yaa tatlım sen güzel pizza yapıyomuşsun dşye duydumayyy uykum geldi ama gitmem yokkkkkkkkkkkkk
doğru canım aynı gün gitmiştik şimdi hatırladım.inşallah bat olmadan kan tahlili vermeye gidersin canımben perşembe günü gitmiştim doktora 1 hafta sonra çıkar sonuç dedi. belki biraz daha uzayabilir dedi. ben dedim sonuç için geleyimmi oda gerek yok. eğer kötü bişey çıkarsa ben seni ararım zaten dedi. sen normal zamanında gel dedi.yani battan sonra. tabi olursahoş bat olmasada gitcem. ozaman alırsın sonucu dedi
benimki önce en son ölçtüğüm ısıyı gösteriyo. sonra 37 diyo sonra başlıyo ölçmeye. şimdi yine ölçtüm 37,1 takılı kaldı yine ama yanında ufak bi şekil belirdi yanıp sönüyordu. pil şekli gibi. belki de pili bitiyordur. bakalım yarın sabah ölçmezse alırım bitane dahacnm benimkide en son ölçtuğu ısıdan başlıyo ağzına koyunca başlıyo ölçmeye
ama dediği doğru daha erken yani 7 ay korunmak değil evliliğin. belkide ondan acele etmiyordur.:)yok işte canım hormon tahlilini bile yeni yaptırdım.sürekli dediği şey onlar bir yıldan sonra bakılacak şeyler diyor.bebek olmuyor demek için bir yıl beklemek gerekliymiş.geçen kadın doğumcu doktor arkadaşı da aynı şeyleri söyledi.
gitme zaten. ben akşam 8 gibi bi uyumuşum uyandığımda 10 du yani şimdi gözlerim faltaşı gibiayyy uykum geldi ama gitmem yokkkkkkkkkkkkk
yaa tatlım sen güzel pizza yapıyomuşsun dşye duydumbana müsait bi zamanında tarifi mesaj atarmısın ben de bi kaç tarif var ama güvenemedim benim kocam çok seviyor ona yarın sürpriz yapimm diyorm
vermedi daha erken diyo. yani benim anladığım kadarıyla. hoş çok anlıyom sankiElif sana test gunu verdimi tablo
aaaa öylemiii. biz benimkiyle bi kaç kere denedik. o meraklıdır böyle şeylerle uğraşmaya ama olmadı.yaa tatlım sen güzel pizza yapıyomuşsun dşye duydumbana müsait bi zamanında tarifi mesaj atarmısın ben de bi kaç tarif var ama güvenemedim benim kocam çok seviyor ona yarın sürpriz yapimm diyorm
işallah canım yaaa. cümlemiz işallahdoğru canım aynı gün gitmiştik şimdi hatırladım.inşallah bat olmadan kan tahlili vermeye gidersin canım
hımm sen bana yine ölçülerşyle yazarsan sevinirim ilk defa yapıcam çünki ayy maşallah size çiğbörek falan ben bi havuçlu kek yaptım onu da yiyemedik dışarı çıkıncaaa nerden duyduk bikere yazmıştım sanki cnm tek püf nokta su ve sıvıyağ yerine margarin ve sut kullanacaksın bide kaşarı hemen salçadan sonra ay cnm cekti yarın yapım buu akşamda çiğbörek yaptım hımmmmm
aa nerden duyduk bikere yazmıştım sanki cnm tek püf nokta su ve sıvıyağ yerine margarin ve sut kullanacaksın bide kaşarı hemen salçadan sonra ay cnm cekti yarın yapım buu akşamda çiğbörek yaptım hımmmmm
evet bencede zaten daha 7 aylık evlisiniz. eşin hep işi bilen insanları tanıyor yani arkadaşlar. bide biraz rahat bi yapısı var sanırımevet doğruda benim yaşım 29 eşimin yaşı 31.yaştan dolayı istiyorum bi de kendimi hazır hissediyorum:)eşimde istiyo aslında ama herşeyi oluruna bırakmayı seviyor
ahahaha haksızda sayılmazlar hani
çokk güldüm adamın "yaratıcı"yorumu beni bitirdi gece gece yaaaöyle yarım yamalak değil tam tarifini ver bakayım
evet bencede zaten daha 7 aylık evlisiniz. eşin hep işi bilen insanları tanıyor yani arkadaşlar. bide biraz rahat bi yapısı var sanırım
evet rahat bir yapısı var ben de bekliyom bir yıl dolsun ayrıntılı baktıracağız artık senin çocuk var mı elifzadeöyle yarım yamalak değil tam tarifini ver bakayım
evet bencede zaten daha 7 aylık evlisiniz. eşin hep işi bilen insanları tanıyor yani arkadaşlar. bide biraz rahat bi yapısı var sanırım
ayy tatlım takma kafana daha bence de ben de 29 yaşındayım 1 senemiz doldu test mest olayına girince daha çok bunalıyosun.bence sen sadece yumurtlama günlerine dikkat et ve günaşırı yap.evet rahat bir yapısı var ben de bekliyom bir yıl dolsun ayrıntılı baktıracağız artık senin çocuk var mı elifzade
yok canım. ben kısaca kendimi tanıtayım. 27 yaşındayım. haziranda 4 yıl dolacak evliliğimin. ilk 2 yıl korunduk. sonrasında korunmayı bıraktığımız ayda hamile kaldım. 6 haftalıkken kalbi durmuş biz 8 haftalıkken öğrendik ve kürtaj oldum. benim kürtajım biraz sorunlı olduğu için adet göremedim 4 aya yakın ve onun tedavisi başladı. 8 ay kadar tedavi oldum. hamile kalmam yasaktı. şimdi ise korunmayı bırakalı 5-6 ay oldu. o günden sonra ilk defa perşembe günü gittim doktora yumurta takibi yaptı ve yumurtam erken çatlamış. bakalım bekliyorum.evet rahat bir yapısı var ben de bekliyom bir yıl dolsun ayrıntılı baktıracağız artık senin çocuk var mı elifzade
sağol canım bide bunu deniyelim baklalım. benim ciciboğaz kociş beğenecekmi1 bardak ılık sutun içine yarım yaş mayayı koyuyorsunuz içerisine 1 çorba tatlı kaşığı dolusu toz şeker katıp mayayı kaşık yardımı ile eziyorsunuz bi on dakika odasıcaklığında kabarmasını bekliyorsunuz öbur yandan yarım paket margarini eritiyorsunuz soğuduğunda sut karışımı ile karıştırıyosunuz alabildiğince un gözkararı tuz katıp yumuşak bi hamur elde ediyorsunuz bi saate yakın bekliyorsunuz sonra yağlanmış tepsiye inceceik açıyorsunuz kızlar bu çok öenmli kalın yapınca kabarıyo ekmek gibi ustune domates calça suruyosunuz hafifte kekik onun ustune bol rende kaşar sonra malzemelri akoyuyoruz arzuya göre önceden ısıtılmış 180 e atıyoruz afiyet olsun
sağol canım bide bunu deniyelim baklalım. Benim ciciboğaz kociş beğenecekmi
ewwtt yaren tam tarif istiyoruz sendeya hamileler olmadığı zaman böyle tarifler falan da paylaşalım dimi yaa hep aynı konu beni sıkıyor bazen ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?