canım bencede sen bi test yapsana belkim bebiş vardır ve sen boşuna kuruntu yapıyorsundurpembe geldi 2 gun önce okadar sonra kesıldı daha yok beklıyom
aa bende hepp sıcak suyla yıkanırımm..haşlarım kendımıı; eşimde der bune bööle mmanyakmısın derkıpkırmızı çıkıyom banyodan
canım bencede sen bi test yapsana belkim bebiş vardır ve sen boşuna kuruntu yapıyorsundur
aynen bende cok sicak suyla banyo yaparim..
ayni sicaklikta suyla benim esim banyo yapamaz, ona cok kaynar geliyo..
ayy tatlım inşallh bebek tutunmasıdır yaa...bak idrrda var keşke bi test yapsaydnn
bilmem valla havalardan mı yoksa bebiştenmi ben bi anlam veremedim. aslında verdim de ümitlenmek istemiyorum. daha çok erken. ayol bu rahime düşer düşmek etki edermi bu kadar. benim bat 1 mart belkide 29 şubat. daha önümde 10 gün var. offf bilemedim şimdi. sabah ateşimde 2 derece tükselmiş. tablom bile değişti resmen ama ya yoksa bu kadar erkenden heveslenip sonra hayal kırıklığı daha feci olur:18:
ayyy inşllh bebeiş vrdır tatlım yaaa...bekle bakalım ayın 28 de test yaprsın...ben yapmadım dursa kahverengiler yapcamayın 20 si geçmeden yapmam ya gecen ayda 4 gun gecıktı 4.gunun akşamı geldı oyuzden yapmak istemıyorum..sen yaptınmı test falan??
ne bilim tatlım..banada ateş çok yüksek geldii ne bilimm...normalde hastlancam zmn yüzüm çok kirli gbi durur pis kan birikiyosanki bu ayda yok ama ümitlenmek istemiyorum...hep bu ay hamileyim diye düşünmüştüm ama kahverengi akıntı gelince durdum valla...yoktur bebk fln zannetmiyorum..belki geçen ay gibi sonradan başlıcak 21 sürcek...ne bilim yaa..bide böle akıntı gbi gelo sanki yumurtlama dönemindeymişim gbitatlım adet için çok yuksek ben bence 36.8 bi test yapsan belki farklı durum vardır he be dersin anormal olan kanamalar yerleşme ye işarettir
aa bende hepp sıcak suyla yıkanırımm..haşlarım kendımıı; eşimde der bune bööle mmanyakmısın derkıpkırmızı çıkıyom banyodan
aynen o da öyle:) sıcak suyla yıkanmayınca temızlenmış gıbı hissetmıyorum kendımı ya
ayyy inşllh bebeiş vrdır tatlım yaaa...bekle bakalım ayın 28 de test yaprsın...ben yapmadım dursa kahverengiler yapcam
ne bilim tatlım..banada ateş çok yüksek geldii ne bilimm...normalde hastlancam zmn yüzüm çok kirli gbi durur pis kan birikiyosanki bu ayda yok ama ümitlenmek istemiyorum...hep bu ay hamileyim diye düşünmüştüm ama kahverengi akıntı gelince durdum valla...yoktur bebk fln zannetmiyorum..belki geçen ay gibi sonradan başlıcak 21 sürcek...ne bilim yaa..bide böle akıntı gbi gelo sanki yumurtlama dönemindeymişim gbi
ayy sıcak su hiç ii değil bak mesela erkklerin spermleri sıcağa dayanamdığından dışrı çıkmak ister ve bize gelirler...sonrada biz sıcak banyo yaprsak yine işlevini bitrmeden gidyolar..spermle yumurtlaığı dölleşmesi tam 1 hafta sürüyo sonra yumurtalık prensini seçiyo yada seçmiyo öle olo işte
al bendende okadar ama şimdi hemen yıkanmıyom ben yazın bile sıcak suyla yıkanırım
hahaahahay asıl tablo bende bmle yorum var sarı top var yaaaaaa koysana tobloyu benimki tazede konmuyo
ama ben kendımı bildim bileli hep sıcak suyla yıkanırım; ve belkı biliyosundur ben ilk ayımda hamile kalmıştım..bıde yenı evlılıği bilirsin yanii hep banyoo ilişki öncesii ilşki sonrası ama ilk ayda oldu
Üstüne görme" veya "üste görme" olarak adlandırılan bu durumdaki kanamanın yapısı genellikle farklıdır. Genellikle beklenen ve olması muhtemel günde olmayıp rengi değişik (daha koyu ve siyaha yakın) ve miktarı da bir önceki adetlerine göre farklıdır, Dikkatli bir kadının genelde bu anormal kanamayı ve aradaki farkı anlamaması zordur. Bu sebeple tüm anormal ve olması gerekenden farklı kanamalarda gebelik şüphesi olabilmeli ve bir gebelik testi yapılmalıdır veya vir jinekolog tarafından muayene edilmelidir
kız ne alaka taze konmuyomuş ahahaha benimki bayatladı ben koyayım. acaba yine yanlış bişeymi yaptın farkında olmadan
3ab1df Ovulation charts on FertilityFriend.com
kız ne alaka taze konmuyomuş ahahaha benimki bayatladı ben koyayım. acaba yine yanlış bişeymi yaptın farkında olmadan
3ab1df Ovulation charts on FertilityFriend.com
ama ben kendımı bildim bileli hep sıcak suyla yıkanırım; ve belkı biliyosundur ben ilk ayımda hamile kalmıştım..bıde yenı evlılıği bilirsin yanii hep banyoo ilişki öncesii ilşki sonrası ama ilk ayda oldu
ay tatlım bizim bu kürler ztn avuntu .oymuş buymuş oayalanmakk..rabbim istedikten sonra korunurken bile oluyoo..yetrki o istesinn..yok yumurta çatlamıyo çalışmıyo fln fıstık hepsi sebep işte
ayy tatlım dedm gbi ümitlenmicem valla..istemiyorum olursam ya olim yada bu kahverengiler gittsinn...ne bilimyaaa..
bu arada günde 7 tane top karabiber yutmak yumurta sayısını ve kalitesini arttırıyormuş..hatta tavuklar kaliteli ve çok yumurtlasınlar diye bile top karabiber veriyolarmışş..
valla bu gün coşmuşsun bakıyorumda küçük emrah gitmiş. erol büyükburç gelmişhaha sölemesi ayıp daha bugun açtım da tazecik hesap her tur yorum da var çizgide kesinkleşti seninki nie kesik ay dun eziktim bugun sonradan görme
canım kesik kesik kırmızı çizginin kesiştiği gün yumurtlamışım. o ateşle olacak iş değil. ben biraz soğuk nevaleyim .yani düşük ateşliyim o yüzden bende herşey düşük ateşte oluyotabloya bakınca hiçbişey anlamıyom ben ya mesela ne zaman yumurtlama olmuşş tabloya göre ateşin kaçken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?