neden canım hayırdır. çok özel değilse anlat rahatlarsın
evet gerçekten çok can sıkıcı bi durum dimi ama.elif sende bendenmişsin canım ya..
Benimde 3 abim var..
Hiçbiri daha evime teşrif etmediler..
yaaaa gitme gitmeeeeAy ben bugün ne çok yazdım yaa..
Neyse, ben çıkayım bari.
Siz dertleşin rahat rahat...
okudum üfledim bile geldi haiften bi esintiyok ya çıkmma ya benim sebepsiz yere içim darlanıyo bu akşam çok sııkın içim ay okuyun beni oralardan
evet gerçekten çok can sıkıcı bi durum dimi ama.
yaaaa gitme gitmeeee
okudum üfledim bile geldi haiften bi esinti
amannn ne ağlaması bee insanın kafasını kızdırmahaha esnedim dermişim ağlamam a-var
kızlar benim belim çok ağrıyor ve karnım taş gibi oldu. elim deyince bile ağrıyor. sanki sabahtan beri idrarımı tutmuşumda mesanem patlamak üzere gibi bi ağrı:44:
amannn ne ağlaması bee insanın kafasını kızdırma
cnmya inşalla gebelik belirtisidir bunlar idrar olyı öle oluyo zaten
ay ne bilim öle darlandım nedense arada eser baqnaa
benim ümidim gitgide azalıyo nedendir bilmem. kendimi sanki yarın adet olacakmışım gibi hissediyorum.
evet 6 aydır hep aynı hüsranı yaşadım belkide ondan bat yaklaştıkça bi hüzün kaplıyo beni:84: sanırım kendimi kırmızılara motive ediyorum artık.bemce öle hissetmek en guzeli umutlenince olmaması daha kötu bendede bi heyecan var ama kaptırmadım kendinmi şahsen yada alıştım artık
evet 6 aydır hep aynı hüsranı yaşadım belkide ondan bat yaklaştıkça bi hüzün kaplıyo beni:84: sanırım kendimi kırmızılara motive ediyorum artık.
aslında haklısın. normalde böyle düşünmezdim ama bu topiğe girdikten sonra sevinmeye başladım erkenden kırmızıların gelmesine. işallah bu kürken sonra seninde düzene girer. bak yumurtlaman girdi. eğer girerse sen bu kürün yakasını bırakmabende kırmızılara motive oldumda tabi traihte önemli maşalla sen bebek olmsada beklemede olmuyon ya zavallı ezik ben
aslında haklısın. normalde böyle düşünmezdim ama bu topiğe girdikten sonra sevinmeye başladım erkenden kırmızıların gelmesine. işallah bu kürken sonra seninde düzene girer. bak yumurtlaman girdi. eğer girerse sen bu kürün yakasını bırakma
aslında haklısın. normalde böyle düşünmezdim ama bu topiğe girdikten sonra sevinmeye başladım erkenden kırmızıların gelmesine. işallah bu kürken sonra seninde düzene girer. bak yumurtlaman girdi. eğer girerse sen bu kürün yakasını bırakma
ah bırakırmıyım hiç ya benim um düzene girdimi yani,i bu tablonun yanılma payı yokmu sence
desene herşey akılda bitiyor. sen yine iyi ben 3,5 ay adet olmamıştım. kürtajdan sonra. doktorda sen gelsin artık dedikçe. stres yaptıkça gelmiyor demişti.ah cnm bin şukur et benimde önceden öleydi korunmayı bıraktığım aya sapıttı
bilemedimki canım eğer benim tabloya bakarsak yanılma payı çok yüksek. ama belkide haklıdır. benim ilk yumurtlamam belkide olgunlaşmadan olmuştu. yani o da algılamadı. çünkü. muayene esnasında ben kasıklarımda batma hissettim bu ne anlama geliyor dedğimde doktorla hemşire birbirine bakltılar. ya beni ümitlendirmemek için yada üzmemek için. hala muallaktayım
ben olumlu anladım. beni umutlandırmak istemediler diye anladım. belkide öyle hissetmek istediğim için öyle anladım. yaniii bilemiyorum belki de tam tersidir.aa neden bakmış olabilirler sen ne anladın tatlım ifadeden acaba bi olusummu görduler ki
ben olumlu anladım. beni umutlandırmak istemediler diye anladım. belkide öyle hissetmek istediğim için öyle anladım. yaniii bilemiyorum belki de tam tersidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?