Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ayy tatlım inşallh bebek tutunmasıdır yaa...bak idrrda var keşke bi test yapsaydnn

Üstüne görme" veya "üste görme" olarak adlandırılan bu durumdaki kanamanın yapısı genellikle farklıdır. Genellikle beklenen ve olması muhtemel günde olmayıp rengi değişik (daha koyu ve siyaha yakın) ve miktarı da bir önceki adetlerine göre farklıdır, Dikkatli bir kadının genelde bu anormal kanamayı ve aradaki farkı anlamaması zordur. Bu sebeple tüm anormal ve olması gerekenden farklı kanamalarda gebelik şüphesi olabilmeli ve bir gebelik testi yapılmalıdır veya vir jinekolog tarafından muayene edilmelidir

hahaahahay asıl tablo bende bmle yorum var sarı top var yaaaaaa koysana tobloyu benimki tazede konmuyo

ayın 20 si geçmeden yapmam ya gecen ayda 4 gun gecıktı 4.gunun akşamı geldı oyuzden yapmak istemıyorum..sen yaptınmı test falan??
ayyy inşllh bebeiş vrdır tatlım yaaa...bekle bakalım ayın 28 de test yaprsın...ben yapmadım dursa kahverengiler yapcam
tatlım adet için çok yuksek ben bence 36.8 bi test yapsan belki farklı durum vardır he be dersin anormal olan kanamalar yerleşme ye işarettir
ne bilim tatlım..banada ateş çok yüksek geldii ne bilimm...normalde hastlancam zmn yüzüm çok kirli gbi durur pis kan birikiyosanki bu ayda yok ama ümitlenmek istemiyorum...hep bu ay hamileyim diye düşünmüştüm ama kahverengi akıntı gelince durdum valla...yoktur bebk fln zannetmiyorum..belki geçen ay gibi sonradan başlıcak 21 sürcek...ne bilim yaa..bide böle akıntı gbi gelo sanki yumurtlama dönemindeymişim gbi
aa bende hepp sıcak suyla yıkanırımm..haşlarım kendımıı; eşimde der bune bööle mmanyakmısın der kıpkırmızı çıkıyom banyodan

ayy sıcak su hiç ii değil bak mesela erkklerin spermleri sıcağa dayanamdığından dışrı çıkmak ister ve bize gelirler...sonrada biz sıcak banyo yaprsak yine işlevini bitrmeden gidyolar..spermle yumurtlaığı dölleşmesi tam 1 hafta sürüyo sonra yumurtalık prensini seçiyo yada seçmiyo öle olo işte

ama ben kendımı bildim bileli hep sıcak suyla yıkanırım; ve belkı biliyosundur ben ilk ayımda hamile kalmıştım..bıde yenı evlılıği bilirsin yanii hep banyoo ilişki öncesii ilşki sonrası ama ilk ayda oldu

ayy tatlım dedm gbi ümitlenmicem valla..istemiyorum olursam ya olim yada bu kahverengiler gittsinn...ne bilimyaaa..

bu arada günde 7 tane top karabiber yutmak yumurta sayısını ve kalitesini arttırıyormuş..hatta tavuklar kaliteli ve çok yumurtlasınlar diye bile top karabiber veriyolarmışş..

ay tatlım bizim bu kürler ztn avuntu .oymuş buymuş oayalanmakk..rabbim istedikten sonra korunurken bile oluyoo..yetrki o istesinn..yok yumurta çatlamıyo çalışmıyo fln fıstık hepsi sebep işte

ama bak kahverengi koyu renkte uste görmekmiş ay bu ay bitsin karabiberde yuıtarız napalım heves kalmasın ay heves ismide guzel geldi şu dakka

haha sölemesi ayıp daha bugun açtım da tazecik hesap her tur yorum da var çizgide kesinkleşti seninki nie kesik ay dun eziktim bugun sonradan görme
valla bu gün coşmuşsun bakıyorumda küçük emrah gitmiş. erol büyükburç gelmiş sen yine bi denesene bakalım olacakmı

tabloya bakınca hiçbişey anlamıyom ben ya mesela ne zaman yumurtlama olmuşş tabloya göre ateşin kaçken?
canım kesik kesik kırmızı çizginin kesiştiği gün yumurtlamışım. o ateşle olacak iş değil. ben biraz soğuk nevaleyim .yani düşük ateşliyim o yüzden bende herşey düşük ateşte oluyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…