Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ben düne kadar folik asit filan içmiyodum içmeyende şartlıyo kendini hamiliğe. beş aydır kendimi her ay hamile zannediyordum. içmedim de ne oldu

bende çok severim ela ismini belkim bende ela koyarım bu seferde onun yanına bi isim gerek off koçiş offf???

Son düzenleme:
aman beeee ne çok yazmışsınız oku oku 1 saat oldu. ben bu gün geç kaldım. malum doktor amcamın sözünü dinledim:26:
hahahha aferim sana..amann bugün gün aşırı günüm bi ben mi kaldım ne...
anam bende cıkınca güreşmeliyim...
ela naz nasıl kızlar

ben begendim canım
ayy sendemi kız istiyorsun..erkek isteyen yokmu fıstıklar????

bende kız çocuğunu çok severim kocişe diyom ilki erkek olursa ben bi tane doğururum ama kız olursa farketmez o zaten bi tane istiyo ama her kadına bi kız evlat lazım bence bide benim acayip iştahım açıldı ya can sıkıntısından mı bilmiyom ama

Yaren canim ates topiginde every ye sor tablonu o kesin bilir beni nartanesii gonderdi de seni bi muayne etsin hehehe

ELVIN nedemekki? Sanki bi cizgi filim vardi elvin selvin tuoder benzer 3arkadas?

Yaren canim ates topiginde every ye sor tablonu o kesin bilir beni nartanesii gonderdi de seni bi muayne etsin hehehe

ELVIN nedemekki? Sanki bi cizgi filim vardi elvin selvin tuoder benzer 3arkadas?

parfumde var aman bana ateş topiği deme 3 kere yazdım sağolsunlar hiç cvp yazmadılar

canım ben dediğin çizgi filmi bilemedim ama elvinin anlamı cennet çiçeği lisede çok samimi bir arkadaşımın ismiydi ayy o da çok güzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…