Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

ay cnm benim ne zor buyumuş oğlun ya çok iyi anlıyorum benim kuzenimde öle su an 7 yaşında hep ağlardı bebekliğinden beri ki hala da aksidir yani seninki şu an ne durumda bizimkilerin göxzu çok korktu cesaraet edemediler 2.yi yapmaya ay ne zor gunler gecirmişsn

ayyy çok zaormuş valla senin adına üzüldüm. ben hep tek çocuk taraftarıyım. benim çocuğumda öyle olsa ikinciyi yaparken 10 kere düşünürdüm galiba sen yine dirayetliymişsin

aşk olsun bebem ya neyse yat dinlen kuzum inşalla 2.beben uslu olur

ayyy çok zaormuş valla senin adına üzüldüm. ben hep tek çocuk taraftarıyım. benim çocuğumda öyle olsa ikinciyi yaparken 10 kere düşünürdüm galiba sen yine dirayetliymişsin

aa nie bitaneymiş kardeşsiz omaz bacım gunah hem sen den 4 uz falaln bekliyoruz bu ay

iyi geceler canım tatlı rüyalar

aa nie bitaneymiş kardeşsiz omaz bacım gunah hem sen den 4 uz falaln bekliyoruz bu ay
yook kız ne dördüzü deliydim zırdeli olurum artık. hem benim 2 tane abim varda ne oluyo sanki.

ay ddilini ısır dunyası kararıyo insanın

yaaa sadece mide bulantısı çekmekte çok zor. çıkartsam rahatlıcam ama çıkmadığı için daha kötü oluyordum

olsun öle deme ama çok isterdim kız kardesin olsun

Şİmdi oğlum 9 yaşında.. Rahatım yani..
Hala uykuyu sevmiyor..
"Allah bu geceleri niye yaratmış ki" deyip duruyor 7 yaşından beri..
Ama artık büyüdü..
Başka sorunlarla uğraşıyoruz artık..
Okul falan yani..

Birde yaşıtlarına göre zekası biraz üstün..
O yüzden zor bir çocuk oldu her zaman..
1. sınıfta sınıf atlattık onu, direk 2 ye geçti..
Şimdi 4 e gidiyor..
Ama değişik bir çocuk ya..
Hisleirni içinde yaşıyor..
Anlıyorsun, içinde fırtınalar kopuyor..
Ağzını zçıp birşey demiyor..
Onu çözmeye çalışmakla geçiyor şimdide vaktim..

Zaten benim çocuğumu gören, busana yeter derdi hep..
Eltimin ikiz gibi 2 oğlu vardı, benimkiyle yaşıt..
Kv. ona birgün: "sen hiç çocuk büyüttüm deme" dedi..
nilin tek çocuğu senin 2 çocuktan kat kat daha zor dedi.Eltim bozulmuştu..

Amaaan... Annelik çok zor yaa..

olsun öle deme ama çok isterdim kız kardesin olsun
evet belki bi kız kardeşim olsa daha farklı düşünürdüm. haklısın. ama yok 2 tane abi. 4 yıllık evliliğimde büyüğü evime sadece 1 kere geldi. diğeri ise 1 yıl arayla ramazan iftarında oda yatsı namazına kadar. zaten kendimi tek çocuk gibi hissediyorum ben hep

elif sende bendenmişsin canım ya..
Benimde 3 abim var..
Hiçbiri daha evime teşrif etmediler..

hadi ya belki zeka ustunluğu olduğu için arkadaş cevresi ona daha bebeksi geliyodur bizimde bi akrabamızın cocuğu o şekilde fazla zeki ve oda çok uyku sorunu yaşıyo gece geziyo uykusu bitiyo falan annnelik zor tabi ama bu şartlarda daha zor cnm rabbim kolaylık versin yarren uslu laf dinleyen bide uslu buyuyen bi çoocuk sadece fazla enerjik oda normal bennimkide eltinin kilerden

Bak bak ben gittim diye dökülmeye başladı yaren hemen..
Gitmiycem kız işte..
Sabaha kadar burda duracam...

cnm benim ya olurmu öçle şey dert olsa beraber çözum arardık sebepsiiz benimkii bakın msj larda bile öel çok hahahahah yazmadım cnm uzuldum tek kızz olmana kız kardeş bambaşka

Bak bak ben gittim diye dökülmeye başladı yaren hemen..
Gitmiycem kız işte..
Sabaha kadar burda duracam...

ahahah gitme zaten burda dur hep inan mutlu olurum
aslında buna sevinmelisin. benim kuzenimin oğluda içine kapanık ama çok zeki. yıllardır dersaneleri ücretsiz kazanır. 4 yıl önce ozamanın parası 14.000 tl lik koleji tam burslu kazandı. lise3 te bile üniversite sınav sorularını %80 doğru çözdü. daha 1 yıl ders görmediği halde. işallah seninkide onun gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…