Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

tatlım benim yumujrtlamadanbi hafata sonra falan olmuştu gebeymişim folbiol ac değil tok karnına gunde bikere cnm beebğini kaybetmiş ama detay bilenm yok yine guldurdun beni nartane ayfer bakın ayfer sizinde teşhisi koydu canınız cekliyomuş

bana aç karna dedi doktor. bende o yüzden aç içtim.
çok üzüldüm tatlıcadı adına rabbim ona sağlık sıhhat versin.
bana hep annem derdi insanın canı ayaklardan çekilirmiş diye. ayaklarımı ısıtamayınca bende benimkinden helallik istedim. bi dövmediği kaldı valla. adamın yüreğine iniyodu

ne olmuş tatlıcadıyaaa bişeymi olmuşş kendisine bebeğine mi ayy allh korusun kötü birşeyi yok dimii
hosgeldin, nasilsin???

ay kötü oldumu anlamış gbi sordun valla ayy çok ağrım varr bugün 4 gün ama sadece akıntı şeklinde kahverngi leke geliyor..sökülmedi kan gelmiyo belim kasıklarım ağrıyo..ayaklarıma kıramplar giryoo...sen nasılsın cnm

selam kızlar naponuzzz bakimm ben geldimmm
hoş geldin canım gerçi bende yeni geldim

nasıl adet günümden 14 çıkarıyorum anlamadım canım ya
canım sen o hesapları bırak bence. gün aşırı yap yarenin dediği gibi. ben her ay o hesaplara göre yapıyordum. belkide ondan hamile kalamadım. doktorum adetin 11. günü gel yumurta takibine dedi .bi gittim çoktan yumurtlamışım. belki sende erken yumurtluyorsundur. belkide geç. onun için işini garantiye al ve aksatma. hatta doktorundan yumurta takibi iste. hem emin olmuş olursun.

sabret canim gececek nasilsa... benim pazartesi yumos vardi calistik, simdi bekliyoruz

benim dr tok dedi cnm pek çok arkadaşada tok dedi drları

hoışgeldin canım benimmm sende
sabret canim gececek nasilsa... benim pazartesi yumos vardi calistik, simdi bekliyoruz

ay tatlım kan gelse dicem adet oldum rahatşlıcam nedşr bu yaaa anlam veremiyorum

bebeğini kaybetmiş canım bende şimdi öğrendim

akalarının altına sıcak su filan koy. çok iyi geliyo. hatta banyoda sıcak suyun altında dur biraz canım ya.zaten havalar soğuk üşütüyoz ayaklarımızı. sonra hem sökülemiyoz hemde çok ağrı çekiyoz.

hoşgeldin seydam napalım..iiskuzucum..seni özledik..
aa sana özel atmıstım listeye grmek isteyen bi arkadas vardı..
aldın mı?

hoşbulduk cnm anneme geldim...aldım tatlım listede...benide adetim tam gelmedi uyuz oldum yaa...ağrım var işte.

elifzade benımde ayaklarım hep buz gıbı ya bıde patık var yanı şuan düşün
zaten bugun ellerım ayaklarım buzz yanıı üşüyorum

ayy tatlım neler yaptım anlatamm yaa...sıcak su yaptım banyo yaptım elektirikli battaniyyei taktım saatlerce yattım yokk..ateşim ztn 36,1..nedir yaa kırmızı gelsinde bende işime bakim dimi..tatlıcadıyada çok üzüldüm beni yalnış anlamasa msj atrdım valla..ama ters tepki verir diye bişe demem..allh sabır versin yaa..ztn mucize bir bebekti onunki..hepimiz çok sevinmiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…