Evet yaaa insanları bencillikle suçlamak bu kadar kolaymı. Hem bencil olan bir insanın böyle bı paylaşım alanında ne ısı var
ahh kuzum begenmem mı ben sızı .. facede kabul ettım senı haberın olsunnnniye kız bizden memnun değilmisin beğenmiyomusun bizi
hayatımm nere gıdıyorsunn yaaaaAgaya yakında isyan bayrağını dikecek bizim pc. Neyse canım benim entel belgesel açtı. Biraz entelleseyim sonra sosyallesirimaksama görüşürüz
ahh kuzum begenmem mı ben sızı .. facede kabul ettım senı haberın olsunnn
hayatımm nere gıdıyorsunn yaaaa
Agaya yakında isyan bayrağını dikecek bizim pc. Neyse canım benim entel belgesel açtı. Biraz entelleseyim sonra sosyallesirimaksama görüşürüz
ben sizler için herzaman dua ediyorum. Bu mesaja bu kadar alınacağın aklıma gelmezdi. Seni kırmak istemedim. Zaten ondan önceki mesajları okursan neden onu dediğimi anlarsın. Yinede kırdıysam özür dilerim
iyi aksamlar kizlaaaaaaarrr, özledim sizleri ama...
benim girdigim saatlerde siz burda yoksunuz
sizin girdiginiz saat de ben uyuyorum.. benim bat yaklasiyor cok heycanliyim
haha meri bak yoksun kaç gundur bozuluıyorum şu netine he
geldm bebegm...yaaa neredesiniz özledim sizi...
gecen gece net gitmişti ama 2 gündür kv de kalıyorduk..şekeri düşmüş..
eşimde evdeydi yalnız bırakmayalım dedik...
bugün aksam geldim üstümü giyindim kursa gittim..22.20 de çıktım anca geldm kankam..
ama nedennnnnn kimse yokkk
iyiym ben böcügümmm..sen nasıl oldun? artık aramıza gelecen mi sık sık?slm kızlarrr nasılsınız bakemmmtabloya yenı hamısler eklenmıs onları da tebrık ederım umarım bı gun bızımde adımız da hamıs olarak yazılır tabloya
benim kv rahatsızdı canım..evde yoktum..ayyy bakın dün gece de 3müz takıldık hep bence bu bir işaret3 müz de hamileyiz bu ay.ayy nerde diğer kızlar yawww
sagol tatlım canım yarenim
inş. olur bende pre seed jelle ovülasyon testini sipariş verdim jel 10 ovülasyon testi ve 2 tane erken hamilelik testi toplam :89 küsüre aldım taksitle gitti gidiyordan bakalım bu ay ne olacak
selam kızlar ben geldim
hoşgeldim seçilcim...nasılsın tatlım?
bende iyiyim canım...evime kavuştum size kavuştum eh daha nasıl olayımhoşbulduk canım iyim sen nasılsın geçmiş olsun k.v rahatsızlanmış
geriye sayım başladı bende ama adet olacam galiba bilemiyom ama bu ay içimdde bi umut vardı halada var sanki ne bilim ya of bu beklemeler öldürcek bizi bu stres
bende iyiyim canım...evime kavuştum size kavuştum eh daha nasıl olayım
k.v şekeri var bir iniyor bir cıkıyor..yalnız yasıyor..vallahi içim acıdı gittik kaldık yanında 2 gün..
iyi yapmışsın canım ya o hastalık çok mühim yalnız yaşamasıda sakıncalı aslında ne zaman çıkıp ineceği belli olmuyo allah yardımcısı olsun
canım ümidini sakın kaybetme..stress de yok
Allah ım verecegi zamanı biliyor..içinde umuttt hep olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?