bence de sen çok hırs yaptın bak çok şükür kızın var aramızda en rahat senin olman lazım,hadi biz istemsiz stres yapıyoruz ya hiç olmazsayı bile düşünüyoruz rahat olmak kolay olmuyor yani.ama sen biraz keyfini sür korunduğun zamanların tadını çıkar bence
ayy benim de hayalim hediye paketi içne koyup hediye vermekti d.günü geçti yıldönümü geçti yılbaşı geçti sevgi.günü geçti...
sorma be pambikim bu konuda san cok hak veriyorum aslında ben düşükten sonra bu hırsa sahip oldum o uzuntuden sonra umut olsun die sanki ama artık aklım başımda bi beni gördum 2.çocuk için bu kaadr cırpınan acaba burcumun verdiği bi özellikmi sabırsızlık
he heeee bende doğumgünü süprizi vercem ona 3 mart doğumgünü. zavallı balığım. bi hamile kalayım başına geleceklerden haberi yok
aynen başak burcunun özelliklerini yakinen bilirim çünkü eşim başak siz bişeye takmayın yaww yapmadan kurtulamıyosunuz
belkim gercek olur hayaeller he
ayy işallah valla düne göre ümidim azaldı neden bilmiyorum ama onlarda dayanamayıp kaçtı galibabelkim gercek olur hayaeller he
haha aynen nasıldı tablo yorumsuz die kafayı yemiştim ertesi gun hallettim
ayy işallah valla düne göre ümidim azaldı neden bilmiyorum ama onlarda dayanamayıp kaçtı galiba
işallah canım yaa rabbim tüm isteyenleri kapısından boş çevirmesin. artık rüyalarımda görüyorum. bi gün çocuk emziriyorum. bi günde annem komşulara benim hamile olduğumu söylüyor bende ona kızıyom. anne daha ben bile emin değilim ne söylüyon millete diyom. ben bile hamile olduğumu bilmezken sen nasıl biliyon diyomdün çok gaza geldik hepimiz ondan zaten bat yaklaştıkça benim de ümidim azalır ama sen içini ferah tut var bişeyler inşallah
ewet yaaa diyorum zaten maşallah bu kadın nasıl yetişiyor herşeye gece burdasın gündüz burdasın geziyosun kızını büyütüyosun ev işleri falan maşallah nasıl yetişiyosun hepsine tatlım ya
işallah canım yaa rabbim tüm isteyenleri kapısından boş çevirmesin. artık rüyalarımda görüyorum. bi gün çocuk emziriyorum. bi günde annem komşulara benim hamile olduğumu söylüyor bende ona kızıyom. anne daha ben bile emin değilim ne söylüyon millete diyom. ben bile hamile olduğumu bilmezken sen nasıl biliyon diyomanlıcağın iyiden iyiye kafayı yedim. bu tabloda üstüne tuz biber ekti. artık bi raporum eksik
ayyy bakın dün gece de 3müz takıldık hep bence bu bir işaret3 müz de hamileyiz bu ay.ayy nerde diğer kızlar yawww
cnm ben gunduzleri pek giremiyorum mesela b ugunde belirttiğpim gibi senin sonuçları merek ettim ondan girdim gunduz açıksa kızım nette oyun oynuyodur benim sayfada açıktır iş arasında bakar bi işe devam ederim yoksa başında otursam nerede yapcam işlerimi ki hergun ev suprulmeli toz alınmalı wcler mesela dışarı çıkıyım geldimmi yaparım yimne yaparım yani programlı yaşayınca hepsi oluyo
haha artık yeni bi sapıtma konusu senin kese benim kese of daha uçumuz sabahlara kadar farklı modda ilerlerriz
ayyy bakın dün gece de 3müz takıldık hep bence bu bir işaret3 müz de hamileyiz bu ay.ayy nerde diğer kızlar yawww
ayy canım benim için girdin demek sağolya ne güzel birbirimizi tanımadan bile merak ediyoruz hepimiz anlıyoruz birbirimizi.ben de gündüz dükkandayken sürekli açık oluyor bugün müşteri geldi ben biyandan size yazıyorm bi yandan ona bakıyorm
diğer kızlar bizi terk ettiişallah üçümüzde hamile oluruz bu ay. bizim kadar kimse oturmuyoki gece yarılarına kadar hatta biraz daha otursak sabah olcak benimki artık yavaş yavaş isyan etmeye başladı. ama sallayan yok. sadece yatacağım zaman yatağa çok sessiz girmeye çalışıyorum uyanıpta saati sormasın diye. evin içinde hırsız gibi dolaşıyorum resmen. bu hafta rahatım benimki gececi.
aynen cnm mesela gunduz pek olmuyorum farkettiysen ama bu sabah 111.40 da actım randavyu 11 deydi ya belki yazr die tabi umut bitti baktım elif oralarda onu takibe alım falan kızlar azma söle diyyim bebek cok guzel ama zor yazdığım gibi herşey programlı olmalı yoksa saavrulursunuz mesela ben ilk döneemlerde artık hayat bitti sadecce bebk benim hayatım falan gibi hormonları etkisiyle lohusa sendromu yaşadım eşim sağolsun hep yanımdaydı hatta gecelri sıra koymuştu bi gece o bi gece ben yatak yanında yatıyodum bi emzirmek için kaldıryodu sizde eşlerinize aşılama yapın yoksA DESTEK OLMADAN dahada zor
benim pimpiriğe aşılama yapmama gerek yokki.benden önce zıplar o bebek ağladığında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?