Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

ha bide ayaklarım buz diyon tabloma bak sen yaptım sonunda

evet ya aynen korunurken oluyo kiminin herşey sebep
ÖYLE TATLIM NAPALIMMM bizde uğraşcak bişeyler aryoz artık yakında kendime oyuncak bebek alcam hani ağlayan konuşan çiş kaka yapan bebk bitek can olmayan sıkıldım valla

kız ne alaka taze konmuyomuş ahahaha benimki bayatladı ben koyayım. acaba yine yanlış bişeymi yaptın farkında olmadan
3ab1df Ovulation charts on FertilityFriend.com

şimdi size soru elif ve yaren adetliyken ateşiniz kaçtı ilk gnü yada ilk üç gnü

cnm ben grip oldğumdan bilemedim malesef kaçla adet gördumu inşalla da nasip olmaz

ha bide ayaklarım buz diyon tabloma bak sen yaptım sonunda
kız sadece bu gün 36,2 yi gördüm yani sizlere göre yine normalin altında. ama bana göre sıcak bile sayılırım.

canım benim tabloma bak ilk 5 gün alt tarafı kırmızı o benim adetliyken ateşim. daha net görebilirsin ama ben sizlere göre çok soğuğum. 35 leri bile gördüm

ama bak kahverengi koyu renkte uste görmekmiş ay bu ay bitsin karabiberde yuıtarız napalım heves kalmasın ay heves ismide guzel geldi şu dakka
ayy diyom yaaa ümitlenmiyim eğer varsada bebek 2 aylıkken öğrenirim ama yok ya sökülcek bak görrsünn
cnm ben grip oldğumdan bilemedim malesef kaçla adet gördumu inşalla da nasip olmaz
hımm inşallh tatlımmdu bakalımm hamiş kalda sevinelim bi yaaa böel yakın arkadşlardan birinide görsek ne ala olurdu hee..böle her gece konuştuklrımın gündüzde girenler ayy..herkese versin rabbim tabii
oo arkadaşım çabuk çözdun sana da hemen bi tablo adet olursan
ayy bende açtım ama bugünü adet saydım olmazsa silcem ztn o günüde

benim şu kahverengilerim varda onda sordum sabah 36,1 az önce 36,3 koltuk altı 36,8 dil altı.benimde normalde 38 olunca ateşim kendimi kaybederim bende hep 35liyimdir ondan sordum du bida ölçimmm

cnm sabah ateşi gecerli ama

canım evde test yokmu sen bi yap ya. o kahverengi akıntıyla bhcg hormonun bi alakası olduğunu sanmıyorum. yani bebiş varsa testte çıkar gibi geliyo

nezamn ölçüyon şimdimii?? bendee ölçiyimmmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…