Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
hadı bakalım hayırlısı canımm .. insallah bu ay guzel haberlerle gelırsınn canımm ... bebıs gelse ayy

kızlar merhaba elif tablon çok guzel ilerliyo bende düşüş yaşandı bakalım ilerleyen gunler neler getirmekte su an temnizlik modundayım net kızımda tablomu yorumlarsanız sevinirim arada kızım yazar belkim size ay bu arada gece ruyamda bebek emzirıyodum amam göguslerimde sut yoktu çok uzuldum neyse bi ara gelir bakarım yorumlara öptum kocaman

aynen belirtiler fena çok çalışıyorum ürtmenim ben zatençalışkan bir kızımbugün de dükkana gelirken mini etek giydim eşim de diyor hayırdır hayatım eee dedim akşama hazırlık

pambi,k bu arada yumurtlamadan 2 gun önce gömgus sızlamaı başladı hala devam ediyo ağrı değil amam sızı

evet canım kendi tablomu işler işlemez seninkine de baktım ama üzülmek için daha erken. önümüzdeki bi kaç gün kesin sonucu verir gibi geliyor.
vayy yaren bize cvb yazacak öylemi yerim ben onu

aynen belirtiler fena çok çalışıyorum ürtmenim ben zatençalışkan bir kızımbugün de dükkana gelirken mini etek giydim eşim de diyor hayırdır hayatım eee dedim akşama hazırlık

bi ben üretmen olamadım yawww. doktor amca da olmasa bi haltın olacağı yoktu bende. aman akşama hazırlığını sen yine yap ama bizide unutma. işin biter bitmez gel yanımıza

ben şu saat olayına pek anlam veremiyorum. hep aynı saatte yatıyom hep aynı saatte kalkıyom 3 te yatıyom 6:15 te kalkıyom. bide uykuya dalarken geçen zaman var. acaba 4 saat uyusam benim tablo nasıl olurdu. :44: değişirmiydi. 4 saat uyumak için 2 de yattığım zamanda yine 3 e kadar bi otarafa bi bu tarafa dönüyom.

bi ben üretmen olamadım yawww. doktor amca da olmasa bi haltın olacağı yoktu bende. aman akşama hazırlığını sen yine yap ama bizide unutma. işin biter bitmez gel yanımıza

ya ben matematik gibi olmasından sıkılıyorum ev ödevi gibi şu günler çalışın gelin bigün dr.dicem çalıştırıyosun ama sınav yapmıyosun işin içine biraz cilve naz falan eklemek gerekir diye düşünüyorum hayır bi de bu tek ayla bitse ok.ama ya bu ay da tutmazsanapcaz o yüzden bebek için düşünmemeliyiz bence.ayy akşam gelicem yaa bi toplanalım yine kaynatalım

tatlım doğru diyosun bu gece pek uyuyamadım bide yarende 2 defa wc ye kalktı malum temizliği için bende kalktım 2 defa yani 1 saat 50 dkka uyku ile falan ölçuldu ya bide ben bu sabah 11 den sonra bi üşüme krizine girdim mesela grıp ateş sıtma tarzı bişey de yoktu resmen dondum bi baktım ateş 36 yorganın altına girdim bi sure sonra 36.4 oldu şimdilerde 37 neydi bu analamadım

ayy bence erkek erkek
ayyy kız ole mı dersın sen facenı nıye acmıyorsun hıc

ohhh elıf sende olmasan taktık maktık ogrenemıcem haaa

evet canım yaa erkenden gel. evet zorunlu olunca çok kötü oluyo insan. her gün isteyen benim adam doktor dediği günlerde istemedi. ama şimdi kolayını bulmuş doktorun eline para sıkıştırıp her gün yapın dedirtcekmiş

bence az uyuduğun için ateşin öyle çıktı. iyi düşünelim iyi olsun

kızlar benim nette problem var sanırım çoookk yavaşladı 10dk.sayfayı açmasını bekliyorumakşam görüşürüz artık

heyyyyy aşağıdakiler kızlar ortalık yıne karışmış elifcim senın tablo yıne gündemde hadı hayırlısı
pampiğim öyle bakalım bu ay ne olacak benım spariş gelmiş ovülasyon testleriyle pre seed jel 2 erken hamilelik testi bakalım bu ay ne olacak bide ateşimi ölçeceğim artık kürü yapacağım bugün bakalım ne olacak
zeynepcim artık göbiş belli olmuş maşallah tatlım hadi hayırlısıyla kucağına al
yarencim senıde unutmadım bu ay güzel haberlerinizi beklıyorum göbişiniz
dolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…