Kız siz bırakın milleti bana yardım edin..
Devlet meselesi oldu artık bu..
Ya anlamadığım, bu tür tablolarda müthişimdir ama nedense bununla yıldızımız barışmadı..
Neden sorun çıkıp duruyor?
Zaten bugünden geriye doğru girdim hepsini..
14 şubatı girince birşeyler oldu nedense..
Sadece 14 ve 15 i gösteriyor..
Neden acaba?
ben anlamadım bu işi elim ayapım bu gibi resmen donuyo ama ateşim 37 bazen komple yanıyorum. peteği bile kıstım o derece yani. hemde 3 aşama 8 deydi 5 e aldımbenimde 2 gundur elim ayağım yanıyo
düzelttim canım ben. ilk güne adetli olduğunu işaretlememişsin o yüzden
ben anlamadım bu işi elim ayapım bu gibi resmen donuyo ama ateşim 37 bazen komple yanıyorum. peteği bile kıstım o derece yani. hemde 3 aşama 8 deydi 5 e aldım
şimdi bi kontrol et düzelttim16 Şubat: 36,1
17 Şubat: 35,9
18 Şubat: 35,9
19 Şubat: 35,6
20 Şubat: 35,7
Kızlar bilgilerim böyle..
Tüm bilgilerimi girdim ama 20 Şubat görünmüyor..
Bir el atın bakem..
canım sen 14 üne adetli olduğunu işaretlememişsin. bide diğerlerine tespiti işaretlemişsin. oda yok olarak algılamış. hani yumurtlama döneminde olan kahverengi akıntı gibi algılamış. onları düzelttimNe yaptınızda düzeldi?
Anlamak istiyorum, onun için soruyorum..
Ben girince 20 şubatı yazmamıştı..:44:
ne oluyo kız bize. bide benim ateşim normalde düşüktür. kendimi menepozlu kadınlar gibi hissediyorum resmensorma ya yandım kız
ne oluyo kız bize. bide benim ateşim normalde düşüktür. kendimi menepozlu kadınlar gibi hissediyorum resmen
aman sende dert ettiğin şeye bak. zaten kurbağa gibi sudan çıkmıyoz bu günde yıkanmayıverayy ay aynen ya bide sular kesik ne munasebetse bu akşam yıkanamıcm
ne oluyo kız bize. bide benim ateşim normalde düşüktür. kendimi menepozlu kadınlar gibi hissediyorum resmen
aman sende dert ettiğin şeye bak. zaten kurbağa gibi sudan çıkmıyoz bu günde yıkanmayıver
canım sen 14 üne adetli olduğunu işaretlememişsin. bide diğerlerine tespiti işaretlemişsin. oda yok olarak algılamış. hani yumurtlama döneminde olan kahverengi akıntı gibi algılamış. onları düzelttim
ya bikaçgundur neye dokunsam cızzz elektrik oluyo neden bilen varmı
ben kendi ateşimden şüpheliyim. sabah alet bozuldu. 36,5 takılı kaldı ötmedi bi türlü. normalde onu 37 de yapıyordu. bi sinir oldum sabah sabah sormaama dun gece 37.4 cıktı sabah yine 36.5 tam 5 gundur ne sabit ve sadık ateş anllamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?