Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ultrasonla bakacak,hormon tahlili,erkeğin spermlerine bakacak başka bişey yapıyor mu?
canım sana ultrasonla bakacak adetinin 3 ya da 4.günü yapılan hormon testleri var onu ister.eğer adetin biter bitmez gidersen yumurta takibine başlayabilir ve ona göre çalışma verir..yumurtan çatladıktan sonra 1hafta ya da 10gün süre içinde progestrona baktırır.eşinden spermiogram ister yani ilk başlangıç bunlar olbilir tabi şuda var her dr.tedavi protokolunde farklılıklar olabilir

off aynen ya en iyisi yapmamak yaaa bilmiyorum demek benim bi komşum var bana hep şöyle diyodu "kızım bak herşeyi bil ama bişey bilmiyorm deee"ahhahaha doğru diyomuş

HAlkışın canım valla. Artık isyanlardayim. Bişeyi beyenmiyo bu adam. Sanki o göbeği evlenmeden önce vardı

saol canım teşekkürler

geçenlerde hormon tahlili yaptırdım.sadece prolaktin biraz yüksek çıktı.

Son düzenleme:
off kızlar ya adet olduğum yetmedi bide hasta olcam galıbaa..vücudum üşüyor ama yuzumm yanıyorr kıpkırmızıyımm şuan;ben erken yatıyım bu gece..iigceler yarın görüşürüzz inşallah

ama kıyamıyom ya zaten benimkinin kocaman göbişi var herkes yenge ii bakıyo sana diyo napim o benim canım be ne istese yaparım seviyom ben onu beeee
ayy yok yanlış yapıyoruz aslında ben çok börek pasta falan yapmam zararlı karbonhidrat onlar. canım çok çekerse bitter yerim 1-2 parça işte hafta da1 falan bazen coşar yaparım ona rağmen benimkini göbişide fena değildir ama ben gayet fitim bu sayede

kızlar ben geçen ayın 29unda adet oldum onun önceki ayda 29unda olmuştum aslında daha önce bi iki gün önce oluyodum bu ay en başından beri içimde bi ümit var hamile kalacam gibi bi yanımdada hep o korku bu yüzden herşeye bi mana yüklüyom ay şu oldu ay bu oldu adet olcam yok hamilemiyim çok zormuş ya insan hemen hamile kalcanı düşünüyo hiç denemden önce günlerim yaklaştıkça stresim artıyo ama sizler varsınız bu bana iyi geliyo.dün gece acayip ağzım kurudu bide gün içersinde ara ara sıcak basıyo beni portakalı hiç sevmem midemi bulandırır bu aralar yiyom sol göğsümdede acayip acı var ama kasıklarım adet olcakmısım gibi sızlıyo daha günüm var ama ne bilim ya midem bulanmıyo ama midesi bulanırmış ya hamile olanların belimde ağrımıyo belkide hepsi psikolojik beklemek çok zorrrrr

kızlar bu arada size bi müthiş cilt maskesi tarifi veriym bugün pizza yapınca yaş mayanın yarısı kaldı ben daha önce bi yerde okumuştum yaş mayayı biraz sütle eziyosunuz ve yüzünüze sürüyosunuz amanın bir maske oldu ben bildiğin mimiklerimi yitirdim falan zannettim 15dk bekletip ılık suyla temizledim ve bol nemlendirici sürdüm amannın cildim nasıl güzel gergin oldu ayy tavsiye edrim 15 günde bir yapın valla...

bende o kadar abartı yapmıyorum ama adam iştahlı canım benimde kilom gayet iyi zaten öle çok iştahlı biri deilim o yüzden dikkat etmeme gerekbile kalmıyo en fazla 55 kiloya çıkıyorum oda çok nadir

kızlar maşalla 10 kişiyiz geçmişi okudum elif geleneksel gureşini yapmış pambik anlat bakım nasıl oldu pizza beyin beyendimi

ben de zayıfladığımda hormonlarımın bozulduğunu öğrendim geçen.hormon tahlillerim önceden hep bozuk çıkıyodu.zayıflıktanmış.şimdi eskiye göre tahlil sonuçlarım daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…