bende anlamadım neden hala kesik çizgide. evet sen daha çok güreştiğin için çok oldu tabiiii
benim ateş ölçer ötmedi ama 37,1 de kaldı. sonra öylece kapandı. bidaha ölçtüm yine ötmedi yine 37,1 de kaldı. acaba benim ateş ölçer 37,1e kadarmı ölçüyo. daha fazla ateşimiz çıkarsa yandık
sağol tatlım sanada ii gecelerr ben örgüm e bakim hemde annemeşeydacımm iigecelerrrrrr
bende anlamadım neden hala kesik çizgide. evet sen daha çok güreştiğin için çok oldu tabiiii
benim ateş ölçer ötmedi ama 37,1 de kaldı. sonra öylece kapandı. bidaha ölçtüm yine ötmedi yine 37,1 de kaldı. acaba benim ateş ölçer 37,1e kadarmı ölçüyo. daha fazla ateşimiz çıkarsa yandık
:)2011 temmuzda evlendim daha önce doktor pco lu olduğumu söylemişti.ben de zaten hemen olmaz diye tahmin ediyorum.7 aydır deniyoruz olmadıgeçen hormon testi yaptırdım bu sefer doktor pco yok dedi.bakalım ne olacak.
inşallah tutar ben bu ay senden ve elif den çok ümitliyim inşallah bakalım.ayy böyle sorunca doğmaz benim içimeyani durup dururken olmalı anlık bi his sen bi gebe kal da o zaman yoğunlaşıyım sana
hep onlara bana his yokk..bak herkes ümidinizi kesmiş benden kimse bana dmeiyor
benden simir testi aldı. yaranın iyi yada kötü huylu olacağına bakacakmış. 1 hafta içinde çıkacak sonuç dedi. eğer kötü bişey varsa beni arıcakmış. işallah aramazama benimki bayağ yoğun bi akıntıydı kaşıntı falan olmadığı için ben anlamıyodum normal bişey zannediyodum ama dr.hafif mantar gibi dedi canım ama bence de sen yarayı elletme daha bak ben senin için çok ümitlendim kız sen bu aralar dikkat et kendine inşallah müjdeli haberi alırız senden
kızlar ben çıkom kardeşim uyucakmışş...bide annemin yanına gidim ben.bişe diyen varmıı
ben gidiyorumm kızlarr iyi geceler herkesee
iyi geceler tatlımsağol tatlım sanada ii gecelerr ben örgüm e bakim hemde anneme
hadi hayırlsıs tatlımmm yarın yazacam ateşimi buraya
hepicinizi öptümm mericim senide pek muahhappet edemedik ama olsun bidakine kuzum kibb kuzucuklarımm birbirimize dua etmeyi unutmayalımmm
ahh canım öyle deme ben en son senin adet olduğunu hatırlıyorum ondan şimdilik bişey demedimhep onlara bana his yokk..bak herkes ümidinizi kesmiş benden kimse bana dmeiyor
ben gidiyorumm kızlarr iyi geceler herkesee
bi öle bi böle cnm biz bu ay bikaç arkadaş karışım denedik pco lulardada etkiliymiş ee nasıl adetler duzenlimi yumurtlama zamanıu falan takip varmı[/QUOTE
adetlerim yılda 8 ay düzenliyse dört ay sapardı.ama şu son üç aydır maşallah diyeyim çok düzenli.yumurtlama zamanı takibi yapmadım.bi de benim eşim doktor.o çok gamsız bu konularda sürekli bir yıl oluruna bırak.olmazsa ayrıntılı baktırırız deyip duruyor.ben sabredemiyorum ama senin var mı bebek?
aynen bu tablo ümitlendiriyor insanı hımm 1 hafta yani ne zaman hangi gün arıcak inşallah bişey çıkmıcak canım sen ona takılma bencebenden simir testi aldı. yaranın iyi yada kötü huylu olacağına bakacakmış. 1 hafta içinde çıkacak sonuç dedi. eğer kötü bişey varsa beni arıcakmış. işallah aramazkötüyse zaten ne işlem yapacak hiç bilmiyorum. bi de bebiş varsa nasıl bi süreç işlar bi fikrim yok. valla inan çok dikkat ediyorum. bu ay fazla ümitliyim. bi bu tablo yokmu. iyice ümidimi artırdı. yinede hayırlısı
iyi geceler canlarım
eee yumurta takibini yaptırdınmı. eşinden sperm örneği aldılarmı? ayy ne meraklıymışım bende:)2011 temmuzda evlendim daha önce doktor pco lu olduğumu söylemişti.ben de zaten hemen olmaz diye tahmin ediyorum.7 aydır deniyoruz olmadıgeçen hormon testi yaptırdım bu sefer doktor pco yok dedi.bakalım ne olacak.
