bilmem bööle çıktı..
elifim tablonu gördüm bana bak Allahın izniyle sen de bişeyler var kızım ben sana diyim ahanda ben de çizgiyi çektim gör bak inşallaaaahhhhoooo hoş geldin canım gezenti nerelere gittin bakayım
yaaa aslında tablona göre hamile olabilirsin.aslında ben tablonun alt kısmını daha çok merak ediyorum. hoş çokta anladığım söylenemez ama
tatlım bebek fln yok ede nerde olcak kzuzum yaa bu tuz değil şeker değil yedek paket olsuncanım evde test yokmu sen bi yap ya. o kahverengi akıntıyla bhcg hormonun bi alakası olduğunu sanmıyorum. yani bebiş varsa testte çıkar gibi geliyo
sabah 7 8 arası dedi kızlar banada dün ne bilimkine bendenezamn ölçüyon şimdimii?? bendee ölçiyimmmi
hoşgeldinn bcaımkızlar selam napıyosunuz bakimm ben eve biraz önce geldim bakimm dedim
aynen iştre benimde şuan öyle 37,1iyi bence benim 37.1 dil altından dimi cnm
aynıyız kuşum sabah 4 saatlik uykutyla yataktan kalkmadan ölç bakım ne cıkcak ay bizim topiği ateş ölçmete taşıcaklar
oooo hoş geldin canım gezenti nerelere gittin bakayım
yaaa aslında tablona göre hamile olabilirsin.aslında ben tablonun alt kısmını daha çok merak ediyorum. hoş çokta anladığım söylenemez ama
ayferim sen nasılsın ses soluk yok
benim kolaltı 36.4 dil altından olmalı ama koltukaltı dha düşük olmalı
iyiym tatlım sen nasılsın bakalım neler yaptın anlathosgeldin pambik nasilsin??
hoş bulduk tatlım ağrın devam ediyomuş geçmiş olsun tatlım 1-2 daha bekle sonra bi dr.git bence canımtatlım bebek fln yok ede nerde olcak kzuzum yaa bu tuz değil şeker değil yedek paket olsun
sabah 7 8 arası dedi kızlar banada dün ne bilimkine bende
hoşgeldinn bcaım
aynen iştre benimde şuan öyle 37,1
tamam bakalım bu sabah denerim ben onuu
ayyy allamı söyletiyo ne işallah canım tüm isteyenlere verşin işalllaahhhhhhhhhhhhelifim tablonu gördüm bana bak Allahın izniyle sen de bişeyler var kızım ben sana diyim ahanda ben de çizgiyi çektim gör bak inşallaaaahhhh
ahahah güldürdün benitatlım bebek fln yok ede nerde olcak kzuzum yaa bu tuz değil şeker değil yedek paket olsun
sabah 7 8 arası dedi kızlar banada dün ne bilimkine bende
hoşgeldinn bcaım
aynen iştre benimde şuan öyle 37,1
tamam bakalım bu sabah denerim ben onuu
tamam canım bende yollarım şimdi sende bakarsınatım özele hemen ay bende seninkine merak ediyorum ya
kiz basim dönüyo uykusuzluktan heralde
öyle yazdiklarinizi okuyorum..
iyiym tatlım sen nasılsın bakalım neler yaptın anlat
cnm sen turk filmi izlemedinmi hiç kadının başı döner hemen hastaneye hanımefendi gebesiniz tabi o bebek hep istenmeyendir ayrı mesele
hımm hadi yaa ben de yarın gitmek istiyodum etkilendim fragmanından peki neyi beğenmedin anlatımını ses görsellik falan mı.ben de yumoş daha çatlamadı canım benim daha varbugün fetih 1453e gittik ama pek begenmedik
hayalkirikligi
pazartesi yumos vardi calistik bekliyoz, sende ne var ne yok???
hımm hadi yaa ben de yarın gitmek istiyodum etkilendim fragmanından peki neyi beğenmedin anlatımını ses görsellik falan mı.ben de yumoş daha çatlamadı canım benim daha var
hıımm evet değişik bir bakış açısıyla bakılmış.ben yinede giiderim çok etkilenmem yorumlarda illa kendim izlicemDuvar Fotoğrafları
‎*Fetih 1453 filmini çekenlerin önce İslâm anlayışına bakmak gerek.. Nasıl mı ?
