valla bu gün coşmuşsun bakıyorumda küçük emrah gitmiş. erol büyükburç gelmiş
canım kesik kesik kırmızı çizginin kesiştiği gün yumurtlamışım. o ateşle olacak iş değil. ben biraz soğuk nevaleyim .yani düşük ateşliyim o yüzden bende herşey düşük ateşte oluyo
ÖYLE TATLIM NAPALIMMM bizde uğraşcak bişeyler aryoz artık yakında kendime oyuncak bebek alcam hani ağlayan konuşan çiş kaka yapan bebk bitek can olmayan sıkıldım vallaevet ya aynen korunurken oluyo kiminin herşey sebep
kız ne alaka taze konmuyomuş ahahaha benimki bayatladı ben koyayım. acaba yine yanlış bişeymi yaptın farkında olmadan
3ab1df Ovulation charts on FertilityFriend.com
al bendende okadar ama şimdi hemen yıkanmıyom ben yazın bile sıcak suyla yıkanırım
ÖYLE TATLIM NAPALIMMM bizde uğraşcak bişeyler aryoz artık yakında kendime oyuncak bebek alcam hani ağlayan konuşan çiş kaka yapan bebk bitek can olmayan sıkıldım valla
şimdi size soru elif ve yaren adetliyken ateşiniz kaçtı ilk gnü yada ilk üç gnü
ozamn bu tabloya göre hamilesin ateşin böyle gıderse
doğrumu yoksa anlamamışımmı yıne
kız sadece bu gün 36,2 yi gördüm yani sizlere göre yine normalin altında. ama bana göre sıcak bile sayılırım.ha bide ayaklarım buz diyon tabloma bak sen yaptım sonunda
ÖYLE TATLIM NAPALIMMM bizde uğraşcak bişeyler aryoz artık yakında kendime oyuncak bebek alcam hani ağlayan konuşan çiş kaka yapan bebk bitek can olmayan sıkıldım valla
şimdi size soru elif ve yaren adetliyken ateşiniz kaçtı ilk gnü yada ilk üç gnü
oo arkadaşım çabuk çözdun sana da hemen bi tablo adet olursan
nilll..hoşgeldinn asskkkııımmm
ahh bitirsende su gecmişi biz gitmeden gelsennn
unuturum ben onu ölçmeyi ya..yada saatleri kaçırırım kalkınca ölçülsee neyse
aman bende kankim bana vişi yazdı die heveslendim alıntı yazınca
valla sana da yazacaktım ama nili görünce aklım uçmuş..
sanırım uykubelirtileri bunlar..
kız kankammm yazın sıcak suyla banyo yapılır mı..sana cevabım:
evet yapılr buda benim sana cvbım
ben saat kuruyorum cnm bazende ağzımda uyuyorum ötunce kendime geliyorum aslında bi heyecan bi meşkale insan heyecanlandıryo ateşim kaç çıkcak falan die
ayy diyom yaaa ümitlenmiyim eğer varsada bebek 2 aylıkken öğrenirim ama yok ya sökülcek bak görrsünnama bak kahverengi koyu renkte uste görmekmiş ay bu ay bitsin karabiberde yuıtarız napalım heves kalmasın ay heves ismide guzel geldi şu dakka
hımm inşallh tatlımmdu bakalımm hamiş kalda sevinelim bi yaaa böel yakın arkadşlardan birinide görsek ne ala olurdu hee..böle her gece konuştuklrımın gündüzde girenler ayy..herkese versin rabbim tabiicnm ben grip oldğumdan bilemedim malesef kaçla adet gördumu inşalla da nasip olmaz
ayy bende açtım ama bugünü adet saydım olmazsa silcem ztn o günüdeoo arkadaşım çabuk çözdun sana da hemen bi tablo adet olursan
kız sadece bu gün 36,2 yi gördüm yani sizlere göre yine normalin altında. ama bana göre sıcak bile sayılırım.
canım benim tabloma bak ilk 5 gün alt tarafı kırmızı o benim adetliyken ateşim. daha net görebilirsin ama ben sizlere göre çok soğuğum. 35 leri bile gördüm
neden bana böle cevaplar veriyosun
sen beni sevmıomusun
ayy diyom yaaa ümitlenmiyim eğer varsada bebek 2 aylıkken öğrenirim ama yok ya sökülcek bak görrsünn
hımm inşallh tatlımmdu bakalımm hamiş kalda sevinelim bi yaaa böel yakın arkadşlardan birinide görsek ne ala olurdu hee..böle her gece konuştuklrımın gündüzde girenler ayy..herkese versin rabbim tabii
ayy bende açtım ama bugünü adet saydım olmazsa silcem ztn o günüde
benim şu kahverengilerim varda onda sordum sabah 36,1 az önce 36,3 koltuk altı 36,8 dil altı.benimde normalde 38 olunca ateşim kendimi kaybederim bende hep 35liyimdir ondan sordum du bida ölçimmm
kızz ağzında nasıll uyuyonn düşmüyomuu??
canım evde test yokmu sen bi yap ya. o kahverengi akıntıyla bhcg hormonun bi alakası olduğunu sanmıyorum. yani bebiş varsa testte çıkar gibi geliyoayy diyom yaaa ümitlenmiyim eğer varsada bebek 2 aylıkken öğrenirim ama yok ya sökülcek bak görrsünn
hımm inşallh tatlımmdu bakalımm hamiş kalda sevinelim bi yaaa böel yakın arkadşlardan birinide görsek ne ala olurdu hee..böle her gece konuştuklrımın gündüzde girenler ayy..herkese versin rabbim tabii
benim şu kahverengilerim varda onda sordum sabah 36,1 az önce 36,3 koltuk altı 36,8 dil altı.benimde normalde 38 olunca ateşim kendimi kaybederim bende hep 35liyimdir ondan sordum du bida ölçimmm
ayy diyom yaaa ümitlenmiyim eğer varsada bebek 2 aylıkken öğrenirim ama yok ya sökülcek bak görrsünn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?