huhu sekerım bende varımmmmm
evet canım geldim senin çalışman vardı galiba. ondan mı giremedin. tablom bu 3ab1df Ovulation charts on FertilityFriend.comayyy gelmişsiniyiyim tatlım akşam yemeğe davetliydik geldikten sonra da giremedim sen nasılsın tablonu koysana bi bakimmm
nolsun ya ıyıyım öle takılıyorum ınternette bende .. ayy ne var ne yok anlatın bakalımmmmayy ben sayfayı yenilememişim ondan kimseyi göremedim hoşgeldin tatlım napıyosun bakalım
ben sana sormayı unuttum sen döndünmü istanbula yoksa hala trabzondamısınnolsun ya ıyıyım öle takılıyorum ınternette bende .. ayy ne var ne yok anlatın bakalımmmm
trabzondayım hayatım 4 gun sonra donüyorummmben sana sormayı unuttum sen döndünmü istanbula yoksa hala trabzondamısın
evet canım geldim senin çalışman vardı galiba. ondan mı giremedin. tablom bu 3ab1df Ovulation charts on FertilityFriend.com
bak bakalım teyzesi beğenecekmisin
eee hani 3 gün kalacaktınız 3 gün doldu. eşin senelik izninimi kullanıyotrabzondayım hayatım 4 gun sonra donüyorummm
nolsun ya ıyıyım öle takılıyorum ınternette bende .. ayy ne var ne yok anlatın bakalımmmm
evet hayatım 3 gun kalacaktık esım 15 gunluk ızne ayrıldı kaldık oyleeee hani 3 gün kalacaktınız 3 gün doldu. eşin senelik izninimi kullanıyo
ozledım ozlemez olur muyum hayatım yaaasıkıldın mı kız trabzon da evini özledin dimi
aynen tatlımvalla tablon çok güzel tatlım hadi inşallah son 7.ayy Rabbim dualarımızı kabul etsin mercimek oluşmuştur da anneciğine tutunur
kız noluyoo bana da anlatın ne tablosu ben bı bok bılmıyorum ya ne cahılımmmmayy işallah canım yaa bu tablo benim ümitilerimi yine kabartmaya başladıbakalım normalde hiç günüm geçmeden test yapmam ama tablo böyle devam ederse dayanamıcam galiba
ne o kız rahatın yerinde değilmi gez toz eylen işte. zaten hamişsin şimdi seni el üstünde tutuyorlardır.evet hayatım 3 gun kalacaktık esım 15 gunluk ızne ayrıldı kaldık oyle
ozledım ozlemez olur muyum hayatım yaaa
ıstanbula gıtmek ıstıyorum cunku ultrasona gırecegım ıstanbulda .... kesın cınsıyete de bakacaklarne o kız rahatın yerinde değilmi gez toz eylen işte. zaten hamişsin şimdi seni el üstünde tutuyorlardır.
kız ateş tablosu. bu tablo yumurtlamayı ve hamilelik varmı onu söylüyo. bende bu ay deniyom bakalım eylence olsun diye. hergün verileri girmek ve sonucuna bakmak zevkli oluyo. ama sana yaramaz bu tablo.kız noluyoo bana da anlatın ne tablosu ben bı bok bılmıyorum ya ne cahılımmmm
ne dıyor hayatım tablo bu ay sana ?kız ateş tablosu. bu tablo yumurtlamayı ve hamilelik varmı onu söylüyo. bende bu ay deniyom bakalım eylence olsun diye. hergün verileri girmek ve sonucuna bakmak zevkli oluyo. ama sana yaramaz bu tablo.önce hayırlısıyla bi doğur ikinci düşündüğünde sanada yaparız bi tablo
ayy işallah canım yaa bu tablo benim ümitilerimi yine kabartmaya başladıbakalım normalde hiç günüm geçmeden test yapmam ama tablo böyle devam ederse dayanamıcam galiba
ıstanbula gıtmek ıstıyorum cunku ultrasona gırecegım ıstanbulda .... kesın cınsıyete de bakacaklar
kendı doktorumdan baska dr a gıtmem hayatım gerek de yok .. en son ayın 6 sında gıttım doktora 21 gun sonra gel dedı ... yanı ayın 27 sınde doktora gıtmem lazımmmeee senin muayenen yarın değilmiydi benmi yanlış hatırlıyorum yoksa. amann yokmu orlarda bi özel hastane. bak nede olsa bedavaymış git muayene ol bakalım o ne dicek cinsiyetine
eğer tablom böyle güzel giderse hamilesin diyor ama biraz daha erken kesin sonuç için. benim bata zaten 6 gün kaldı. 3 gün bi geçsin bakacam duruma görene dıyor hayatım tablo bu ay sana ?
aynen tablo böyle giderse gününü bekleme zaten ayy hadi ya.benim daha çekmedi çizgiyi cmartesi gibime geliyor benim ateş 36.2 üç gündür bakalım ama bugün inanılmaz karnım ağrıyor ve akıntım başladı yumoş artık hazılık yapıyor yarına falan çatlayabilir gibime geliyor bakalım.senin yumoş çatladığında göğüs uçların ağrıyormu ben dokunamıyorm dünden beri fena ağrıyor
kendı doktorumdan baska dr a gıtmem hayatım gerek de yok .. en son ayın 6 sında gıttım doktora 21 gun sonra gel dedı ... yanı ayın 27 sınde doktora gıtmem lazımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?