bugün komşumun kayınvalidesi hadi yapın bi tane artık yeter diyo bana olmuyosada doktora gidin artık herşeyin kolayı var allahım ya sanamı kaldı bana kayınvalidem bile yapın diemiyo sanamı kaldı bak bak bide akılda veriyo bana sanki biz salağız off ya bıktım bu insanlardan evlen evlen sonrada doğur sizene ya bu benim hayatımmmmmmmmmmmmmmmmm diye bağırmak istiyom bi tane doğursam şöle soksam gözlerine şimdide kardeş dicekler adım gibi eminim ama en azından onu takmam kafama böle kısır muamelesi görmek deli ediyo beni en kötüsüde kendimde istiyom istemediğim zamanlarda takmıyodum zaten bu lafları
bugün komşumun kayınvalidesi hadi yapın bi tane artık yeter diyo bana olmuyosada doktora gidin artık herşeyin kolayı var allahım ya sanamı kaldı bana kayınvalidem bile yapın diemiyo sanamı kaldı bak bak bide akılda veriyo bana sanki biz salağız off ya bıktım bu insanlardan evlen evlen sonrada doğur sizene ya bu benim hayatımmmmmmmmmmmmmmmmm diye bağırmak istiyom bi tane doğursam şöle soksam gözlerine şimdide kardeş dicekler adım gibi eminim ama en azından onu takmam kafama böle kısır muamelesi görmek deli ediyo beni en kötüsüde kendimde istiyom istemediğim zamanlarda takmıyodum zaten bu lafları
ya tatlım bizler seviyoruz böyle şeyleri dediğin gibi evlenene kadar evlen sonra doğur sonra ay çok tembel çıktın 1 olur mu falan ama takma ben de yaptım o yanlışı yani bekarken derdim ee bebiş yok mu diye ama iyi niyetle hiç düşünmezdim öyle olur mı olmaz mı diye ama aslında yanlış yaptığımı sonradan anladım.yani insan bişeyi yaşamadan bilmiyor malesef o yüzden takılma onlara sakın
slm tatlım öncelikle avatarın beni acayip korkuttu söylemeden geçemicem.2yıldır bebek isteyen birinin bunu yeni duyması biraz ilginç doğrusu
hamişler artıyor buldukları güzel isimleri paylaşalım anlamlarıyla birlikte.ben mesela ela ismini çok severim yani çok değişik değil ama nedense çok hoşuma gider
Secil desene irem yatti. Bende anlamlarina cok onem veririm. Bunu duydum ya artik vazgectim.
Cok sevdigim bi komsukizinin adi bilseler koymazlardi kesin. Cokta guzel kizdi favorimdi. Ismi guzel olsunki karekteride guzel ahlakida guzel olsun
Sekercininkizi ben artik yeni isim arayisina girecem. Hayirlisi bakalim
Yaren kiz hemende hemsireliye baslamissin troit varsa folibiol alma vs. Sevdim seni meslegine sadiksin
boşver canım yaa onlardan heryerde var inan yalnız değilsin ama çok can sıkıcı bi durum bende sinir olurum öyle insanlara hem bikere sizene sizemi kaldı tasa sı ayy sinirlendim bak şimdi...bak bide vurasım geldiohh vurdum rahatladım
yaa ada ismi çok bu aralar ama ela'yı çok koymuyorlar sanki bi de ela ismi ben de hep çok güzel nazlı narin bi kız çağrıştırır nedense.ayy ben kızları çokk seviyorum Allahım duy sesimi benim de bi kızım olsunbende çok severim ela ismini ama adanın yanına olmuyo bide soyadımda üç harften oluyo hep si oldu 3 ama belki adayı ela ile kocamı ikna edersen değiştiririm ayy ben çok seviyom o ismi...
Secil desene irem yatti. Bende anlamlarina cok onem veririm. Bunu duydum ya artik vazgectim.
Cok sevdigim bi komsukizinin adi bilseler koymazlardi kesin. Cokta guzel kizdi favorimdi. Ismi guzel olsunki karekteride guzel ahlakida guzel olsun
Yaren kiz hemende hemsireliye baslamissin troit varsa folibiol alma vs. Sevdim seni meslegine sadiksin
yaa ada ismi çok bu aralar ama ela'yı çok koymuyorlar sanki bi de ela ismi ben de hep çok güzel nazlı narin bi kız çağrıştırır nedense.ayy ben kızları çokk seviyorum Allahım duy sesimi benim de bi kızım olsun
ay bende severim ben eylulde doğacağı için şekeere eylul ada koy diyorum ama olmaz dio
yaa ada ismi çok bu aralar ama ela'yı çok koymuyorlar sanki bi de ela ismi ben de hep çok güzel nazlı narin bi kız çağrıştırır nedense.ayy ben kızları çokk seviyorum Allahım duy sesimi benim de bi kızım olsun
elifff yaptınmı geleneksel gureşini
ayy ne güzel ela ela gözler bayılırımhahha valla pampişim ben sennkinde daha cok korkmustum..hatta tek senn avatardan korktum
aaa bir de hep o dikkatimi çeker...
ela ismindekiler hep ya ela dır gözleri ya da yeşil..3tanıdıgım var 3ü de öle denk geldi
ela naz nasıl kızlar
canım sen de ELVİN koy anlamıda güzeldi sanırım bak bulduk sana da isimSekercininkizi ela guzel isim onceden ona takilmistim sonra ireme gecmistim. Daha onceleride pelin ismi hosma gidiyordu
ela arkadas takti ben takamiyom cok yakiniz o yuzden
Ecemsu var degisik bir isim ilkdefa duydum
Yaren ben 24.gunumdeyim canim atesim 36.7 ama bu ay dongum gecen ay gibi 32gun olcak sanirim yine gec catladi
ayy ne güzel ela ela gözler bayılırımayy yaren de aynı şeyi söyledi kız benimki okadar korkunçtu demek ayy ne bileyim kızın avatarına baktım göz filan kırpıyor tırstım yani.folik asid durumunda bi dr.bana şöyle demişti yani bu adamın kendi yorumu ne kadar doğru bilemem kadın onu içerken bile hamileliğe şartlanıyomuş kafası orda oluyomuş falan demişti o da çok gerekli görmedikçe gebelik öncesi vermezmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?