Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

sagol tatlım canım yarenim
inş. olur bende pre seed jelle ovülasyon testini sipariş verdim jel 10 ovülasyon testi ve 2 tane erken hamilelik testi toplam :89 küsüre aldım taksitle gitti gidiyordan bakalım bu ay ne olacak

kuzucum sagol hayırlısı olsun bu at-y inş. olur dua ediyorum
radısı sanada olsun inş.

aşk olsun bu ne bencillik gelemdik diye hemn üçümüz hamile kalalım ha bizim için dua bilem yok elifçim senden beklemezdim bunu napalım bizde bi dahaki aykalırız o zaman artık

aşk olsun bu ne bencillik gelemdik diye hemn üçümüz hamile kalalım ha bizim için dua bilem yok elifçim senden beklemezdim bunu napalım bizde bi dahaki aykalırız o zaman artık
ben sizler için herzaman dua ediyorum. Bu mesaja bu kadar alınacağın aklıma gelmezdi. Seni kırmak istemedim. Zaten ondan önceki mesajları okursan neden onu dediğimi anlarsın. Yinede kırdıysam özür dilerim

tatlım geçmişi okusaydın bunun bencillik değil aramızda küçük bi espri olduğunu anlardın zaten.zaten hepimiz birbirimize çok dua ediyoruz burdan Allah hepimizin duasını kabul eder inşallah

tatlım geçmişi okusaydın bunun bencillik değil aramızda küçük bi espri olduğunu anlardın zaten.zaten hepimiz birbirimize çok dua ediyoruz burdan Allah hepimizin duasını kabul eder inşallah

Evet yaaa insanları bencillikle suçlamak bu kadar kolaymı. Hem bencil olan bir insanın böyle bı paylaşım alanında ne ısı var

Bu gün değişmedi şükür iyiyim ne olsun bugün benimki evde pc yi ona kaptırdım bende telden giriyorum o yüzden biraz yavasim dolayısıyla sen nasılsın

iyi bari nolsun ben de dükkandayım biyandan iş burası da açık öyle takılıyorum.yakında pc'le uyucaz valla sabahtan akşama kadar bizle

iyi bari nolsun ben de dükkandayım biyandan iş burası da açık öyle takılıyorum.yakında pc'le uyucaz valla sabahtan akşama kadar bizle

Agaya yakında isyan bayrağını dikecek bizim pc. Neyse canım benim entel belgesel açtı. Biraz entelleseyim sonra sosyallesirim aksama görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…