Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ya illaki ifadeleri ele vermiştir ki mesela olumsuz bişey görse mutlaak demek zorunda inşalla yeni bi oluşumdur devamıda gelmiştir arkadaşım ya
işallah öyledir. canım bende öyle olmasını çok isterim. evet olumsuzlukalrı hemen söyledi. yarayı pat diye söyledi. hemde bakar bakmaz. simir testi almamız lazım filan dedi. bazı hastalarıma yaraları kötü huylu olduğu için hamileyken bile müdahale ettik dedi. seninkine de bakalım dedi. bu arada yarın 1 hafta oluyor sonuçlar çıkar artık benim doktor aramaz işallah. 1 hafta 10 içinde çıkar sonuçların dedi

inşalla tatlım armaz ya ama sanmama coğu kadında olurmuş neyse kuşıumkaçalım hadi bizde yavaştan meraktayım sabah ateşimin

günaydın kızlar ne var ne yok bakıyorum yazışmalar azalmış önceden geçmişi oku oku bitmezdi şimdi 2 dakikada okuyorum valla iyi oldu

elifzadecim inş. bu ay kalırısın allah gönlüne göre versin ama hayırlısı olsun inş. rabbim herşeyim hayırlısını verir

kızlar bu arada ben normalde 7 gün adet oluyorum size demiştim ya 4 erken adet oldum diye yani bu ayın 19 adet oldum dün gecedendir adet olmuyorum yani 4 gün sürdü sizce hava değişikliğindenmi eeee ben bu işten hiç birsey anladım ne zaman yumurtlayacağım ben o zaman yaaaaa oofffff
neyse benım siparişler elime bir ulaşsaydıda başlasam şunlara

haha sana verdiğim cvp cok saçma olmuş tabloma buradan bakabilirsin regen malesef düşüş var

Son düzenleme:
yarencim verdigin linkte 2004e ait baska bi tablo cikiyor sen hangi linki vermen gerektigini biliyor musun?? bak sag üst kösede Sharing var onun üstüne gel, tiklamadan altinda liste cikiyor,orda hemen altinda Setup var ona tikla acilan sayfada söyle bir sey yazcak Your Charting Home Page Web Address: onun altindaki linki ver canim hadi bekliyorum sseni...

şimdi doğrusunu koydum yukarıda ama düştü 2gundur ateş

şimdi doğrusunu koydum yukarıda ama düştü 2gundur ateş

canim benim acitigim linkte yüzde 24 gibi bi yazi gözükmüyo cünkü sen onu kendi ana sayfanda görüyorsun, dedigim gibi daha 1 hafta felan var diye gösteriyo bu tablo, o yüzden yüzde 24 ihtimal veriyor... sen hergün akinti kontrolü yapiyorsun galiba orda öyle görnüyor akkinti bilgilerini girerken iyi kontrol et cünkü tabloyu yaniltabilir yumurtlama tarihinde, bir de atesi bigün yüksek cikmis ya o gün belki üsütmüs felan felan da olabilirsin, genelde bata kadar artan bi seyirde gider tablo. üsütmemeye dikkat et ve hergün ayni saatte ölc, farkli saatlerde de ölcersen yine farkli cikar atesin 6-8 arasi en az 4-6 saatlik uykuyla ölcülmeli ates.. yani düstü diye takma kafana inis cikislarin baska sebepleri de olabilir

ben 6 8 gibi ölçemiyrum 3 4 ten aşagı yatamadığım için malesef ama en az 4 saate ayarlıyorum akıntı durumuna falan çok dikkat ediyorum bide gecen ay hastalanmıştım yuksek çıkıkyo die hemen bıraktım ama bu ay öle bişey yaşamadım ama bu gece cok bölundu uykum yaren vc ye kalktı arkadan ben falan deliksiz uyku yyaşanmadı bu arada yorum için sapol ben bebek telaşından cok adet telaşındayım inşalla bebek yoksa vaktinde gelirde beklenen gunlerce aynı zamanda sende

Kız şaka yaptım şakaaa.
Gidişim geç oldu diyeydi..
Giderken bahane ettim işte sizi...

İnşaAllah oğlum içinde hayırlı olanı diliyorum..
Ama çok zor bir çocuktu, bunu her zaman söylerler..
İnşaAllah, emeklerim boşa çıkmaz..
Hayırlı bir evlat, hayırlı bir kul olur..

cnm benim ya olurmu öçle şey dert olsa beraber çözum arardık sebepsiiz benimkii bakın msj larda bile öel çok hahahahah yazmadım cnm uzuldum tek kızz olmana kız kardeş bambaşka

Ayynen..
Onun için hep yalvarıyorum Rabb'ime, eğer kızım olursa ikiz olsun..
Tek kalmasın diye....

tatlım böyle değişiklikler olabilir zaten korunmayı bıraktığın zamandan itibaren adetler değişiyor ya gecikiyor ya da erken geliyor kafanı takacak bişey yok bence rahat ol.ben de bu ratz dönemler yaşadığımda komşum bana bebek kendine yer arıyor ondandır demişti gerçi hala yerini bulamadıbakalım hayırlısı herşeyin

ahahaha güldürdün beni canım yaaa ee napıyosun iyimisin. akşam yoktun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…