canım sana ultrasonla bakacak adetinin 3 ya da 4.günü yapılan hormon testleri var onu ister.eğer adetin biter bitmez gidersen yumurta takibine başlayabilir ve ona göre çalışma verir..yumurtan çatladıktan sonra 1hafta ya da 10gün süre içinde progestrona baktırır.eşinden spermiogram ister yani ilk başlangıç bunlar olbilir tabi şuda var her dr.tedavi protokolunde farklılıklar olabilirultrasonla bakacak,hormon tahlili,erkeğin spermlerine bakacak başka bişey yapıyor mu?
off aynen ya en iyisi yapmamak yaaa bilmiyorum demek benim bi komşum var bana hep şöyle diyodu "kızım bak herşeyi bil ama bişey bilmiyorm deee"ahhahaha doğru diyomuş
evet gördüm tarifler ucusmuş gece..bnde geldim gec kalmışım tam çıkmıştınızz...
ooo okadar güsel oldu yani..e nediyeym afiyet olsun
kolay gelsin canm..ellerine sağlıkbecerikli hatun...
ben de diorum neden bukadar sessiz demet demek hem işini yapıyor,hemde bize zaman ayırıyor vallahi maaş..
bu saatte burdasınya güzelim..gececi sayılırsın..
sen de ne güzel çalısıyorsun
aaaa bak sen beğenmezse kendi yapsın o zaman sen o kadar uğraşcan bi de beğenmicek valla bi daha yapmam derim kalk kendin yap o zamanHAlkışın canım valla. Artık isyanlardayim. Bişeyi beyenmiyo bu adam. Sanki o göbeği evlenmeden önce vardı
canım sana ultrasonla bakacak adetinin 3 ya da 4.günü yapılan hormon testleri var onu ister.eğer adetin biter bitmez gidersen yumurta takibine başlayabilir ve ona göre çalışma verir..yumurtan çatladıktan sonra 1hafta ya da 10gün süre içinde progestrona baktırır.eşinden spermiogram ister yani ilk başlangıç bunlar olbilir tabi şuda var her dr.tedavi protokolunde farklılıklar olabilir
ayy yok yanlış yapıyoruz aslında ben çok börek pasta falan yapmam zararlı karbonhidrat onlar. canım çok çekerse bitter yerim 1-2 parça işte hafta da1 falan bazen coşar yaparım ona rağmen benimkini göbişide fena değildir ama ben gayet fitim bu sayedeama kıyamıyom ya zaten benimkinin kocaman göbişi var herkes yenge ii bakıyo sana diyo napim o benim canım be ne istese yaparım seviyom ben onu beeee
ayy yok yanlış yapıyoruz aslında ben çok börek pasta falan yapmam zararlı karbonhidrat onlar. canım çok çekerse bitter yerim 1-2 parça işte hafta da1 falan bazen coşar yaparım ona rağmen benimkini göbişide fena değildir ama ben gayet fitim bu sayede
benim komşum gelmicek herhalde bu gece
off kızlar ya adet olduğum yetmedi bide hasta olcam galıbaa..vücudum üşüyor ama yuzumm yanıyorr kıpkırmızıyımm şuan;ben erken yatıyım bu gece..iigceler yarın görüşürüzz inşallah
komşun bugun gun boyu dışardaydı yeni geldi yorulmuş yatttı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?