herkes napıo yazmıyonuz
gel kız biz sohpet edelim nao-pıyon bakım ne kadar kaldı bata
yazdıklarımı okumadınmı güzelim
kızlar ben geçen ayın 29unda adet oldum onun önceki ayda 29unda olmuştum aslında daha önce bi iki gün önce oluyodum bu ay en başından beri içimde bi ümit var hamile kalacam gibi bi yanımdada hep o korku bu yüzden herşeye bi mana yüklüyom ay şu oldu ay bu oldu adet olcam yok hamilemiyim çok zormuş ya insan hemen hamile kalcanı düşünüyo hiç denemden önce günlerim yaklaştıkça stresim artıyo ama sizler varsınız bu bana iyi geliyo.dün gece acayip ağzım kurudu bide gün içersinde ara ara sıcak basıyo beni portakalı hiç sevmem midemi bulandırır bu aralar yiyom sol göğsümdede acayip acı var ama kasıklarım adet olcakmısım gibi sızlıyo daha günüm var ama ne bilim ya midem bulanmıyo ama midesi bulanırmış ya hamile olanların belimde ağrımıyo belkide hepsi psikolojik beklemek çok zorrrrr
yaren sendemi sustun kız
aşkolsun hepinize bu kadarşey yazdım görmediniz bile duygularımı yaren al senin için tekrar dile geliyom o zaman
cnm yazdım ya potmu kırdım ben okumadınmı falan demişin
ayy yok yaptım valla süper oldu hatta yazdım benimki artık her hafta yaparsın diyooo yuhh dedim artık.yazık adamcaz geçen hafta pırasa kerviz ıspanak falan yemekten ot gibi olmuştupambik yazmıon pambik yoksa kötumu oldu kızgınmısın bana pambijk
ben yine geldimmmm.
dcnm sizle sohpete geleyim derken balıklama girdim çok pardon ya benim de dilim damağım kuruyo ama ev sıcak ona bağlıyorum ama benim de bi hafatdır göğuslerde sızlama var onu çözemedim ama bata çok var yani hamileleikten değil bakalım ne cıkıck ama az kalmış
ayy yok yaptım valla süper oldu hatta yazdım benimki artık her hafta yaparsın diyooo yuhh dedim artık.yazık adamcaz geçen hafta pırasa kerviz ıspanak falan yemekten ot gibi olmuştusağol canım tarif için bu arda nette baktığım tariflerde hep 1 yumurta var acaba o nasıl olur yani bi fark olur mu.ben bi de gittim özel olarak mozzarella peyniri aldımm süper oldu canım
senin ne zaman batın yok kız bunun ev sıcaklığıyla alakası yok zaten hamilelik belirtisimi bu kadar zamanda belirti olurmu onuda bilmiyom dediğim gibi psikolojik herhalde büyük ihtimal aklımız hep orda ya bide bu aralar gece uykumdan uyanıyom çok yatakta dön dön dur
ahahaha kız ne taktiki. dinlenme aşamasında dayanamadım telden girdim. tabi yattığım için pc yi açamadım. sonra da banyo yapmaya gittim. namaz kıladım geldimm. ne taktikianlat şimdi ban gureştin anladık sonra bi taktikmi oldu gittin geldn he anlat bakım
ahahaha kız ne taktiki. dinlenme aşamasında dayanamadım telden girdim. tabi yattığım için pc yi açamadım. sonra da banyo yapmaya gittim. namaz kıladım geldimm. ne taktiki
ewet ben de senin gibi düşündüğüm için koymadım zaten.benim 12.günüm bakalım yarın gidemicem salı günü gidicem dr.a yarın tiroid hormonlarıma baktırıcam dr.aradım bugün dayanamadım tamam yaptır dedi işte salı gel dedi hem sonuçlarını da almış olursun dediooo sevindim cnm genelde yumurta hamuru sıkar cnm yani yumuşaklını engeller pek mayalı ların içine kullanmam afiyet şeker olsun arkadaşımın yumişlere guç olsun bugun kaçıncı gun yarın kontrol
ahahaha fasulyeden göğüs sızlaması. hiç güleceğim yoktu vallabat 1 mart ama bende gecikme çok bol bakalım bu arada dr um gercek belirtiler ı-ortalama 6 haftada başlar dio ama bilemiyoz işte bence psikolojk takılıyoz mesela ben bu ay o stresi yaşamıyorum bulantı vb hiç bişi yok sadece gögus sızlama onuda fasulyeden saydım gitti
hım hemen kalkmadın yani bende bu ay enfazla yarım saat yatıyorum sonra cup yıkanmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?