[
iyiyim canım sen napıyorsun. yazdıklarınızı okuyordum
yaa evet ben çok erken yumurtluyormuşum 11. gün yumurta takibine gittim çoktan yumurtlamışım. birazda döngüye göre değişiyo sanırım.
ya kızlar folbiol kullandığımdan beri daha 3. günüm midem çok tuhaf ben sabah aç karna içiyom sabah dediğimde en erken 12. acaba direk boş mideye içtim diyemi böyle oldu anlamadım gitti.
bide kızlar hakkınızı şimdiden helal edin burda çok zaman geçirdik benim canım çekiliyor sanırım. bu gün ayaklarımı bi türlü ısıtamadım. 8 de yanan peteğe 1 saat dayadım ( 9 dan fazlası yok bizde) ayağımda kalın çorap patik ama tık yok. buz gibi. can ayaktan çekilmeye başlarmış. siz şimdiden peşin peşin hakkınızı helal edinde gözüm açık girmiyeyim
bu arada tatlıcadıya ne olmuş tam olarak anlamadım. kimse detaylı bilgi vermemiş. benide bilgilendirin lütfennn
28 güne denk geliyo geçen ay 28inde adetlendim ondan önceki ayda 30unda
tatlım benim yumujrtlamadanbi hafata sonra falan olmuştu gebeymişim folbiol ac değil tok karnına gunde bikere cnm beebğini kaybetmiş ama detay bilenm yok yine guldurdun beni nartane ayfer bakın ayfer sizinde teşhisi koydu canınız cekliyomuş
selam kızlar naponuzzz bakimm ben geldimmm
ne olmuş tatlıcadıyaaa bişeymi olmuşş kendisine bebeğine mi ayy allh korusun kötü birşeyi yok dimiibana aç karna dedi doktor. bende o yüzden aç içtim.
çok üzüldüm tatlıcadı adına rabbim ona sağlık sıhhat versin.
bana hep annem derdi insanın canı ayaklardan çekilirmiş diye. ayaklarımı ısıtamayınca bende benimkinden helallik istedim. bi dövmediği kaldı valla. adamın yüreğine iniyodu
hosgeldin, nasilsin???
hoş geldin canım gerçi bende yeni geldimselam kızlar naponuzzz bakimm ben geldimmm
canım sen o hesapları bırak bence. gün aşırı yap yarenin dediği gibi. ben her ay o hesaplara göre yapıyordum. belkide ondan hamile kalamadım. doktorum adetin 11. günü gel yumurta takibine dedi .bi gittim çoktan yumurtlamışım. belki sende erken yumurtluyorsundur. belkide geç. onun için işini garantiye al ve aksatma. hatta doktorundan yumurta takibi iste. hem emin olmuş olursun.nasıl adet günümden 14 çıkarıyorum anlamadım canım ya
nasıl adet günümden 14 çıkarıyorum anlamadım canım ya
ne olmuş tatlıcadıyaaa bişeymi olmuşş kendisine bebeğine mi ayy allh korusun kötü birşeyi yok dimii
ay kötü oldumu anlamış gbi sordun valla ayy çok ağrım varr bugün 4 gün ama sadece akıntı şeklinde kahverngi leke geliyor..sökülmedi kan gelmiyo belim kasıklarım ağrıyo..ayaklarıma kıramplar giryoo...sen nasılsın cnm
selam kızlar naponuzzz bakimm ben geldimmm
bana aç karna dedi doktor. bende o yüzden aç içtim.
çok üzüldüm tatlıcadı adına rabbim ona sağlık sıhhat versin.
bana hep annem derdi insanın canı ayaklardan çekilirmiş diye. ayaklarımı ısıtamayınca bende benimkinden helallik istedim. bi dövmediği kaldı valla. adamın yüreğine iniyodu
hoışgeldin canım benimmm sendehoş geldin canım gerçi bende yeni geldim
canım sen o hesapları bırak bence. gün aşırı yap yarenin dediği gibi. ben her ay o hesaplara göre yapıyordum. belkide ondan hamile kalamadım. doktorum adetin 11. günü gel yumurta takibine dedi .bi gittim çoktan yumurtlamışım. belki sende erken yumurtluyorsundur. belkide geç. onun için işini garantiye al ve aksatma. hatta doktorundan yumurta takibi iste. hem emin olmuş olursun.
sabret canim gececek nasilsa... benim pazartesi yumos vardi calistik, simdi bekliyoruz
bebeğini kaybetmiş canım bende şimdi öğrendimne olmuş tatlıcadıyaaa bişeymi olmuşş kendisine bebeğine mi ayy allh korusun kötü birşeyi yok dimii
ay kötü oldumu anlamış gbi sordun valla ayy çok ağrım varr bugün 4 gün ama sadece akıntı şeklinde kahverngi leke geliyor..sökülmedi kan gelmiyo belim kasıklarım ağrıyo..ayaklarıma kıramplar giryoo...sen nasılsın cnm
hoşgeldin seydam napalım..iiskuzucum..seni özledik..
aa sana özel atmıstım listeye grmek isteyen bi arkadas vardı..
aldın mı?
bebeğini kaybetmiş canım bende şimdi öğrendim
akalarının altına sıcak su filan koy. çok iyi geliyo. hatta banyoda sıcak suyun altında dur biraz canım ya.zaten havalar soğuk üşütüyoz ayaklarımızı. sonra hem sökülemiyoz hemde çok ağrı çekiyoz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?