Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
kızlar selam sayfa açık kalmış ben de mutfakta takılıyodum nasılsınız bakalım
ben iiyim pampikim...bana yazmıssın dün gece gelmemiş sanırım...
işin yoksa gel benm her yer açık
mutfakta neyapıyorsun bakalımmmm
hoşgeldin hele gelebildiniz yahuu çatladım burda

hahha çatlama kız...gececiyiz bizzz

bende bazı değişklikler var ama benmi uyduruyom bilmiyom artık bu ayda hamile kalmazsam doğru doktora başka çare yok ama acayip stresim ya

ben iiyim pampikim...bana yazmıssın dün gece gelmemiş sanırım...
işin yoksa gel benm her yer açık
mutfakta neyapıyorsun bakalımmmm

hahha çatlama kız...gececiyiz bizzz
ewet doluymuş heryer atamadım merak ettim seni ondan.dün yaren pizza tarifi verdi (gerçi bitek hamur tarife göre yaptım)ben de bugün kocişime yaptım.ama pek iyi olmadı bu iş eee artık her hafta yaparsın gerek yok pizza pizzaya falan diyor

he valla ya bişi yapmaya gör hemen hep yaparsın sen artıka bağlıyo bu adamlar

evet malesefay kızlar hala söylemediniz bebek olmadığında doktora gittiğinizde nelere bakıyor,hangi tahliller yapılıyor?

evet gördüm tarifler ucusmuş gece..bnde geldim gec kalmışım tam çıkmıştınızz...
ooo okadar güsel oldu yani..e nediyeym afiyet olsun
iyiyim allah'a şükür ewet giremiyorum.gelinlik işlemesi yapıyorum yogundum o yüzden giremedim
kolay gelsin canm..ellerine sağlıkbecerikli hatun...
ben de diorum neden bukadar sessiz demet demek hem işini yapıyor,hemde bize zaman ayırıyor vallahi maaş..
ben de gececi olmak istiyorum ama yarın iş var

bu saatte burdasınya güzelim..gececi sayılırsın..
sen de ne güzel çalısıyorsun

:)çok erken yatamıyom canım yine biri buluyor

off aynen ya en iyisi yapmamak yaaa bilmiyorum demek benim bi komşum var bana hep şöyle diyodu "kızım bak herşeyi bil ama bişey bilmiyorm deee"ahhahaha doğru diyomuş

ama kıyamıyom ya zaten benimkinin kocaman göbişi var herkes yenge ii bakıyo sana diyo napim o benim canım be ne istese yaparım seviyom ben onu beeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…