Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
hoşbulduk cnm anneme geldim...aldım tatlım listede...benide adetim tam gelmedi uyuz oldum yaa...ağrım var işte.
ahh canm neden düzelemednki sen???
ahh artık sökülse de rahatlasan...
annen nerde senin? sana ii bakar anacagın..kalmas insallah birseyin
elifzade benımde ayaklarım hep buz gıbı ya bıde patık var yanı şuan düşün
zaten bugun ellerım ayaklarım buzz yanıı üşüyorum

off evet kızlaryaa sanırım hepimizde varmış..bende pek üşümesem de ellerim ayaklarım buz gibi...
kocişe el atıyorum adam diyor ki bu ne soguksun

ahhh kızlar yaklaşık 2 ay önce bende sizler gibiydim buralarda dolanıp duruyodum hapı bırakmama rağmen hamile kalamıyordum ve çok üzülüyordum ama 6 ayın sonunda nihayet şimdi 2 aylık hamileyim ben özel bir şey denemedim fakat şunu duymuştum sıcak su yumurtlamayı engelliyormuş ve bende çok kaynar su ile banyo yapardım onu kestim daha ılık su ile banyo yapmaya başladı ve allahıma çok şükür beklenen oldu şimdide acaba ne olacak telaşı sardı kızmı erkek mi :)) yani hamile kalmaklada bitmiyo

şeydamm hoşgeldin cnm pek iyi değilsin sanırım yaşadınmı önceden böle durum
ne bilim geçen ay olmuştu doktor düşükten sonra normal demişti..ama böle ağrım yoktu ateşimde yoktu geçen ay böyleyken ateşim 35 ti şimdi baktım koltuk altı 36,3 dil altı 36,8

ahh sökülsem ağrım gitcek belki anlamdım yaa bişey

şuanda bıle ellerım buzz bugun hep peteğe yapışık halde oturdum:) üşüyorum ya bıde habıre wc deyimmm

öyle tatlım bitmiyo..biz kadınlar hep böyleyizz..allh kucağında sağlıklı sıhatli analı bablı büyütsün tatlım gözün aydın tatlım ..evet benim bi doktorumda dedi sıcak suyla banyo yapma ılık su diye

haha çok sevindim cnm ya bende duydum özellikle ilişki öncesi ve sonra sı sıcak su iile banyo yapılmamalıymı hatta erkeklerde ilişki öncesinde yapmamalıymış dikkat ediyrum bende cnm rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsişn bence kız yolda

elifzade benımde ayaklarım hep buz gıbı ya bıde patık var yanı şuan düşün
zaten bugun ellerım ayaklarım buzz yanıı üşüyorum

kızlar ya hepimizin canı çekilmetye başladı ya da havalar soğuk olabiirmi ki

netten baksana cnm kız gebmisin yoksam he

bilmem valla havalardan mı yoksa bebiştenmi ben bi anlam veremedim. aslında verdim de ümitlenmek istemiyorum. daha çok erken. ayol bu rahime düşer düşmek etki edermi bu kadar. benim bat 1 mart belkide 29 şubat. daha önümde 10 gün var. offf bilemedim şimdi. sabah ateşimde 2 derece tükselmiş. tablom bile değişti resmen ama ya yoksa bu kadar erkenden heveslenip sonra hayal kırıklığı daha feci olur:18:

aa bende hepp sıcak suyla yıkanırımm..haşlarım kendımıı; eşimde der bune bööle mmanyakmısın der kıpkırmızı çıkıyom banyodan

tatlım adet için çok yuksek ben bence 36.8 bi test yapsan belki farklı durum vardır he be dersin anormal olan kanamalar yerleşme ye işarettir

annmlerdeyim kızlar şimdi az öce üst katta annmin dayısı oturuyodu..onun kzı geldi 2 bebği var oda benim gbi hastydı pcos..şimdi 2 çocuk annesi..çağla ve çınar..kızını zorla yaptı.çınarda korunurken oldu..çınar şimdi 3 aylık..öptümm öptüm oynadım durdum...ablamın arkadşı düşük yapmış 3 ay sonra hamile hemde 3 kese gözkmüş kadın ne yapcanı şaşırmışşş.şimdiden kara kara düşünüyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…