yarencim tablona baktım benim dünkü tablomun aynısıydıbu gün ek olarak alt tarafta bişey daha eklendi.hani Early Pregnancy Signs yazan yerin karşısına bi şekil eklendi. bu arada ben yanıyorum yaaaa. benim ateş ölçer kafayı yedi. ne yapsın sahibine çekmiş. onada kolaylamamak lazım. en son 37,1 de kapandı. tekrar ölçtüm yine 37,1 te takılı kaldı. ben sapıttım iyice bi yanıyom bi donuyom
hıımm evet değişik bir bakış açısıyla bakılmış.ben yinede giiderim çok etkilenmem yorumlarda illa kendim izlicemya ben türk filmlerini sinemada izlemeyi tercih ediyorum yani bişekilde desteklemeliyiz gibime geliyor ama yabancı filmlerin korsanları dolu evde
yaaa kızlar yardım edin bana.ben perşembe drigittiğimde biraz akıntın var dedi kokusu yok dedi bana kaşıntı ilşkide ağrı oluyor mu dedi ben de "yooo "dedim 1 tane fitil verdi hafif mantar dedi.neyse fitili yaptım ama benim akıntım var hala bide böyle rahmimi aşğdan vakumla çekiyorlar gibi oluyor...benim mantar tam geçmedi bana göre salı günü tekrar gidicem dr.a ama yarın pazar diye aramak istemiyorum tekrar fitil kullanıyım mı diye ancak pzartesi ararım ya bundan kurtulmanın doğal bir yolu var mı
ayy ewet yaa ne zor şeymiş ben yapamadım kızlar bana gülmeyin ama kocama yaptıdımtatlımm onu mutlaka kullan dr ne miktarda dediyse akıntıda fitilin olumlu etkisinden ben de faydalı olmuştu ben rutin kontrolde gitmiştim vermişti tamam cok sevimsiz onu atmak falan ama
tatlım doğal yolu yok fitil kullan da temizlensin sonra hmaiş kalyaaa kızlar yardım edin bana.ben perşembe drigittiğimde biraz akıntın var dedi kokusu yok dedi bana kaşıntı ilşkide ağrı oluyor mu dedi ben de "yooo "dedim 1 tane fitil verdi hafif mantar dedi.neyse fitili yaptım ama benim akıntım var hala bide böyle rahmimi aşğdan vakumla çekiyorlar gibi oluyor...benim mantar tam geçmedi bana göre salı günü tekrar gidicem dr.a ama yarın pazar diye aramak istemiyorum tekrar fitil kullanıyım mı diye ancak pzartesi ararım ya bundan kurtulmanın doğal bir yolu var mı
yarencim tablona baktım benim dünkü tablomun aynısıydıbu gün ek olarak alt tarafta bişey daha eklendi.hani Early Pregnancy Signs yazan yerin karşısına bi şekil eklendi. bu arada ben yanıyorum yaaaa. benim ateş ölçer kafayı yedi. ne yapsın sahibine çekmiş. onada kolaylamamak lazım. en son 37,1 de kapandı. tekrar ölçtüm yine 37,1 te takılı kaldı. ben sapıttım iyice bi yanıyom bi donuyom
ayy ewet yaa ne zor şeymiş ben yapamadım kızlar bana gülmeyin ama kocama yaptıdımnapimm bana 1 tane yeter dedi inşallah yetmiştir,salı günü anlıcaz artık bakalım yumoşlarda büyümüştür inşallah [/QUay hadi bakalım ben cok merak ediyorum inen ee nu merakta çörekotununda payı var tabi sen bana bu ay gebe kalcan dedin bakım tutacakmı ee bide ilk içinden gecen cinsiyetide yaz ama hissederek
ayy ewet yaa ne zor şeymiş ben yapamadım kızlar bana gülmeyin ama kocama yaptıdımnapimm bana 1 tane yeter dedi inşallah yetmiştir,salı günü anlıcaz artık bakalım yumoşlarda büyümüştür inşallah
ayy valla bu akıntı olayına bi akıl sır erdiremedim. bende de yara var dedi doktor. ama çocuğu olmamışlarınkini yakamıyoz dedi. yakınca akıntı gidiyormuş. yani olmuyormuş. buda çocuk olmasına engelmiş. akıntıyla spermler daha rahat ilerliyormuş .bi akıntın var diyo biri akıntın gitcek diye korkuyo. ne olcak bu akıntının sonu:44:
kızlar mrb ben de bebek istiyorum ama olmuyorumarım bu yıl allah erkesin gönlüne göre verir!
ohh iyi ya ben de ne salak şeyim küçücük şeyi yapamıyorum bi de bebek istiyorum falan demiştim demek çoğu kişi kocişine yaptırıyor.ayy benimki çok dalga geçti benle ama yaparkenbanada hamileyken vermişti dok..bende yapamaıştım kociş yapmıştı
ohh iyi ya ben de ne salak şeyim küçücük şeyi yapamıyorum bi de bebek istiyorum falan demiştim demek çoğu kişi kocişine yaptırıyor.ayy benimki çok dalga geçti benle ama yaparkensalak şeyyy
bende anlamadım neden hala kesik çizgide. evet sen daha çok güreştiğin için çok oldu tabiiiicnm sendede tablo guzel benim çizg, netleşti senin 5 dun oldu senin niye hala çizik benimde 37.1 benim3.gun gun gectikçe veri artıyo benim topu gördunmu yuksek dio
benim ateş ölçer ötmedi ama 37,1 de kaldı. sonra öylece kapandı. bidaha ölçtüm yine ötmedi yine 37,1 de kaldı. acaba benim ateş ölçer 37,1e kadarmı ölçüyo. daha fazla ateşimiz çıkarsa yandıktatlım doğal yolu yok fitil kullan da temizlensin sonra hmaiş kal
benmde 37,1
inşallah tutar ben bu ay senden ve elif den çok ümitliyim inşallah bakalım.ayy böyle sorunca doğmaz benim içimeayy ewet yaa ne zor şeymiş ben yapamadım kızlar bana gülmeyin ama kocama yaptıdımnapimm bana 1 tane yeter dedi inşallah yetmiştir,salı günü anlıcaz artık bakalım yumoşlarda büyümüştür inşallah [/QUay hadi bakalım ben cok merak ediyorum inen ee nu merakta çörekotununda payı var tabi sen bana bu ay gebe kalcan dedin bakım tutacakmı ee bide ilk içinden gecen cinsiyetide yaz ama hissederek yani durup dururken olmalı anlık bi his sen bi gebe kal da o zaman yoğunlaşıyım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?