aynen cnm mesela gunduz pek olmuyorum farkettiysen ama bu sabah 111.40 da actım randavyu 11 deydi ya belki yazr die tabi umut bitti baktım elif oralarda onu takibe alım falan kızlar azma söle diyyim bebek cok guzel ama zor yazdığım gibi herşey programlı olmalı yoksa saavrulursunuz mesela ben ilk döneemlerde artık hayat bitti sadecce bebk benim hayatım falan gibi hormonları etkisiyle lohusa sendromu yaşadım eşim sağolsun hep yanımdaydı hatta gecelri sıra koymuştu bi gece o bi gece ben yatak yanında yatıyodum bi emzirmek için kaldıryodu sizde eşlerinize aşılama yapın yoksA DESTEK OLMADAN dahada zor
benimki azıcık kızdırayım uğraşayım onla sen git arkadaşların bakalım ne yapmış diyo. hemen sepetliyo beni. hastaneden gelirken trafikte herkeze kızıyordu açın yolu diye. bende sordum neden öyle diyon dedim. aaaa hemen eve gitmemiz lazım. doktor neler dedi hemen arkadaşlarına söyle dedi. anlıcağınız biz iki deli bulduk birbirimizi. bazen korkuyorum. bizden olan çocuk nasıl olur diye.haha benim eşim yokta öle sorun yok gunduzleri beraberiz o varkende zaten birbirimize zaman yırıyoruz o gidiyo iş guç yemek falan derken ooo saat kaç oluyo burası benim gibi gece yanlız olanlar için çok ca ideal
benimki azıcık kızdırayım uğraşayım onla sen git arkadaşların bakalım ne yapmış diyo. hemen sepetliyo beni. hastaneden gelirken trafikte herkeze kızıyordu açın yolu diye. bende sordum neden öyle diyon dedim. aaaa hemen eve gitmemiz lazım. doktor neler dedi hemen arkadaşlarına söyle dedi. anlıcağınız biz iki deli bulduk birbirimizi. bazen korkuyorum. bizden olan çocuk nasıl olur diye.
o zaman çok şanslısın cnm bende eşimin bu kaadr hassas olcanı açıkcası düşünmemiştim ama acıyodu bana ben sağa sola dönup uyuyamayan kadın yastığa yarım metrede uyuyorum ama 2 aydı maşalla benim kzım sonra çok uslu bi bebeğe dönuştu mesela 2 aylıktan beri 11 den aşagı kalkmaz
benimki azıcık kızdırayım uğraşayım onla sen git arkadaşların bakalım ne yapmış diyo. hemen sepetliyo beni. hastaneden gelirken trafikte herkeze kızıyordu açın yolu diye. bende sordum neden öyle diyon dedim. aaaa hemen eve gitmemiz lazım. doktor neler dedi hemen arkadaşlarına söyle dedi. anlıcağınız biz iki deli bulduk birbirimizi. bazen korkuyorum. bizden olan çocuk nasıl olur diye.
ne güzel allah gönlümüze göre vermiş kocalarımızdan yana şanslıyız çok şükür
kızlar ben yatıyorum iyi geceler54:
öyleyiz canım çok şükür. allah bozmasınne güzel allah gönlümüze göre vermiş kocalarımızdan yana şanslıyız çok şükür
ohooo sen bizi bi görsen resmen sit-com durup durup oynuyoz evin içindehaha ne guzel bi ilişki yani eylenceli yani ya benim eşimde kabullenmiş durumda eşim işlten fırsat buldukça msj ceker mesela nbr topiktemisin falan die alıştı benimsedi hatta hep uzulurdu geceleri yalnızz oalmamdan şimdi seviniyo arkadaşlrım var die ayyyy bende özledim bende resminemi sarılıp yatsam
allahım banada yaren gibi bi kız nasip et aminnnnn... ayy yerim ben onu. bebişte en çok düşündüğüm şey sigara ve uyku. hadi sigarayı attım bi kenara uyku çok önemli benim için. işallah uyku düzeni yaren gibi olurda fazla uğraştırmaz beni
öyleyiz canım çok şükür. allah bozmasın
ohooo sen bizi bi görsen resmen sit-com durup durup oynuyoz evin içindedaha doğrusu ben. oda beni taklit ediyo ama çok komik oluyo
resmine sarılıp yatcakmış. kız ergen aşıklar gibi konuştun sivilcelerden galiba. sabret bi kaç saat sonra gelir. seni çok özledim de o hasretini dindirir merak etme. böylelikle resmine de gerek kalmaz
ay inşalla cnm ya ilk 2 ay zordu hep öle oldunu düşünemiyorum uykusuzluk çok zor ama 2 ay sonra çok iyiyidi öle cok zor buyumedi yarenim ama hiç tıkılmadık eve mahrum kalmdık emin olki çocuk olduğunda daha topluma karışmak istıyosun benim eşim rahattır ama çocuğu çok sakaına erkek tipi olursa eyvah diyorum
ahanda o erkek tipi benim kocam. birini ziyarete gittiğimizde yeni doğmuşsa eğer çocuğunu kucağına bile almaz. mikrop bulaştırcam diye.azıcık pimpiriktir benim ayım. herhalde bizimkini severken kendini dezenfekte edip stabil olduğundan emin olunca alcak
haha çakmadın sen işi demiş ya pambik sarılıp yatcam bende resme die yazdım senin gibi eğlenceli bi komsum olsun isterdim hiç sıkılmazdım gerci netten de yetiyon ya ya beni böle gamlı hep dertli insanlar basıyo bu arada ben seni bu topikte daha iyi tanıdım nedense eskiden esprileri kaçırıyopomuşum yada sen orada yapmıyomuydynkı
ahahaha ben mi işveliyimalışır cnm zmanla hatta alıştırısın sen onu sen varya sen zekanla işvenle yapamayacağın yok sankim
ahahaha ben mi işveliyimevet beni tanımadığın belli oluyor. işve kim ben kim. benki beraberlik anında bile kahkaha atmış insanım ama normalde çok ciddi duruyorum hele bide yeni bi ortamsa. bide kv lerin yanında.
haha sende gizliden bi işve var o cevher içinde sen ortama göre haraket ediyosun cnm sarması lazım sohpetin demek önceden sen yeni uye die açmamıştın kendini he
öyle oldu galiba bide zirden açılıp sizi korkutmak istemedimnerden buldu bu deli bizi demeyin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?