Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
niye kız bizden memnun değilmisin beğenmiyomusun bizi
ahh kuzum begenmem mı ben sızı .. facede kabul ettım senı haberın olsunnn

Agaya yakında isyan bayrağını dikecek bizim pc. Neyse canım benim entel belgesel açtı. Biraz entelleseyim sonra sosyallesirim aksama görüşürüz
hayatımm nere gıdıyorsunn yaaaa

Agaya yakında isyan bayrağını dikecek bizim pc. Neyse canım benim entel belgesel açtı. Biraz entelleseyim sonra sosyallesirim aksama görüşürüz

ayy ben de bayılırım belgesellere özellikle köpekbalığı belgesellerini ezberledim valla ama en sevdiğim canlıdır kendileri

slm kızlarrr nasılsınız bakemmm tabloya yenı hamısler eklenmıs onları da tebrık ederım umarım bı gun bızımde adımız da hamıs olarak yazılır tabloya

ben sizler için herzaman dua ediyorum. Bu mesaja bu kadar alınacağın aklıma gelmezdi. Seni kırmak istemedim. Zaten ondan önceki mesajları okursan neden onu dediğimi anlarsın. Yinede kırdıysam özür dilerim

abovvv kız bende şaka takılayım dedim ama bu ne böle amma alınmışsınız benim kimseye karışmaya hakkım yok tabe karışmak için deildi sözlerim zaten okuyunca dur takılayım dedim bizim kızlara ama galiba henüz birbirimizitanımıyoruz siz tanıyosunuzda ben ve siz açısından söledim bundan sonra daha dikkatli konuşurum ne diyim

kızlar burası bayağa karışmış mı ne ya fıstıklarım çok özledim sizi bu aralar çok yogunum yetiştirmem gereken projeler var en kısa zamanda döneceğim öpüldünüz minnoşlarım

iyi aksamlar kizlaaaaaaarrr, özledim sizleri ama...
benim girdigim saatlerde siz burda yoksunuz
sizin girdiginiz saat de ben uyuyorum.. benim bat yaklasiyor cok heycanliyim

iyi aksamlar kizlaaaaaaarrr, özledim sizleri ama...
benim girdigim saatlerde siz burda yoksunuz
sizin girdiginiz saat de ben uyuyorum.. benim bat yaklasiyor cok heycanliyim

evet cnm ya sorma hatta bende hurrem yeni bölum başlayınca kaçıcam avrupadan bakıyorum sonrasında herkez burada oluyo eee varmı belirti

haha meri bak yoksun kaç gundur bozuluıyorum şu netine he

geldm bebegm...yaaa neredesiniz özledim sizi...
gecen gece net gitmişti ama 2 gündür kv de kalıyorduk..şekeri düşmüş..
eşimde evdeydi yalnız bırakmayalım dedik...

bugün aksam geldim üstümü giyindim kursa gittim..22.20 de çıktım anca geldm kankam..
ama nedennnnnn kimse yokkk

selam kızlar ben geldim

slm kızlarrr nasılsınız bakemmm tabloya yenı hamısler eklenmıs onları da tebrık ederım umarım bı gun bızımde adımız da hamıs olarak yazılır tabloya
iyiym ben böcügümmm..sen nasıl oldun? artık aramıza gelecen mi sık sık?
evet hamişlerimiz cok..artık darısı basımıza
ayyy bakın dün gece de 3müz takıldık hep bence bu bir işaret 3 müz de hamileyiz bu ay.ayy nerde diğer kızlar yawww
benim kv rahatsızdı canım..evde yoktum..

eh hayırlı olsun suayım..insallah hemencecik faydasını görürsün sonra hemen bizlerde alırız haa

geriye sayım başladı bende ama adet olacam galiba bilemiyom ama bu ay içimdde bi umut vardı halada var sanki ne bilim ya of bu beklemeler öldürcek bizi bu stres

hoşbulduk canım iyim sen nasılsın geçmiş olsun k.v rahatsızlanmış
bende iyiyim canım...evime kavuştum size kavuştum eh daha nasıl olayım
k.v şekeri var bir iniyor bir cıkıyor..yalnız yasıyor..vallahi içim acıdı gittik kaldık yanında 2 gün..
geriye sayım başladı bende ama adet olacam galiba bilemiyom ama bu ay içimdde bi umut vardı halada var sanki ne bilim ya of bu beklemeler öldürcek bizi bu stres

canım ümidini sakın kaybetme..stress de yok
Allah ım verecegi zamanı biliyor..içinde umuttt hep olmalı

umut fakirin ekmeği tabide ne bilim ya bu ay bi değişiğim ben adet olursam hüsran olcam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…