Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Secil desene irem yatti. Bende anlamlarina cok onem veririm. Bunu duydum ya artik vazgectim.
Cok sevdigim bi komsukizinin adi bilseler koymazlardi kesin. Cokta guzel kizdi favorimdi. Ismi guzel olsunki karekteride guzel ahlakida guzel olsun

Sekercininkizi ben artik yeni isim arayisina girecem. Hayirlisi bakalim

Yaren kiz hemende hemsireliye baslamissin troit varsa folibiol alma vs. Sevdim seni meslegine sadiksin

ya tatlım bizler seviyoruz böyle şeyleri dediğin gibi evlenene kadar evlen sonra doğur sonra ay çok tembel çıktın 1 olur mu falan ama takma ben de yaptım o yanlışı yani bekarken derdim ee bebiş yok mu diye ama iyi niyetle hiç düşünmezdim öyle olur mı olmaz mı diye ama aslında yanlış yaptığımı sonradan anladım.yani insan bişeyi yaşamadan bilmiyor malesef o yüzden takılma onlara sakın

boşver canım yaa onlardan heryerde var inan yalnız değilsin ama çok can sıkıcı bi durum bende sinir olurum öyle insanlara hem bikere sizene sizemi kaldı tasa sı ayy sinirlendim bak şimdi...bak bide vurasım geldi ohh vurdum rahatladım

Son düzenleme:

yok be canım takılmam ama dediğim gibi bende çok istediğim için takılıyom ama öle çok takmam kafama merak etme ama çok cahil bi toplumuz ya valla

slm tatlım öncelikle avatarın beni acayip korkuttu söylemeden geçemicem.2yıldır bebek isteyen birinin bunu yeni duyması biraz ilginç doğrusu

hahha valla pampişim ben sennkinde daha cok korkmustum..hatta tek senn avatardan korktum

hamişler artıyor buldukları güzel isimleri paylaşalım anlamlarıyla birlikte.ben mesela ela ismini çok severim yani çok değişik değil ama nedense çok hoşuma gider

aaa bir de hep o dikkatimi çeker...
ela ismindekiler hep ya ela dır gözleri ya da yeşil..3tanıdıgım var 3ü de öle denk geldi

bak arkadaşım iyiki paylaşmıssın bizele böle bilgi alışverişi oldu bak zaten kızgınım neden benim tablomda yorum yokkkk offfffffff

bende çok severim ela ismini ama adanın yanına olmuyo bide soyadımda üç harften oluyo hep si oldu 3 ama belki adayı ela ile kocamı ikna edersen değiştiririm ayy ben çok seviyom o ismi...
yaa ada ismi çok bu aralar ama ela'yı çok koymuyorlar sanki bi de ela ismi ben de hep çok güzel nazlı narin bi kız çağrıştırır nedense.ayy ben kızları çokk seviyorum Allahım duy sesimi benim de bi kızım olsun

evet insan isminin anlamını taşırmış ben buna inanıyorum

gir canım gir yeni ismler ara bul ama bizede söyle tamam mı??

Sekercininkizi ela guzel isim onceden ona takilmistim sonra ireme gecmistim. Daha onceleride pelin ismi hosma gidiyordu
ela arkadas takti ben takamiyom cok yakiniz o yuzden
Ecemsu var degisik bir isim ilkdefa duydum

Yaren ben 24.gunumdeyim canim atesim 36.7 ama bu ay dongum gecen ay gibi 32gun olcak sanirim yine gec catladi

hahha valla pampişim ben sennkinde daha cok korkmustum..hatta tek senn avatardan korktum

aaa bir de hep o dikkatimi çeker...
ela ismindekiler hep ya ela dır gözleri ya da yeşil..3tanıdıgım var 3ü de öle denk geldi
ayy ne güzel ela ela gözler bayılırımayy yaren de aynı şeyi söyledi kız benimki okadar korkunçtu demek ayy ne bileyim kızın avatarına baktım göz filan kırpıyor tırstım yani.folik asid durumunda bi dr.bana şöyle demişti yani bu adamın kendi yorumu ne kadar doğru bilemem kadın onu içerken bile hamileliğe şartlanıyomuş kafası orda oluyomuş falan demişti o da çok gerekli görmedikçe gebelik öncesi vermezmiş

canım sen de ELVİN koy anlamıda güzeldi sanırım bak bulduk sana da isim

haha cnm geciyo zamanla şartlanma içende bir içmeyende bir

ayyyy Allah ım beni de duy bende bi kızım olsun çok istiyorum..hatta varya 1 kızım bile olsa yeter bana
Ama sağlıklı ve hayırlısını nasip etsin Allah ım herkese..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…