haha alıştıra alıştıra he
yarın sorarız hesabını artık. iyi geceler canımmmmcnmhadi kaçalım bide ya meriye cnm sıkıldı nie gelemıyo ya
yarın sorarız hesabını artık. iyi geceler canımmmm
Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.
Kaynak: Hamilelikte Çörek Otu • Çörek Otu
Suay'cığım hayırlısı diyorum . Bu ay benim kırmızılar da 2 gün önce geldi, sanki gelmeseler olmayacak... Neyse , hayırlısı deyip birdahaki ay umutla beklemeye devam edeceğiz. Rabbim hepimize tez zamanda hayırlısıyla nasip eder inşallah... AMİN...
diğer kızlar bizi terk ettiişallah üçümüzde hamile oluruz bu ay. bizim kadar kimse oturmuyoki gece yarılarına kadar hatta biraz daha otursak sabah olcak benimki artık yavaş yavaş isyan etmeye başladı. ama sallayan yok. sadece yatacağım zaman yatağa çok sessiz girmeye çalışıyorum uyanıpta saati sormasın diye. evin içinde hırsız gibi dolaşıyorum resmen. bu hafta rahatım benimki gececi.
ben sizler için herzaman dua ediyorum. Bu mesaja bu kadar alınacağın aklıma gelmezdi. Seni kırmak istemedim. Zaten ondan önceki mesajları okursan neden onu dediğimi anlarsın. Yinede kırdıysam özür dilerimaşk olsun bu ne bencillik gelemdik diye hemn üçümüz hamile kalalım ha bizim için dua bilem yok elifçim senden beklemezdim bunu napalım bizde bi dahaki aykalırız o zaman artık
aşk olsun bu ne bencillik gelemdik diye hemn üçümüz hamile kalalım ha bizim için dua bilem yok elifçim senden beklemezdim bunu napalım bizde bi dahaki aykalırız o zaman artık
tatlım geçmişi okusaydın bunun bencillik değil aramızda küçük bi espri olduğunu anlardın zaten.zaten hepimiz birbirimize çok dua ediyoruz burdan Allah hepimizin duasını kabul eder inşallah
elifim naber tablon nasıl bugün
Bu gün değişmedi şüküriyiyim ne olsun bugün benimki evde pc yi ona kaptırdım bende telden giriyorum o yüzden biraz yavasim dolayısıyla sen nasılsın
huhu dedık bakan yokk ya
aaa dıger topık gıbı burası dA Karısırsa ben de topık acarım hasana da huhuhu
nolsun hayatım takılıyorum oyle sabahtan berı ınternetteyımmm off sıkıldım dedım bakayım kım var kım yok .) ee sen nasılsınnnAmanda aman hamış arkadasımızı gormemisiznasılsın canım
aaa dıger topık gıbı burası dA Karısırsa ben de topık acarım ha
iyi bari nolsun ben de dükkandayım biyandan iş burası da açık öyle takılıyorum.yakında pc'le uyucaz valla sabahtan akşama kadar bizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?