ıstanbula gıtmek ıstıyorum cunku ultrasona gırecegım ıstanbulda .... kesın cınsıyete de bakacaklar
hadı bakalım hayırlısı canımm .. insallah bu ay guzel haberlerle gelırsınn canımm ...eğer tablom böyle güzel giderse hamilesin diyor ama biraz daha erken kesin sonuç için. benim bata zaten 6 gün kaldı. 3 gün bi geçsin bakacam duruma göre
göğüs ağrısına hiç dikkat etmedim ben ama karın ağrım oluyodu. hatta ara ara batma oluyodu. doktorumda batma çatladığı için dedi zaten. sen bu aralar sıkı tut çalışmaları. baksana belirtiler başlamış
eğer tablom böyle güzel giderse hamilesin diyor ama biraz daha erken kesin sonuç için. benim bata zaten 6 gün kaldı. 3 gün bi geçsin bakacam duruma göre
göğüs ağrısına hiç dikkat etmedim ben ama karın ağrım oluyodu. hatta ara ara batma oluyodu. doktorumda batma çatladığı için dedi zaten. sen bu aralar sıkı tut çalışmaları. baksana belirtiler başlamış
pambi,k bu arada yumurtlamadan 2 gun önce gömgus sızlamaı başladı hala devam ediyo ağrı değil amam sızı
evet canım kendi tablomu işler işlemez seninkine de baktım ama üzülmek için daha erken. önümüzdeki bi kaç gün kesin sonucu verir gibi geliyor.kızlar merhaba elif tablon çok guzel ilerliyo bende düşüş yaşandı bakalım ilerleyen gunler neler getirmekte su an temnizlik modundayım net kızımda tablomu yorumlarsanız sevinirim arada kızım yazar belkim size ay bu arada gece ruyamda bebek emzirıyodum amam göguslerimde sut yoktu çok uzuldum neyse bi ara gelir bakarım yorumlara öptum kocaman
aynen belirtiler fena çok çalışıyorum ürtmenim ben zatençalışkan bir kızım bugün de dükkana gelirken mini etek giydim eşim de diyor hayırdır hayatım eee dedim akşama hazırlık
tatlım evet biraz düşüş olmuş ama hemen üzülme başka sebeblerde olabilir uykunu alamamışsındır ya da fazla uyumuşsundur... zaten 36,3 le adet olmuşsun yani o ısıya inmeyene kadar ümit var bence bu gece çok geç yatma tam uykunu aldığına emin ol bide öyle ölç bakalım
bi ben üretmen olamadım yawww. doktor amca da olmasa bi haltın olacağı yoktu bende.aman akşama hazırlığını sen yine yap ama bizide unutma. işin biter bitmez gel yanımıza
tatlım evet biraz düşüş olmuş ama hemen üzülme başka sebeblerde olabilir uykunu alamamışsındır ya da fazla uyumuşsundur... zaten 36,3 le adet olmuşsun yani o ısıya inmeyene kadar ümit var bence bu gece çok geç yatma tam uykunu aldığına emin ol bide öyle ölç bakalım
ayyy kız ole mı dersın sen facenı nıye acmıyorsun hıcayy bence erkek erkek
ohhh elıf sende olmasan taktık maktık ogrenemıcem haaaaynen belirtiler fena çok çalışıyorum ürtmenim ben zatençalışkan bir kızım bugün de dükkana gelirken mini etek giydim eşim de diyor hayırdır hayatım eee dedim akşama hazırlık
evet canım yaa erkenden gel. evet zorunlu olunca çok kötü oluyo insan. her gün isteyen benim adam doktor dediği günlerde istemedi.ya ben matematik gibi olmasından sıkılıyorum ev ödevi gibi şu günler çalışın gelinbigün dr.dicem çalıştırıyosun ama sınav yapmıyosun işin içine biraz cilve naz falan eklemek gerekir diye düşünüyorum hayır bi de bu tek ayla bitse ok.ama ya bu ay da tutmazsa napcaz o yüzden bebek için düşünmemeliyiz bence.ayy akşam gelicem yaa bi toplanalım yine kaynatalım
tatlım doğru diyosun bu gece pek uyuyamadım bide yarende 2 defa wc ye kalktı malum temizliği için bende kalktım 2 defa yani 1 saat 50 dkka uyku ile falan ölçuldu ya bide ben bu sabah 11 den sonra bi üşüme krizine girdim mesela grıp ateş sıtma tarzı bişey de yoktu resmen dondum bi baktım ateş 36 yorganın altına girdim bi sure sonra 36.4 oldu şimdilerde 37 neydi bu analamadım
sen taktikçileri karıştırdın galibaayyy kız ole mı dersın sen facenı nıye acmıyorsun hıc
ohhh elıf sende olmasan taktık maktık ogrenemıcem haaa
ayyy kız ole mı dersın sen facenı nıye acmıyorsun hıc
ohhh elıf sende olmasan taktık maktık ogrenemıcem haaa
kızlar benim nette problem var sanırım çoookk yavaşladı 10dk.sayfayı açmasını bekliyorumakşam görüşürüz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?