Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

hhaah bence hiç o ateşi görmedi sapıttı o bile inanamadı sistem dışı kaldı ee sabah nasıl ölççen ben öncekini duşurmuştum ertesi sabah çok uzuldum ölçemedim die

şeydacımm iigecelerrrrrr
sağol tatlım sanada ii gecelerr ben örgüm e bakim hemde anneme

hadi hayırlsıs tatlımmm yarın yazacam ateşimi buraya

hepicinizi öptümm mericim senide pek muahhappet edemedik ama olsun bidakine kuzum kibb kuzucuklarımm birbirimize dua etmeyi unutmayalımmm

:)2011 temmuzda evlendim daha önce doktor pco lu olduğumu söylemişti.ben de zaten hemen olmaz diye tahmin ediyorum.7 aydır deniyoruz olmadıgeçen hormon testi yaptırdım bu sefer doktor pco yok dedi.bakalım ne olacak.

bi öle bi böle cnm biz bu ay bikaç arkadaş karışım denedik pco lulardada etkiliymiş ee nasıl adetler duzenlimi yumurtlama zamanıu falan takip varmı

benden simir testi aldı. yaranın iyi yada kötü huylu olacağına bakacakmış. 1 hafta içinde çıkacak sonuç dedi. eğer kötü bişey varsa beni arıcakmış. işallah aramaz kötüyse zaten ne işlem yapacak hiç bilmiyorum. bi de bebiş varsa nasıl bi süreç işlar bi fikrim yok. valla inan çok dikkat ediyorum. bu ay fazla ümitliyim. bi bu tablo yokmu. iyice ümidimi artırdı. yinede hayırlısı
kızlar ben çıkom kardeşim uyucakmışş...bide annemin yanına gidim ben.bişe diyen varmıı

ben gidiyorumm kızlarr iyi geceler herkesee

iyi geceler canlarım

iyi geceler tatlım

aynen bu tablo ümitlendiriyor insanı hımm 1 hafta yani ne zaman hangi gün arıcak inşallah bişey çıkmıcak canım sen ona takılma bence

:)2011 temmuzda evlendim daha önce doktor pco lu olduğumu söylemişti.ben de zaten hemen olmaz diye tahmin ediyorum.7 aydır deniyoruz olmadıgeçen hormon testi yaptırdım bu sefer doktor pco yok dedi.bakalım ne olacak.
eee yumurta takibini yaptırdınmı. eşinden sperm örneği aldılarmı? ayy ne meraklıymışım bende
hhaah bence hiç o ateşi görmedi sapıttı o bile inanamadı sistem dışı kaldı ee sabah nasıl ölççen ben öncekini duşurmuştum ertesi sabah çok uzuldum ölçemedim die
yaa alet bozulmadı geçenlerde yine aynısı olmuştu. donmuştu. bende ağzımdan çıkarıp tekrar ölçmüştüm. çalışmıştı. şimdi yine deniyorum. bence bu alet 37 nin üstünü ölçmüyo. yada dediğin gibi sapıttı. bizim soğuk nevaleye ne oluyo demiştir. aleti ilk açtığımda hep 37 gösteriyor sonra ölçüyor nedense. bende ondan şüphelendim 37 üstünü ölçmüyor diye.

aynen bu tablo ümitlendiriyor insanı hımm 1 hafta yani ne zaman hangi gün arıcak inşallah bişey çıkmıcak canım sen ona takılma bence
ben perşembe günü gitmiştim doktora 1 hafta sonra çıkar sonuç dedi. belki biraz daha uzayabilir dedi. ben dedim sonuç için geleyimmi oda gerek yok. eğer kötü bişey çıkarsa ben seni ararım zaten dedi. sen normal zamanında gel dedi.yani battan sonra. tabi olursa hoş bat olmasada gitcem. ozaman alırsın sonucu dedi

cnm benimkide en son ölçtuğu ısıdan başlıyo ağzına koyunca başlıyo ölçmeye

:)yok işte canım hormon tahlilini bile yeni yaptırdım.sürekli dediği şey onlar bir yıldan sonra bakılacak şeyler diyor.bebek olmuyor demek için bir yıl beklemek gerekliymiş.geçen kadın doğumcu doktor arkadaşı da aynı şeyleri söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…