Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
elif sende bendenmişsin canım ya..
Benimde 3 abim var..
Hiçbiri daha evime teşrif etmediler..
evet gerçekten çok can sıkıcı bi durum dimi ama.
Ay ben bugün ne çok yazdım yaa..
Neyse, ben çıkayım bari.
Siz dertleşin rahat rahat...
yaaaa gitme gitmeeee

yok ya çıkmma ya benim sebepsiz yere içim darlanıyo bu akşam çok sııkın içim ay okuyun beni oralardan
okudum üfledim bile geldi haiften bi esinti

kızlar benim belim çok ağrıyor ve karnım taş gibi oldu. elim deyince bile ağrıyor. sanki sabahtan beri idrarımı tutmuşumda mesanem patlamak üzere gibi bi ağrı:44:

bemce öle hissetmek en guzeli umutlenince olmaması daha kötu bendede bi heyecan var ama kaptırmadım kendinmi şahsen yada alıştım artık
evet 6 aydır hep aynı hüsranı yaşadım belkide ondan bat yaklaştıkça bi hüzün kaplıyo beni:84: sanırım kendimi kırmızılara motive ediyorum artık.

evet 6 aydır hep aynı hüsranı yaşadım belkide ondan bat yaklaştıkça bi hüzün kaplıyo beni:84: sanırım kendimi kırmızılara motive ediyorum artık.

bende kırmızılara motive oldumda tabi traihte önemli maşalla sen bebek olmsada beklemede olmuyon ya zavallı ezik ben

bende kırmızılara motive oldumda tabi traihte önemli maşalla sen bebek olmsada beklemede olmuyon ya zavallı ezik ben
aslında haklısın. normalde böyle düşünmezdim ama bu topiğe girdikten sonra sevinmeye başladım erkenden kırmızıların gelmesine. işallah bu kürken sonra seninde düzene girer. bak yumurtlaman girdi. eğer girerse sen bu kürün yakasını bırakma

ah bırakırmıyım hiç ya benim um düzene girdimi yani,i bu tablonun yanılma payı yokmu sence

ah cnm bin şukur et benimde önceden öleydi korunmayı bıraktığım aya sapıttı

ah bırakırmıyım hiç ya benim um düzene girdimi yani,i bu tablonun yanılma payı yokmu sence

bilemedimki canım eğer benim tabloya bakarsak yanılma payı çok yüksek. ama belkide haklıdır. benim ilk yumurtlamam belkide olgunlaşmadan olmuştu. yani o da algılamadı. çünkü. muayene esnasında ben kasıklarımda batma hissettim bu ne anlama geliyor dedğimde doktorla hemşire birbirine bakltılar. ya beni ümitlendirmemek için yada üzmemek için. hala muallaktayım

aa neden bakmış olabilirler sen ne anladın tatlım ifadeden acaba bi olusummu görduler ki

ben olumlu anladım. beni umutlandırmak istemediler diye anladım. belkide öyle hissetmek istediğim için öyle anladım. yaniii bilemiyorum belki de tam tersidir.

ya illaki ifadeleri ele vermiştir ki mesela olumsuz bişey görse mutlaak demek zorunda inşalla yeni bi oluşumdur devamıda gelmiştir arkadaşım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…