cidden hergün hergün çekilmez o iş. bazen benimki söylüyo sende iş yok diyemillet günde 2-3 kere yapıyormuş. bende içimden hadi leeeeeeen diyom. onu söyleyen erkekler etrafındakilere hava atmak için söylüyordur diyom
benim ateşim 37,2 olmuş itfaiyeyi çağırın yanıyom bennnnnnnnn
küstüm işte beni sevmedinmi hıhhhhcnm zaten sperm kalite düşüyomuş öle olunca cnm ya yanlış anlama yada moral bozmak istemiyorum ben seni çok sevdim bazen haile kalman da beni korkutuyo öle düşünüyom işte kendimce
cidden hergün hergün çekilmez o iş. bazen benimki söylüyo sende iş yok diyemillet günde 2-3 kere yapıyormuş. bende içimden hadi leeeeeeen diyom. onu söyleyen erkekler etrafındakilere hava atmak için söylüyordur diyom
benim ateşim 37,2 olmuş itfaiyeyi çağırın yanıyom bennnnnnnnn
yıldırım bilirmisin bursayı
cnm zaten sperm kalite düşüyomuş öle olunca cnm ya yanlış anlama yada moral bozmak istemiyorum ben seni çok sevdim bazen haile kalman da beni korkutuyo öle düşünüyom işte kendimce
İşim orasını hiç hatırlatma bana yaren..
Aklıma bile getirmiyorum şimdiik..
Çıktım bir yola..
Rabb'im yardım edecek inşaallah..
Dua edin bana emi?
yıldırım bilirmisin bursayı
sanırım psikolojik değilse bütün belirtiler var. sık idrara çıkma ateş. mide bulantısı. halsizlik. uyku hali.hatta gaz çıkarmaya kadar .Kız var ya, ben senden şüpheliyim haa..
Tuttu mu yoksa bu ay?
İnşaAllah....
haha bencede atooyolar bende ölçetyim ben ustumdekini çıkarttım he kolsuz var resmen
küstüm işte beni sevmedinmi hıhhhh
Kız bende donuyorum, ne oldu size..
Benimde üzerimde kapşonlu kalııın hırka var..
hatta kapşununu bile örttüm...
sanırım psikolojik değilse bütün belirtiler var. sık idrara çıkma ateş. mide bulantısı. halsizlik. uyku hali.hatta gaz çıkarmaya kadar .benim ilk hamileliğimde de karnım ağrırdı. hatta o yüzden geç öğrenmiştim hamile olacağımı. hep adet olcam zannetmiştim kasık ağrısı yüzünden. bakalım hayırlısı artık.:18: ama yinede güvenemiyorum.hayal kırıklığı daha çok oluyo böyle kendimi hamile hissedipte kırmızı kart görünce. o yüzden düşünmemeye çalışıyorum ama o da olmuyo
Oleeeeeeyyyyy...
Elif inşaAllah hamileeeeeeee.....
Yok yok ben umutluyum senden..
Hadi hayırlısı..........
mudanya güzeldir. doktorlar çok tavsiye ediyo mudanya havasını.ben duydum biz gecen yaz geldik ama mudanyaya yarenin sut kardeşi var orada 37 benimde soyundum artmamaış
etmezmiyiz kuzum. hep ediyom. rabbim tüm isteyenlerin elini boş çevirme diyeİşim orasını hiç hatırlatma bana yaren..
Aklıma bile getirmiyorum şimdiik..
Çıktım bir yola..
Rabb'im yardım edecek inşaallah..
Dua edin bana emi?
yıldırım biraz daha doğuya kalıyo yani altıparmağa göre. altıparmak merkezde. bizimde yürüyerek 40 dk filan arabayla 7-8 dk tabi trefiğe bağlı artışlarda oluyoEvet biliyorum, abim Bursada..
Orhaneli'nde..
Ayrıca dayımlar da Altıparmaktalar..
Bende bir zamanlar orada üni. okuyacaktım..
Ama sonra başka üniye gittim.
Sevgili yumurtlamış 2 birey..
Benim yarın biiiiiirsürü misafirim gelecek..
Ben burada lak lak yapıyorum..
I am going to the uykuuu..
Dinlenmem lazım..
Yoksa 9 yumurtlamış bireylere karşı nasıl savaşabilirim bu zavallı adetli kansız halimle..
Öpüyorum ikinizide..
Dualaşalım olur mu?
"Duanız olmasaydı, ne ehemmiyetiniz vardı" buyurmuş Rabb'imiz..
Herşey dua ile..
ben güldürürüm seni canım hep merak etme. hem hamile kalsamda hergün yine gelirim. benim ilk hamileliğim yatarak geçmişti. o yüzden benimki hamile kalırsan sana ipad alayım diyo arkadaşlarından ayrı kalma yattığın yerden girersin diyosevmez olurmuyum cnm ben sen bu topiğin neşe kaynağısın sana çok guluyorum ben espri anlayışn bana hitap ediyo ama nil meyse of
senin bişeymi benim adetliyken ateşim 35.0 bile gördü. birazda düşseydi derin dondurucu olarak kullanacaklardı beniKız bende donuyorum, ne oldu size..
Benimde üzerimde kapşonlu kalııın hırka var..
hatta kapşununu bile örttüm...
hahhhh zurnanın zırt dediği yer orası işteelif bi testmi kaldı yani oda 2 çizgi tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?