğe yormak istemiyorum sonra çok üzülüyorum ağlıyoruuum eşimde üzülüyo ben ağlayınca:2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?