Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

evet sen gec yatiyorsun canim dimi.. iste atesin dogru sonuc vermesi icin de düzenli uyku, saatleri ve hasta olmamak cok önemli. en azindan hergün ayni saatte ölcmeye calis ama olurmu?? ne kadar gec ölcersen o kadar yüksek cikar ates unutma.. adet konusunda da cok amam cok haklisin gününde gelmesi en iyisi gecikince hem insan kirmizilari görünce daha cok yipraniyor, hem de yeni dönem gecikiyor hadi bakalim insallah güzel sonuclar aliriz.. bi sorun olursa yaz sen yine bana

evet hepsi tamamdır hergun aynı saat konusunda dikkatliyim cvp için ayrıca teşekkurler hepimiz için hayırlısı olsun bakalım

slm kızlar adetime 3 gün var ve benim yumurtlama günümden sonra kasık agrılarım bel agrılarım var rahatsız edici derecede adet dönemi yaklastı desem benim hiç buderece agrım olmazdı hadi oldu diyelim bukadar erken baslamzdı gögüslerim acıyodu el degmiyodu 2 gündür onlar gecti ama bunlar niye oluyo merak ediyorum ilaçta kullanmıyorum bebek düşündüğüm için sizce neden olabilir

cn ya bendede yumurtlamadan 2 gun önce sızlama başladı gögus ve kasıklarımda bendee nedir anlamadım inşalla olumlu gelişmelerdir cnm geri sayım başladı son 3 gun bak bu ay beraber beklicez senin batını

ahhh canım kelin ilacı olsa kendi başına sürer. aynen bende bel ve kasık ağrısı çekiyorum yumurtlamadan sonra bata da 6 gün var. sebeni öğrenirsen banada söyle olurmu

ahhh canım kelin ilacı olsa kendi başına sürer. aynen bende bel ve kasık ağrısı çekiyorum yumurtlamadan sonra bata da 6 gün var. sebeni öğrenirsen banada söyle olurmu

cnm ya anlamadığım bişey var maşalla sen gecikme yaşamıyosun ama yumurtlama 4 gun oldu normalde yumurtlamadan 14 gub sonra derler o düzen nasıl olcak

cn ya bendede yumurtlamadan 2 gun önce sızlama başladı gögus ve kasıklarımda bendee nedir anlamadım inşalla olumlu gelişmelerdir cnm geri sayım başladı son 3 gun bak bu ay beraber beklicez senin batını

son 3 günde merak ediyorum ilk defa böyle oluyo ve bu agrı çok rahatsız edici oluyo özellikle ani hareketlerde inş hamileyizdir ya bu ay çok umutluyum çünkü

cnm ya anlamadığım bişey var maşalla sen gecikme yaşamıyosun ama yumurtlama 4 gun oldu normalde yumurtlamadan 14 gub sonra derler o düzen nasıl olcak

bilmemmmmmm. bu ay anlıcaz. ama döngüm kısa diye belki 14 gün olmaz. 4 gün yumurtladığımı düşünmüyorum. tavuklar bile bu kadar çok yumurtlamıyo zaten bance 12. gün yumurtladım. 12. gün yumurtladıysam eğer 1 mart 13. gün oluyo:44: amannn ne bileyim öyle karışık bişeyler işte

bende hem fatmagül hem sizle sohbet

benimde bugün dersimin son günü sonra on gün bekleyeceğiz bakalım
ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…