Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

yaa kankim sorma eşimle çok zıtlaşıyoz bu konuda tek isim olsun diye istiyorum ben ama tutturdu iki isim olacak diye ayy napayım bende tamam dedim mecburten çünkü başa çıkamadım...

aynen canım bende böyle duydum böyle biliyorum ve artık koymayı düşünmüyorum...

bence bi cinsiyetini öğrenelim sonra burda beyin fırtınası yapalım.ama isimleri ve anlamlarını da yazalım anne ve anne adaylarına kolaylık olsun

canım benim isimler hazır zaten nasip olursa erkek olursa eymen çınar koyacağız...
kız olursa irem ada koyacaktım ama artık irem koymayacağım şimdi ise adanın yanına isim arıyorum yardım edinnnnn...

hamişler artıyor buldukları güzel isimleri paylaşalım anlamlarıyla birlikte.ben mesela ela ismini çok severim yani çok değişik değil ama nedense çok hoşuma gider

mrb canım nerdeyse hepimiz kullanıyoruz dr tavsiyesiyle hem önce hem sonra...
kkankamm ya dr.um bana da vermedi foliboll falan..
2ay önceki kontrolümde istedm suan için gerek yok dedi...
bende bi daha bişe demedm..sanırım beni yeternce vitaminli gördü
yaa beyaz da sıla var kaçıramam sılayı çokk seviyorum
hee bende sıla sevıom ama gözümde digerinde kaldı..
bende izliyom 1 erkek 1 kadını ayy alemler valla...

kocişle bakıp bakıp aynı biz falan dioruz cok yerde..
hele de kocam dior zeynep aynı sen baksana die

bugün komşumun kayınvalidesi hadi yapın bi tane artık yeter diyo bana olmuyosada doktora gidin artık herşeyin kolayı var allahım ya sanamı kaldı bana kayınvalidem bile yapın diemiyo sanamı kaldı bak bak bide akılda veriyo bana sanki biz salağız off ya bıktım bu insanlardan evlen evlen sonrada doğur sizene ya bu benim hayatımmmmmmmmmmmmmmmmm diye bağırmak istiyom bi tane doğursam şöle soksam gözlerine şimdide kardeş dicekler adım gibi eminim ama en azından onu takmam kafama böle kısır muamelesi görmek deli ediyo beni en kötüsüde kendimde istiyom istemediğim zamanlarda takmıyodum zaten bu lafları

hamişler artıyor buldukları güzel isimleri paylaşalım anlamlarıyla birlikte.ben mesela ela ismini çok severim yani çok değişik değil ama nedense çok hoşuma gider

bende çok severim ela ismini ama adanın yanına olmuyo bide soyadımda üç harften oluyo hep si oldu 3 ama belki adayı ela ile kocamı ikna edersen değiştiririm ayy ben çok seviyom o ismi...

banada 2.deyip duruyolar of 2.kızım olsa oğlan yap derler ama ben simdiden diyom kız erkek farketmez 3 yok die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…