Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
oooo hoş geldin canım gezenti nerelere gittin bakayım

yaaa aslında tablona göre hamile olabilirsin.aslında ben tablonun alt kısmını daha çok merak ediyorum. hoş çokta anladığım söylenemez ama
elifim tablonu gördüm bana bak Allahın izniyle sen de bişeyler var kızım ben sana diyim ahanda ben de çizgiyi çektim gör bak inşallaaaahhhh

canım evde test yokmu sen bi yap ya. o kahverengi akıntıyla bhcg hormonun bi alakası olduğunu sanmıyorum. yani bebiş varsa testte çıkar gibi geliyo
tatlım bebek fln yok ede nerde olcak kzuzum yaa bu tuz değil şeker değil yedek paket olsun
nezamn ölçüyon şimdimii?? bendee ölçiyimmmi
sabah 7 8 arası dedi kızlar banada dün ne bilimkine bende
kızlar selam napıyosunuz bakimm ben eve biraz önce geldim bakimm dedim
hoşgeldinn bcaım
iyi bence benim 37.1 dil altından dimi cnm
aynen iştre benimde şuan öyle 37,1
aynıyız kuşum sabah 4 saatlik uykutyla yataktan kalkmadan ölç bakım ne cıkcak ay bizim topiği ateş ölçmete taşıcaklar

tamam bakalım bu sabah denerim ben onuu

hoş bulduk tatlım ağrın devam ediyomuş geçmiş olsun tatlım 1-2 daha bekle sonra bi dr.git bence canım

elifim tablonu gördüm bana bak Allahın izniyle sen de bişeyler var kızım ben sana diyim ahanda ben de çizgiyi çektim gör bak inşallaaaahhhh
ayyy allamı söyletiyo ne işallah canım tüm isteyenlere verşin işalllaahhhhhhhhhhhh

ahahah güldürdün beni

atım özele hemen ay bende seninkine merak ediyorum ya
tamam canım bende yollarım şimdi sende bakarsın

bugün fetih 1453e gittik ama pek begenmedik
hayalkirikligi
pazartesi yumos vardi calistik bekliyoz, sende ne var ne yok???
hımm hadi yaa ben de yarın gitmek istiyodum etkilendim fragmanından peki neyi beğenmedin anlatımını ses görsellik falan mı.ben de yumoş daha çatlamadı canım benim daha var

Duvar Fotoğrafları
‎*Fetih 1453 filmini çekenlerin önce İslâm anlayışına bakmak gerek.. Nasıl mı ?
Yeşilçam filmlerinde Fâtih'in fedâisi Battal gazinin Bizans saraylarında dolaşırken bizans kadınları ile girdiği ilişkileri normal gören zihniyetin bakışı ile bakalım..

Eskiden bu sahneleri göremezdik ama şimdi görüyoruz hemde dalga geçer gibi gözümüzün içine soka soka gösteriyorlar... Ulubatlı Hasan ki Peygamberimiz (Âleyhisselâtu vesselâm)ın müjdesine nail olmuş güzel Asker'e şevişme sahnesi rolü biçilmiş.. Hemde rolû ''İffet'' filmindeki tecavüz sahnesinin baş mimarı olan
''İbrahim ÇELİKKOL'' a vermişler !.. Düştüğümüz Durumu Siz Anlayın !

Böyle filmler Türklük duygusunu, milli duyguları harekete geçiriyormuş..
Çelikkol’un Dilek Serbest ile olan sevişme sahnelerini izlerken milli duyguları harekete geçenlere helâl olsun diyoruz..

Son olarak sevişme sahnelerini geçtik..Batı tarzında Hristiyan ortodoks müzikleri döşenmiş bu filmde Fetih marşı, mehter marşlarına rastladınız mı Fragmanlarda ?
Adını Fetih 2012 olarak koyduk.. 2012 de zihinleri Fethedilen İnsanlara görsel ziyafet çektiren ahlaksız filmi tarih olarak yutturan filmin ve filmi ölçü alan zihniyeti Allah ıslâh etsin diyelim..

bu yazı yazıyor heyerde gıden pişman bende istıyodum çok vazgeçtimm;;evde izleriz bide para veremem

hımm hadi yaa ben de yarın gitmek istiyodum etkilendim fragmanından peki neyi beğenmedin anlatımını ses görsellik falan mı.ben de yumoş daha çatlamadı canım benim daha var

heycan yoktu, hani acaba ne olcak diye bise yok..
bide özel efektler cok belli oluyor... öyle iste, belkide cok beklentimiz vardi ondan

yaaa kızlar yardım edin bana.ben perşembe drigittiğimde biraz akıntın var dedi kokusu yok dedi bana kaşıntı ilşkide ağrı oluyor mu dedi ben de "yooo "dedim 1 tane fitil verdi hafif mantar dedi.neyse fitili yaptım ama benim akıntım var hala bide böyle rahmimi aşğdan vakumla çekiyorlar gibi oluyor...benim mantar tam geçmedi bana göre salı günü tekrar gidicem dr.a ama yarın pazar diye aramak istemiyorum tekrar fitil kullanıyım mı diye ancak pzartesi ararım ya bundan kurtulmanın doğal bir yolu var mı

hıımm evet değişik bir bakış açısıyla bakılmış.ben yinede giiderim çok etkilenmem yorumlarda illa kendim izlicemya ben türk filmlerini sinemada izlemeyi tercih ediyorum yani bişekilde desteklemeliyiz gibime geliyor ama yabancı filmlerin korsanları dolu evde

yarencim tablona baktım benim dünkü tablomun aynısıydı bu gün ek olarak alt tarafta bişey daha eklendi.hani Early Pregnancy Signs yazan yerin karşısına bi şekil eklendi. bu arada ben yanıyorum yaaaa. benim ateş ölçer kafayı yedi. ne yapsın sahibine çekmiş. onada kolaylamamak lazım. en son 37,1 de kapandı. tekrar ölçtüm yine 37,1 te takılı kaldı. ben sapıttım iyice bi yanıyom bi donuyom

tatlımm onu mutlaka kullan dr ne miktarda dediyse akıntıda fitilin olumlu etkisinden ben de faydalı olmuştu ben rutin kontrolde gitmiştim vermişti tamam cok sevimsiz onu atmak falan ama

atım özele hemen ay bende seninkine merak ediyorum ya
onun altı ne oluyoo bende istom aynısınıı yaaa
kiz basim dönüyo uykusuzluktan heralde
öyle yazdiklarinizi okuyorum..
oyy kurban olimm sana benn yaafff uykun geldiyse eziyet etme kendine uyu kuzum
hoş bulduk tatlım ağrın devam ediyomuş geçmiş olsun tatlım 1-2 daha bekle sonra bi dr.git bence canım
evet devam edo bide sağ tarfım böle midemde değil böbreğimde değil oraya da kıramp giro arada biidee..doktora gitmicem 4 5 gnüe gelir ztn kanammm
ayyy allamı söyletiyo ne işallah canım tüm isteyenlere verşin işalllaahhhhhhhhhhhh

ahahah güldürdün beni

tamam canım bende yollarım şimdi sende bakarsın
oyy allh ağlatmasınnn kuzumm benimm
cnm sen turk filmi izlemedinmi hiç kadının başı döner hemen hastaneye hanımefendi gebesiniz tabi o bebek hep istenmeyendir ayrı mesele
işte bende buna güldümm..inşlhh aminnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…