Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

aşkolsun hepinize bu kadarşey yazdım görmediniz bile duygularımı yaren al senin için tekrar dile geliyom o zaman

aşkolsun hepinize bu kadarşey yazdım görmediniz bile duygularımı yaren al senin için tekrar dile geliyom o zaman

dcnm sizle sohpete geleyim derken balıklama girdim çok pardon ya benim de dilim damağım kuruyo ama ev sıcak ona bağlıyorum ama benim de bi hafatdır göğuslerde sızlama var onu çözemedim ama bata çok var yani hamileleikten değil bakalım ne cıkıck ama az kalmış

pambik yazmıon pambik yoksa kötumu oldu kızgınmısın bana pambijk
ayy yok yaptım valla süper oldu hatta yazdım benimki artık her hafta yaparsın diyooo yuhh dedim artık.yazık adamcaz geçen hafta pırasa kerviz ıspanak falan yemekten ot gibi olmuştu sağol canım tarif için bu arda nette baktığım tariflerde hep 1 yumurta var acaba o nasıl olur yani bi fark olur mu.ben bi de gittim özel olarak mozzarella peyniri aldımm süper oldu canım

senin ne zaman batın yok kız bunun ev sıcaklığıyla alakası yok zaten hamilelik belirtisimi bu kadar zamanda belirti olurmu onuda bilmiyom dediğim gibi psikolojik herhalde büyük ihtimal aklımız hep orda ya bide bu aralar gece uykumdan uyanıyom çok yatakta dön dön dur

ooo sevindim cnm genelde yumurta hamuru sıkar cnm yani yumuşaklını engeller pek mayalı ların içine kullanmam afiyet şeker olsun arkadaşımın yumişlere guç olsun bugun kaçıncı gun yarın kontrol

bat 1 mart ama bende gecikme çok bol bakalım bu arada dr um gercek belirtiler ı-ortalama 6 haftada başlar dio ama bilemiyoz işte bence psikolojk takılıyoz mesela ben bu ay o stresi yaşamıyorum bulantı vb hiç bişi yok sadece gögus sızlama onuda fasulyeden saydım gitti

Son düzenleme:
anlat şimdi ban gureştin anladık sonra bi taktikmi oldu gittin geldn he anlat bakım
ahahaha kız ne taktiki. dinlenme aşamasında dayanamadım telden girdim. tabi yattığım için pc yi açamadım. sonra da banyo yapmaya gittim. namaz kıladım geldimm. ne taktiki

ahahaha kız ne taktiki. dinlenme aşamasında dayanamadım telden girdim. tabi yattığım için pc yi açamadım. sonra da banyo yapmaya gittim. namaz kıladım geldimm. ne taktiki

hım hemen kalkmadın yani bende bu ay enfazla yarım saat yatıyorum sonra cup yıkanmaya

ooo sevindim cnm genelde yumurta hamuru sıkar cnm yani yumuşaklını engeller pek mayalı ların içine kullanmam afiyet şeker olsun arkadaşımın yumişlere guç olsun bugun kaçıncı gun yarın kontrol
ewet ben de senin gibi düşündüğüm için koymadım zaten.benim 12.günüm bakalım yarın gidemicem salı günü gidicem dr.a yarın tiroid hormonlarıma baktırıcam dr.aradım bugün dayanamadım tamam yaptır dedi işte salı gel dedi hem sonuçlarını da almış olursun dedi

ahahaha fasulyeden göğüs sızlaması. hiç güleceğim yoktu valla benim kv bebek rahime düştüğünün ertesi günü istifra etmeye başlardım diyo. ohh kebap. hamilemiyim sitresi yokistifra ettin bitti.

Son düzenleme:
kızlar bugün dr.a kahve akıntıyı sordum benim geçen 3 ay hep bir iki damla geliyodu sonra 1 hafta içinde hooop kırmızılar dr.un bana dediği genellikle kahve akıntı sağlıksız yumurtanın belirtisiymiş yani yerleşme kanamasıyla ilgisi yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…