Yeşilçam filmlerinde Fâtih'in fedâisi Battal gazinin Bizans saraylarında dolaşırken bizans kadınları ile girdiği ilişkileri normal gören zihniyetin bakışı ile bakalım..
Eskiden bu sahneleri göremezdik ama şimdi görüyoruz hemde dalga geçer gibi gözümüzün içine soka soka gösteriyorlar... Ulubatlı Hasan ki Peygamberimiz (Âleyhisselâtu vesselâm)ın müjdesine nail olmuş güzel Asker'e şevişme sahnesi rolü biçilmiş.. Hemde rolû ''İffet'' filmindeki tecavüz sahnesinin baş mimarı olan
''İbrahim ÇELİKKOL'' a vermişler !.. Düştüğümüz Durumu Siz Anlayın !
Böyle filmler Türklük duygusunu, milli duyguları harekete geçiriyormuş..
Çelikkolun Dilek Serbest ile olan sevişme sahnelerini izlerken milli duyguları harekete geçenlere helâl olsun diyoruz..
Son olarak sevişme sahnelerini geçtik..Batı tarzında Hristiyan ortodoks müzikleri döşenmiş bu filmde Fetih marşı, mehter marşlarına rastladınız mı Fragmanlarda ?
Adını Fetih 2012 olarak koyduk.. 2012 de zihinleri Fethedilen İnsanlara görsel ziyafet çektiren ahlaksız filmi tarih olarak yutturan filmin ve filmi ölçü alan zihniyeti Allah ıslâh etsin diyelim..
bu yazı yazıyor heyerde gıden pişman bende istıyodum çok vazgeçtimm;;evde izleriz bide para veremem
yaaa kızlar yardım edin bana.ben perşembe drigittiğimde biraz akıntın var dedi kokusu yok dedi bana kaşıntı ilşkide ağrı oluyor mu dedi ben de "yooo "dedim 1 tane fitil verdi hafif mantar dedi.neyse fitili yaptım ama benim akıntım var hala bide böyle rahmimi aşğdan vakumla çekiyorlar gibi oluyor...benim mantar tam geçmedi bana göre salı günü tekrar gidicem dr.a ama yarın pazar diye aramak istemiyorum tekrar fitil kullanıyım mı diye ancak pzartesi ararım ya bundan kurtulmanın doğal bir yolu var mı
onun altı ne oluyoo bende istom aynısınıı yaaaatım özele hemen ay bende seninkine merak ediyorum ya
oyy kurban olimm sana benn yaafff uykun geldiyse eziyet etme kendine uyu kuzumkiz basim dönüyo uykusuzluktan heralde
öyle yazdiklarinizi okuyorum..
evet devam edo bide sağ tarfım böle midemde değil böbreğimde değil oraya da kıramp giro arada biidee..doktora gitmicem 4 5 gnüe gelir ztn kanammmhoş bulduk tatlım ağrın devam ediyomuş geçmiş olsun tatlım 1-2 daha bekle sonra bi dr.git bence canım
oyy allh ağlatmasınnn kuzumm benimmayyy allamı söyletiyo ne işallah canım tüm isteyenlere verşin işalllaahhhhhhhhhhhh
ahahah güldürdün beni
tamam canım bende yollarım şimdi sende bakarsın
işte bende buna güldümm..inşlhh aminnnnnnnnnncnm sen turk filmi izlemedinmi hiç kadının başı döner hemen hastaneye hanımefendi gebesiniz tabi o bebek hep istenmeyendir ayrı mesele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?