Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
16 Şubat: 36,1
17 Şubat: 35,9
18 Şubat: 35,9
19 Şubat: 35,6
20 Şubat: 35,7

Kızlar bilgilerim böyle..
Tüm bilgilerimi girdim ama 20 Şubat görünmüyor..
Bir el atın bakem..

Ne yaptınızda düzeldi?
Anlamak istiyorum, onun için soruyorum..
Ben girince 20 şubatı yazmamıştı..:44:
canım sen 14 üne adetli olduğunu işaretlememişsin. bide diğerlerine tespiti işaretlemişsin. oda yok olarak algılamış. hani yumurtlama döneminde olan kahverengi akıntı gibi algılamış. onları düzelttim

1... Adetli olduğumuz nasıl işaretleniyor?
2... Overwiew deki bilgilerin anlamı ne?
3... Benim tabloma göre 26, 27, 28 neden yeşil işaretli.. Sanırım tahmini yumurtlama günü..
Peki 29 neden açık yeşil?

Anlatın yaa..
Bu bilgilere nereden ulaşacağız ki?
Elimdekileri okudum, bu bilgiler yok..:44:

ama dun gece 37.4 cıktı sabah yine 36.5 tam 5 gundur ne sabit ve sadık ateş anllamadım gitti
ben kendi ateşimden şüpheliyim. sabah alet bozuldu. 36,5 takılı kaldı ötmedi bi türlü. normalde onu 37 de yapıyordu. bi sinir oldum sabah sabah sorma yarım saat uğraştım resmen. uyanınca benimkini aradım gelirken ateş ölçer al diye. tabi benim meraklı öküzüm pilini kontrol edeyim derken bi çekti içindeki teli koptu. dedim 5 dk sonra koparsaydın. tabi ben buarada yenisiyle ateşimi ölçüyordum. sonrada eskisiyle ölçecektim. bakalım doğrumu ölçüyo eskisi diye ama hayallerim yıkıldıyani artık bu gün yazdığım ateşimden emin değilim 36,5 yazdım ama doğrumu bilmiyorum. amannnnn bende neleri dert ediyom. sanki dünyanın sonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…