Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

sorma be pambikim bu konuda san cok hak veriyorum aslında ben düşükten sonra bu hırsa sahip oldum o uzuntuden sonra umut olsun die sanki ama artık aklım başımda bi beni gördum 2.çocuk için bu kaadr cırpınan acaba burcumun verdiği bi özellikmi sabırsızlık

Son düzenleme:

aynen başak burcunun özelliklerini yakinen bilirim çünkü eşim başak siz bişeye takmayın yaww yapmadan kurtulamıyosunuz

dün çok gaza geldik hepimiz ondan zaten bat yaklaştıkça benim de ümidim azalır ama sen içini ferah tut var bişeyler inşallah
işallah canım yaa rabbim tüm isteyenleri kapısından boş çevirmesin. artık rüyalarımda görüyorum. bi gün çocuk emziriyorum. bi günde annem komşulara benim hamile olduğumu söylüyor bende ona kızıyom. anne daha ben bile emin değilim ne söylüyon millete diyom. ben bile hamile olduğumu bilmezken sen nasıl biliyon diyom anlıcağın iyiden iyiye kafayı yedim. bu tabloda üstüne tuz biber ekti. artık bi raporum eksik

ewet yaaa diyorum zaten maşallah bu kadın nasıl yetişiyor herşeye gece burdasın gündüz burdasın geziyosun kızını büyütüyosun ev işleri falan maşallah nasıl yetişiyosun hepsine tatlım ya

cnm ben gunduzleri pek giremiyorum mesela b ugunde belirttiğpim gibi senin sonuçları merek ettim ondan girdim gunduz açıksa kızım nette oyun oynuyodur benim sayfada açıktır iş arasında bakar bi işe devam ederim yoksa başında otursam nerede yapcam işlerimi ki hergun ev suprulmeli toz alınmalı wcler mesela dışarı çıkıyım geldimmi yaparım yimne yaparım yani programlı yaşayınca hepsi oluyo

ayyy bakın dün gece de 3müz takıldık hep bence bu bir işaret 3 müz de hamileyiz bu ay.ayy nerde diğer kızlar yawww

ayy canım benim için girdin demek sağolya ne güzel birbirimizi tanımadan bile merak ediyoruz hepimiz anlıyoruz birbirimizi.ben de gündüz dükkandayken sürekli açık oluyor bugün müşteri geldi ben biyandan size yazıyorm bi yandan ona bakıyorm

ayyy bakın dün gece de 3müz takıldık hep bence bu bir işaret 3 müz de hamileyiz bu ay.ayy nerde diğer kızlar yawww

diğer kızlar bizi terk etti işallah üçümüzde hamile oluruz bu ay. bizim kadar kimse oturmuyoki gece yarılarına kadar hatta biraz daha otursak sabah olcak benimki artık yavaş yavaş isyan etmeye başladı. ama sallayan yok. sadece yatacağım zaman yatağa çok sessiz girmeye çalışıyorum uyanıpta saati sormasın diye. evin içinde hırsız gibi dolaşıyorum resmen. bu hafta rahatım benimki gececi.

aynen cnm mesela gunduz pek olmuyorum farkettiysen ama bu sabah 111.40 da actım randavyu 11 deydi ya belki yazr die tabi umut bitti baktım elif oralarda onu takibe alım falan kızlar azma söle diyyim bebek cok guzel ama zor yazdığım gibi herşey programlı olmalı yoksa saavrulursunuz mesela ben ilk döneemlerde artık hayat bitti sadecce bebk benim hayatım falan gibi hormonları etkisiyle lohusa sendromu yaşadım eşim sağolsun hep yanımdaydı hatta gecelri sıra koymuştu bi gece o bi gece ben yatak yanında yatıyodum bi emzirmek için kaldıryodu sizde eşlerinize aşılama yapın yoksA DESTEK OLMADAN dahada zor

haha benim eşim yokta öle sorun yok gunduzleri beraberiz o varkende zaten birbirimize zaman yırıyoruz o gidiyo iş guç yemek falan derken ooo saat kaç oluyo burası benim gibi gece yanlız olanlar için çok ca ideal

benim pimpiriğe aşılama yapmama gerek yokki. benden önce zıplar o bebek ağladığında.

benim pimpiriğe aşılama yapmama gerek yokki. benden önce zıplar o bebek ağladığında.

o zaman çok şanslısın cnm bende eşimin bu kaadr hassas olcanı açıkcası düşünmemiştim ama acıyodu bana ben sağa sola dönup uyuyamayan kadın yastığa yarım metrede uyuyorum ama 2 aydı maşalla benim kzım sonra çok uslu bi bebeğe dönuştu mesela 2 aylıktan beri 11 den aşagı kalkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…