gördüm bebegmm begendimm ondan ses edemedim
ada sadece ada da güzel..bence yanına bişe koyma..kız cocugu tek isimli olmalı..
belki evlenince kendi soyadını kullanacak atıyorum öykü ada demir özçelik mi olsun kızın ismi
benkiii kızlık soyadını kullanan bir bayan olarak iiki iki ismim yok
ayyyy yaren istemedi ikiz...ayhhh benim olsun ikizimmmmm benm olsun Allah ımmm
sen nereye gittin bakalım
şimdide 1 erkek 1 kadın var onu izliyom...gül gül ölüyommm
hımm bişey getirmedimama yaren kek yapmış onu yiyelim olmaz mı
neyi tatlım avatarımı beğenmediğinizi miha ha ben bu lafı biyerden hatırlıyorum ama neyse
irem:ad kavmi zamanında, şeddad tarafından cennete benzetilme amacıyla yapılan bahçe olup, şam’da veya yemen’de bulunduğu söylenir. Kur’an-ı kerim’de fecr suresinde geçmektedir. " "irem kendini allah ilan eden şeddad tarafından yaptırılan bahçedir. Bahçeye giren insanlara uyuşturucu vererek onların etkilenmesini sağlamıştır. Kurandada yalancı cennet bahçesi olarak geçer. " "ırem = cennet bahçesi. evet, lk okuyuşta iyi güzel gibi gözükse de değildir aslında! ırem, allahın sevmediği yalan cennettir. allah’a isyan ederek cennet’e benzetmek iddiasiyle irem bağını yaptırmış, bu bağdaki köşke girmeden kavmi ile yani taraftarlariyle birlikte gazaba uğramış, çarpılmış. allahın gazabına uğramış bir yerin ismini koymak hiç doğru değil".
utandım başka kim güreşteymiş elif mi
neyi tatlım avatarımı beğenmediğinizi mi
ha işte onu cok severim
aynen canım bende böyle duydum böyle biliyorum ve artık koymayı düşünmüyorum...
bence bi cinsiyetini öğrenelim sonra burda beyin fırtınası yapalım.ama isimleri ve anlamlarını da yazalım anne ve anne adaylarına kolaylık olsunaynen canım bende böyle duydum böyle biliyorum ve artık koymayı düşünmüyorum...
ayy benimki bu kadar korkunçmuydu sen avatara dikkat etmedin mi kız göz atıyor ayy tırstım inanhaha su an super hatırlasabna ilk geldiğin geceyi
utandım başka kim güreşteymiş elif mi
ama çok utandı bu akşamayyy gureştni kabul ettin yani öle aniden gitmeler falan
ama çok utandı bu akşambak yanaklarım kızardı
bence bi cinsiyetini öğrenelim sonra burda beyin fırtınası yapalım.ama isimleri ve anlamlarını da yazalım anne ve anne adaylarına kolaylık olsun
kkankamm ya dr.um bana da vermedi foliboll falan..mrb canım nerdeyse hepimiz kullanıyoruz dr tavsiyesiyle hem önce hem sonra...
hee bende sıla sevıom ama gözümde digerinde kaldı..yaa beyaz da sıla var kaçıramam sılayı çokk seviyorum
bende izliyom 1 erkek 1 kadını ayy alemler valla...
hamişler artıyor buldukları güzel isimleri paylaşalım anlamlarıyla birlikte.ben mesela ela ismini çok severim yani çok değişik değil ama nedense çok hoşuma gider
hamişler artıyor buldukları güzel isimleri paylaşalım anlamlarıyla birlikte.ben mesela ela ismini çok severim yani çok değişik değil ama nedense çok hoşuma gider
bugün komşumun kayınvalidesi hadi yapın bi tane artık yeter diyo bana olmuyosada doktora gidin artık herşeyin kolayı var allahım ya sanamı kaldı bana kayınvalidem bile yapın diemiyo sanamı kaldı bak bak bide akılda veriyo bana sanki biz salağız off ya bıktım bu insanlardan evlen evlen sonrada doğur sizene ya bu benim hayatımmmmmmmmmmmmmmmmm diye bağırmak istiyom bi tane doğursam şöle soksam gözlerine şimdide kardeş dicekler adım gibi eminim ama en azından onu takmam kafama böle kısır muamelesi görmek deli ediyo beni en kötüsüde kendimde istiyom istemediğim zamanlarda takmıyodum zaten bu lafları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?