ben düne kadar folik asit filan içmiyodum içmeyende şartlıyo kendini hamiliğe. beş aydır kendimi her ay hamile zannediyordum. içmedim de ne olduayy ne güzel ela ela gözler bayılırımayy yaren de aynı şeyi söyledi kız benimki okadar korkunçtu demek ayy ne bileyim kızın avatarına baktım göz filan kırpıyor tırstım yani.folik asid durumunda bi dr.bana şöyle demişti yani bu adamın kendi yorumu ne kadar doğru bilemem kadın onu içerken bile hamileliğe şartlanıyomuş kafası orda oluyomuş falan demişti o da çok gerekli görmedikçe gebelik öncesi vermezmiş
aman beeee ne çok yazmışsınız oku oku 1 saat oldu. ben bu gün geç kaldım. malum doktor amcamın sözünü dinledim:26:
Sekercininkizi ela guzel isim onceden ona takilmistim sonra ireme gecmistim. Daha onceleride pelin ismi hosma gidiyordu
ela arkadas takti ben takamiyom cok yakiniz o yuzden
Ecemsu var degisik bir isim ilkdefa duydum
Yaren ben 24.gunumdeyim canim atesim 36.7 ama bu ay dongum gecen ay gibi 32gun olcak sanirim yine gec catladi
evetttt senin de NİL in benim de Elam olsunayyyy Allah ım beni de duy bende bi kızım olsun çok istiyorum..hatta varya 1 kızım bile olsa yeter bana
Ama sağlıklı ve hayırlısını nasip etsin Allah ım herkese..
benim eşim şimal ismini çok seviyo
bende çok severim ela ismini belkim bende ela koyarım bu seferde onun yanına bi isim gerek off koçiş offf???
hahahha aferim sana..amann bugün gün aşırı günüm bi ben mi kaldım ne...aman beeee ne çok yazmışsınız oku oku 1 saat oldu. ben bu gün geç kaldım. malum doktor amcamın sözünü dinledim:26:
ela naz nasıl kızlar
allah seni kahretmesin emii. ben ogün güreştim dediğimde gerçekten güreşmiştim. zaten kırmızılar vardı. bi halt olacağıda yoktu. ama sizin içiniz fesat anacımben dedim zaten pambikte gureşmiş tamnamdır artık bizim parola gureş
evetttt senin de NİL in benim de Elam olsun
derin koy ELA DERİN ......bende çok severim ela ismini belkim bende ela koyarım bu seferde onun yanına bi isim gerek off koçiş offf???
şimal in anlamı ne duymuştum sanki ben bu ismi??
allah seni kahretmesin emii. ben ogün güreştim dediğimde gerçekten güreşmiştim. zaten kırmızılar vardı. bi halt olacağıda yoktu. ama sizin içiniz fesat anacım
hoş geldin canım.kızlar hepinize slm
bebek isimleri düşünülüyor
hamiş çok galiba topikte
Yaren canim ates topiginde every ye sor tablonu o kesin bilir beni nartanesii gonderdi de seni bi muayne etsin hehehe
ELVIN nedemekki? Sanki bi cizgi filim vardi elvin selvin tuoder benzer 3arkadas?
canım ben dediğin çizgi filmi bilemedimYaren canim ates topiginde every ye sor tablonu o kesin bilir beni nartanesii gonderdi de seni bi muayne etsin hehehe
ELVIN nedemekki? Sanki bi cizgi filim vardi elvin selvin tuoder benzer 3arkadas?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?