ben iiyim pampikim...bana yazmıssın dün gece gelmemiş sanırım...kızlar selamsayfa açık kalmış ben de mutfakta takılıyodum nasılsınız bakalım
hoşgeldin hele gelebildiniz yahuu çatladım burda
iyi aksamlar kızlarr nasılsınızz????
ben geldimmmmm
hoşgeldin tatlım
oooo kolay gelsinn elif hanımm
ewet doluymuş heryer atamadımben iiyim pampikim...bana yazmıssın dün gece gelmemiş sanırım...
işin yoksa gel benm her yer açık
mutfakta neyapıyorsun bakalımmmm
hahha çatlama kız...gececiyiz bizzz
hoşbuldum demetcim...nasılsın bakalım?
keyfler nasıl? bikaç gecedir göremiyordum seni
ben iiyim pampikim...bana yazmıssın dün gece gelmemiş sanırım...
işin yoksa gel benm her yer açık
mutfakta neyapıyorsun bakalımmmm
hahha çatlama kız...gececiyiz bizzz
ewet doluymuş heryer atamadımmerak ettim seni ondan.dün yaren pizza tarifi verdi (gerçi bitek hamur tarife göre yaptım)ben de bugün kocişime yaptım.ama pek iyi olmadı bu iş eee artık her hafta yaparsın gerek yok pizza pizzaya falan diyor
ben de gececi olmak istiyorum ama yarın iş var
Dün yoktu canım ohhh bende kurtuldum artikmaaşallah her akşam güreş var ben günaşırıdan bile sıkılıyom valla bazen bi kaç gün geçiyo sıkıcı oldu artık ya
azıcık dayan beya bari 12 olsunama benim uykum geliyo sonra
Dün yoktu canım ohhh bende kurtuldum artikdoktor amca bu kadar dedi
azıcık dayan beya bari 12 olsun
evet gördüm tarifler ucusmuş gece..bnde geldim gec kalmışım tam çıkmıştınızz...ewet doluymuş heryer atamadımmerak ettim seni ondan.dün yaren pizza tarifi verdi (gerçi bitek hamur tarife göre yaptım)ben de bugün kocişime yaptım.ama pek iyi olmadı bu iş eee artık her hafta yaparsın gerek yok pizza pizzaya falan diyor
kolay gelsin canm..ellerine sağlıkbecerikli hatun...iyiyim allah'a şükür ewet giremiyorum.gelinlik işlemesi yapıyorum yogundum o yüzden giremedim
ben de gececi olmak istiyorum ama yarın iş var
ultrasonla bakacak,hormon tahlili,erkeğin spermlerine bakacak başka bişey yapıyor mu?
off aynen ya en iyisi yapmamak yaaa bilmiyorum demek benim bi komşum var bana hep şöyle diyodu "kızım bak herşeyi bil ama bişey bilmiyorm deee"ahhahaha doğru diyomuşhe valla ya bişi yapmaya gör hemen hep yaparsın sen artıka bağlıyo bu adamlar
:)çok erken yatamıyom canım yine biri buluyorevet gördüm tarifler ucusmuş gece..bnde geldim gec kalmışım tam çıkmıştınızz...
ooo okadar güsel oldu yani..e nediyeym afiyet olsun
kolay gelsin canm..ellerine sağlıkbecerikli hatun...
ben de diorum neden bukadar sessiz demet demek hem işini yapıyor,hemde bize zaman ayırıyor vallahi maaş..
bu saatte burdasınya güzelim..gececi sayılırsın..
sen de ne güzel çalısıyorsun
off aynen ya en iyisi yapmamak yaaa bilmiyorum demek benim bi komşum var bana hep şöyle diyodu "kızım bak herşeyi bil ama bişey bilmiyorm deee"ahhahaha doğru diyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?