Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

cnm sendede tablo guzel benim çizg, netleşti senin 5 dun oldu senin niye hala çizik benimde 37.1 benim3.gun gun gectikçe veri artıyo benim topu gördunmu yuksek dio

valla biz erva dan sonra hiç gidemedık snamaya çok severım ama çocukla nerye gıdıyonn oyuzden pcde dolu indirilmiş film var
eşime diyom bari çizgi filme gidek bi ara

ayy valla bu akıntı olayına bi akıl sır erdiremedim. bende de yara var dedi doktor. ama çocuğu olmamışlarınkini yakamıyoz dedi. yakınca akıntı gidiyormuş. yani olmuyormuş. buda çocuk olmasına engelmiş. akıntıyla spermler daha rahat ilerliyormuş .bi akıntın var diyo biri akıntın gitcek diye korkuyo. ne olcak bu akıntının sonu:44:

tatlımm onu mutlaka kullan dr ne miktarda dediyse akıntıda fitilin olumlu etkisinden ben de faydalı olmuştu ben rutin kontrolde gitmiştim vermişti tamam cok sevimsiz onu atmak falan ama
ayy ewet yaa ne zor şeymiş ben yapamadım kızlar bana gülmeyin ama kocama yaptıdımnapimm bana 1 tane yeter dedi inşallah yetmiştir,salı günü anlıcaz artık bakalım yumoşlarda büyümüştür inşallah

tatlım doğal yolu yok fitil kullan da temizlensin sonra hmaiş kal

benmde 37,1

banada hamileyken vermişti dok..bende yapamaıştım kociş yapmıştı

ama benimki bayağ yoğun bi akıntıydı kaşıntı falan olmadığı için ben anlamıyodum normal bişey zannediyodum ama dr.hafif mantar gibi dedi canım ama bence de sen yarayı elletme daha bak ben senin için çok ümitlendim kız sen bu aralar dikkat et kendine inşallah müjdeli haberi alırız senden

kızlar ben çıkom kardeşim uyucakmışş...bide annemin yanına gidim ben.bişe diyen varmıı

ohh iyi ya ben de ne salak şeyim küçücük şeyi yapamıyorum bi de bebek istiyorum falan demiştim demek çoğu kişi kocişine yaptırıyor.ayy benimki çok dalga geçti benle ama yaparkensalak şeyyy

bi salak daha varmışş işte üzülmee yapamadımm yaww needıyımmm

cnm sendede tablo guzel benim çizg, netleşti senin 5 dun oldu senin niye hala çizik benimde 37.1 benim3.gun gun gectikçe veri artıyo benim topu gördunmu yuksek dio
bende anlamadım neden hala kesik çizgide. evet sen daha çok güreştiğin için çok oldu tabiiii

tatlım doğal yolu yok fitil kullan da temizlensin sonra hmaiş kal

benmde 37,1
benim ateş ölçer ötmedi ama 37,1 de kaldı. sonra öylece kapandı. bidaha ölçtüm yine ötmedi yine 37,1 de kaldı. acaba benim ateş ölçer 37,1e kadarmı ölçüyo. daha fazla ateşimiz çıkarsa yandık

:)2011 temmuzda evlendim daha önce doktor pco lu olduğumu söylemişti.ben de zaten hemen olmaz diye tahmin ediyorum.7 aydır deniyoruz olmadıgeçen hormon testi yaptırdım bu sefer doktor pco yok dedi.bakalım ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…