Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
aynen tatlımvalla tablon çok güzel tatlım hadi inşallah son 7.ayy Rabbim dualarımızı kabul etsin mercimek oluşmuştur da anneciğine tutunur

ayy işallah canım yaa bu tablo benim ümitilerimi yine kabartmaya başladı bakalım normalde hiç günüm geçmeden test yapmam ama tablo böyle devam ederse dayanamıcam galiba

kız noluyoo bana da anlatın ne tablosu ben bı bok bılmıyorum ya ne cahılımmmm
kız ateş tablosu. bu tablo yumurtlamayı ve hamilelik varmı onu söylüyo. bende bu ay deniyom bakalım eylence olsun diye. hergün verileri girmek ve sonucuna bakmak zevkli oluyo. ama sana yaramaz bu tablo. önce hayırlısıyla bi doğur ikinci düşündüğünde sanada yaparız bi tablo

ne dıyor hayatım tablo bu ay sana ?

ayy işallah canım yaa bu tablo benim ümitilerimi yine kabartmaya başladı bakalım normalde hiç günüm geçmeden test yapmam ama tablo böyle devam ederse dayanamıcam galiba

aynen tablo böyle giderse gününü bekleme zaten ayy hadi ya.benim daha çekmedi çizgiyi cmartesi gibime geliyor benim ateş 36.2 üç gündür bakalım ama bugün inanılmaz karnım ağrıyor ve akıntım başladı yumoş artık hazılık yapıyor yarına falan çatlayabilir gibime geliyor bakalım.senin yumoş çatladığında göğüs uçların ağrıyormu ben dokunamıyorm dünden beri fena ağrıyor

ıstanbula gıtmek ıstıyorum cunku ultrasona gırecegım ıstanbulda .... kesın cınsıyete de bakacaklar

eee senin muayenen yarın değilmiydi benmi yanlış hatırlıyorum yoksa. amann yokmu orlarda bi özel hastane. bak nede olsa bedavaymış git muayene ol bakalım o ne dicek cinsiyetine

eee senin muayenen yarın değilmiydi benmi yanlış hatırlıyorum yoksa. amann yokmu orlarda bi özel hastane. bak nede olsa bedavaymış git muayene ol bakalım o ne dicek cinsiyetine
kendı doktorumdan baska dr a gıtmem hayatım gerek de yok .. en son ayın 6 sında gıttım doktora 21 gun sonra gel dedı ... yanı ayın 27 sınde doktora gıtmem lazımmm

ne dıyor hayatım tablo bu ay sana ?
eğer tablom böyle güzel giderse hamilesin diyor ama biraz daha erken kesin sonuç için. benim bata zaten 6 gün kaldı. 3 gün bi geçsin bakacam duruma göre

göğüs ağrısına hiç dikkat etmedim ben ama karın ağrım oluyodu. hatta ara ara batma oluyodu. doktorumda batma çatladığı için dedi zaten. sen bu aralar sıkı tut çalışmaları. baksana belirtiler başlamış

kendı doktorumdan baska dr a gıtmem hayatım gerek de yok .. en son ayın 6 sında gıttım doktora 21 gun sonra gel dedı ... yanı ayın 27 sınde doktora gıtmem lazımmm

hıı sen bilirsin canım ama daha varmış doktor zamanına. doğru sürekli doktor değiştirmek te iyi değil ama zaten 1 kereliğine gidecektin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…