ben 6 8 gibi ölçemiyrum 3 4 ten aşagı yatamadığım için malesef ama en az 4 saate ayarlıyorum akıntı durumuna falan çok dikkat ediyorum bide gecen ay hastalanmıştım yuksek çıkıkyo die hemen bıraktım ama bu ay öle bişey yaşamadım ama bu gece cok bölundu uykum yaren vc ye kalktı arkadan ben falan deliksiz uyku yyaşanmadı bu arada yorum için sapol ben bebek telaşından cok adet telaşındayım inşalla bebek yoksa vaktinde gelirde beklenen gunlerce aynı zamanda sende
evet sen gec yatiyorsun canim dimi.. iste atesin dogru sonuc vermesi icin de düzenli uyku, saatleri ve hasta olmamak cok önemli. en azindan hergün ayni saatte ölcmeye calis ama olurmu?? ne kadar gec ölcersen o kadar yüksek cikar ates unutma.. adet konusunda da cok amam cok haklisin gününde gelmesi en iyisi gecikince hem insan kirmizilari görünce daha cok yipraniyor, hem de yeni dönem gecikiyorhadi bakalim insallah güzel sonuclar aliriz.. bi sorun olursa yaz sen yine bana
evet hepsi tamamdır hergun aynı saat konusunda dikkatliyim cvp için ayrıca teşekkurler hepimiz için hayırlısı olsun bakalım
merhaba cabım. ayyy o dizinin yeni bölümleri hala veriliyormuelif özlem merhabalar kızlar ay vadi yokmuş bu akşam sevinsemmi uzulsemmi bilemedim
selam kızlarrr nasılsınız bakalımmm
dizede misiniz yoksa hepiniz
hem dizi izliyom hemde sizlerleyimselam kızlarrr nasılsınız bakalımmm
dizede misiniz yoksa hepiniz
bende benimkine dedim arkadaşın orda medikal varmış orda testler 1 tl ymiş. oda 5 tane alırdım o zaman dedikızlarrrrrrrrrrrrrrr tam 5 gebeli,k testim var
slm kızlar adetime 3 gün var ve benim yumurtlama günümden sonra kasık agrılarım bel agrılarım var rahatsız edici derecede adet dönemi yaklastı desem benim hiç buderece agrım olmazdı hadi oldu diyelim bukadar erken baslamzdı gögüslerim acıyodu el degmiyodu 2 gündür onlar gecti ama bunlar niye oluyo merak ediyorum ilaçta kullanmıyorum bebek düşündüğüm için sizce neden olabilir
ahhh canım kelin ilacı olsa kendi başına sürer. aynen bende bel ve kasık ağrısı çekiyorum yumurtlamadan sonra bata da 6 gün var. sebeni öğrenirsen banada söyle olurmuslm kızlar adetime 3 gün var ve benim yumurtlama günümden sonra kasık agrılarım bel agrılarım var rahatsız edici derecede adet dönemi yaklastı desem benim hiç buderece agrım olmazdı hadi oldu diyelim bukadar erken baslamzdı gögüslerim acıyodu el degmiyodu 2 gündür onlar gecti ama bunlar niye oluyo merak ediyorum ilaçta kullanmıyorum bebek düşündüğüm için sizce neden olabilir
merhaba cabım. ayyy o dizinin yeni bölümleri hala veriliyormu
ahhh canım kelin ilacı olsa kendi başına sürer. aynen bende bel ve kasık ağrısı çekiyorum yumurtlamadan sonra bata da 6 gün var. sebeni öğrenirsen banada söyle olurmu
cn ya bendede yumurtlamadan 2 gun önce sızlama başladı gögus ve kasıklarımda bendee nedir anlamadım inşalla olumlu gelişmelerdir cnm geri sayım başladı son 3 gun bak bu ay beraber beklicez senin batını
aman şevkatını fazla erteleme. 11 de gel buraya dizi bitince herkez gelir. çabuk git çabuk gelahah vermezlermi hemde tnt de hemde eşimin izin gununde bende o ara kaçıyodum şimdide kopardım biraz izin haha şevkat ister
aman şevkatını fazla erteleme. 11 de gel buraya dizi bitince herkez gelir. çabuk git çabuk gelhızlı versiyon olsun lütfen
ahhh canım kelin ilacı olsa kendi başına sürer. aynen bende bel ve kasık ağrısı çekiyorum yumurtlamadan sonra bata da 6 gün var. sebeni öğrenirsen banada söyle olurmu
cnm ya anlamadığım bişey var maşalla sen gecikme yaşamıyosun ama yumurtlama 4 gun oldu normalde yumurtlamadan 14 gub sonra derler o düzen nasıl olcak
ahahaha güldürdün benii. eee yareni çabuk uyut o zamanay bizimkiizin gununu ona özel ister şimdide cevirdim abisinin numarayı yurtdışında konuşsunda oyalalnsın die
her zaman yanındayız canımben bi ögreniyimde inş iyi sonuç olur kötü olursa benim psikoloji bozulur yardım edersiniz artık :)
bilmemmmmmm. bu ay anlıcaz. ama döngüm kısa diye belki 14 gün olmaz. 4 gün yumurtladığımı düşünmüyorum. tavuklar bile bu kadar çok yumurtlamıyo zatenbance 12. gün yumurtladım. 12. gün yumurtladıysam eğer 1 mart 13. gün oluyo:44: amannn ne bileyim öyle karışık bişeyler işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?