yaa alet bozulmadı geçenlerde yine aynısı olmuştu. donmuştu. bende ağzımdan çıkarıp tekrar ölçmüştüm. çalışmıştı. şimdi yine deniyorum. bence bu alet 37 nin üstünü ölçmüyo. yada dediğin gibi sapıttı. bizim soğuk nevaleye ne oluyo demiştir. aleti ilk açtığımda hep 37 gösteriyor sonra ölçüyor nedense. bende ondan şüphelendim 37 üstünü ölçmüyor diye.hhaah bence hiç o ateşi görmedi sapıttı o bile inanamadı sistem dışı kaldı ee sabah nasıl ölççen ben öncekini duşurmuştum ertesi sabah çok uzuldum ölçemedim die
ayyy bakın dr.lar hep aynı şeyi diyor eşlerine de hastalarına da 1 sene oluruna bırakın ama biz sabırsız kadınlar hemen çözüm istiyoruz zaten bi rahatlasak beynimiz ve hormonlarımız teşekkür edecek bizebi öle bi böle cnm biz bu ay bikaç arkadaş karışım denedik pco lulardada etkiliymiş ee nasıl adetler duzenlimi yumurtlama zamanıu falan takip varmı[/QUOTE
adetlerim yılda 8 ay düzenliyse dört ay sapardı.ama şu son üç aydır maşallah diyeyim çok düzenli.yumurtlama zamanı takibi yapmadım.bi de benim eşim doktor.o çok gamsız bu konularda sürekli bir yıl oluruna bırak.olmazsa ayrıntılı baktırırız deyip duruyor.ben sabredemiyorum ama senin var mı bebek?
bi öle bi böle cnm biz bu ay bikaç arkadaş karışım denedik pco lulardada etkiliymiş ee nasıl adetler duzenlimi yumurtlama zamanıu falan takip varmı[/QUOTE
benim bi kızım var cnm cnm kaç gunde adet göruyorsun aslında benim dr yumurtlama kaçırmamak için gun aşırı ilişki tavsiye ediyo bi gun var bı gun yok
ben perşembe günü gitmiştim doktora 1 hafta sonra çıkar sonuç dedi. belki biraz daha uzayabilir dedi. ben dedim sonuç için geleyimmi oda gerek yok. eğer kötü bişey çıkarsa ben seni ararım zaten dedi. sen normal zamanında gel dedi.yani battan sonra. tabi olursaaynen bu tablo ümitlendiriyor insanı hımm 1 hafta yani ne zaman hangi gün arıcak inşallah bişey çıkmıcak canım sen ona takılma bence
eee yumurta takibini yaptırdınmı. eşinden sperm örneği aldılarmı? ayy ne meraklıymışım bende
yaa alet bozulmadı geçenlerde yine aynısı olmuştu. donmuştu. bende ağzımdan çıkarıp tekrar ölçmüştüm. çalışmıştı. şimdi yine deniyorum. bence bu alet 37 nin üstünü ölçmüyo. yada dediğin gibi sapıttı. bizim soğuk nevaleye ne oluyo demiştir. aleti ilk açtığımda hep 37 gösteriyor sonra ölçüyor nedense. bende ondan şüphelendim 37 üstünü ölçmüyor diye.
eee yumurta takibini yaptırdınmı. eşinden sperm örneği aldılarmı? ayy ne meraklıymışım bende
yaa alet bozulmadı geçenlerde yine aynısı olmuştu. donmuştu. bende ağzımdan çıkarıp tekrar ölçmüştüm. çalışmıştı. şimdi yine deniyorum. bence bu alet 37 nin üstünü ölçmüyo. yada dediğin gibi sapıttı. bizim soğuk nevaleye ne oluyo demiştir. aleti ilk açtığımda hep 37 gösteriyor sonra ölçüyor nedense. bende ondan şüphelendim 37 üstünü ölçmüyor diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?