Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

cnm akıntı durumunu altında var oradan işaretliyosun adet durumunu 2.soru bilemedim cnm 3 tanesi yumurtlamaya yakın açık yeşil yumurtlama gunun

Benim adet dönemim yarın bitiyor kızlar..
Çalışmalar da başlayacak demektir bu..

Size bir sır vereyim mi?

Biliyor musunuz?
Benim oğluşuma yıkandığım gün hamile kalmıştım..
Nerden biliyorsun demeyin..
Biliyorum....

ah neler olmuş sabah sabah benede elimden düşürmüştüm gece sabah ölçemedim öle yıkıldımk,ii hemen sabah koştum aldım geldim

ama dicem kusura bakma nerden biliyosun

hahaha gur gur sesler gelmeye başldı başka sey istesem olcakmış
keşke başka bişey dileseydin saatine denk gelmiş baksana

adetli olduğumuzu Menses/Spotting: deki şıklarla işaretliyoruz.
owerwiew de senin bilgilerinin özeti var
Cycle: 14 şubat yazıyor bu ilk adet günü demek
Cycle Day: 7 yazıyor bu senin adetten sonraki bu gününün sayısı bu bata kadar devam ediyor. kaçıncı gündesin onu söylüyor
Ovulation Day: yumurtlama gününü yazıyor ama daha yumurtlamadığın için Not Detected yazıyor
DPO: bu da yumurtladıktan sonraki gün sayını yazıyor
Cycles: buda devirini yazıyor sen daha ilk tablod olduğun için 1 bu değişzmez. taki tekrar adet olana kadar
26,27,28 muhtemel yumurtlama tarihin. ahanda o açıkyeşil olan 29 ne anlama geliyo bende bilmiyorum

ah neler olmuş sabah sabah benede elimden düşürmüştüm gece sabah ölçemedim öle yıkıldımk,ii hemen sabah koştum aldım geldim
sorma canım sabah sabah sinirlerim bozuldu allahtan uykum kaçmadı. tekrar uyuyabildim
kız öyle deme tutuncam dedimi ayaktaki ilişkiden bile tutunuyo meretbbakk iffet öyle hamile kalmıştı

Tamam canım, kopyaladım yazdıkalrını..

Neden kafam karışmış, şimdi anladım..

Hani adet bitmeye yakın, lekelenme tarzında olur ya..
Bende ona binaen, lekelenme diye işaretlemiştim..
Ama light demem gerekiyormuş..
Anladım şimdi..
Çook sağol, bir tanem..
yav, siz olmasanız ne yaparım ben?

Yaren gene tıkınmaya mı gitti..
Kız bu saatte 3 tost yiyor bizim hatun..
Ne diyim..
MaşaAllah ta denmez ki bu duruma şimdi...

hımm cnm eger başka ilişki oladıysa muhtemelen öle ozamn erken yumurtluyon bu arada bu ayda hergun gureşcenmi

kız bende saatlerce başında durarak öğrendim. sadece bi kaç bilgiyi biliyordum. bi yanda çeviri programı bi yanda ff eee tabi azıcık yorum da var.

rica ederim canım.

bizde öel öğrendik tatlım ne demek

Ayyy yok yaa..
Geçen ay neydi öyle..
Bööööğğ..

Bende gün aşırıcılardan olurum artık..
Sadece muhtemel yum. günlerde belki hergün..
cidden hergün hergün çekilmez o iş. bazen benimki söylüyo sende iş yok diye millet günde 2-3 kere yapıyormuş. bende içimden hadi leeeeeeen diyom. onu söyleyen erkekler etrafındakilere hava atmak için söylüyordur diyom
benim ateşim 37,2 olmuş itfaiyeyi çağırın yanıyom bennnnnnnnn

Ayyy yok yaa..
Geçen ay neydi öyle..
Bööööğğ..

Bende gün aşırıcılardan olurum artık..
Sadece muhtemel yum. günlerde belki hergün..

cnm zaten sperm kalite düşüyomuş öle olunca cnm ya yanlış anlama yada moral bozmak istemiyorum ben seni çok sevdim bazen haile kalman da beni korkutuyo öle düşünüyom işte kendimce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…