dpo 11 13 15 17 19 nasıl ama gun aşırı
insallah caniim yaa, benim esimin de dogum günü o gün..
bende güzel bi hediye veririm o gün ona insalla...
yok bebeğim yumuttlamadan sonra yapacağım testlerin tarihleri mesela yumurtlamadan sonra 11 gun falan
iyiymiş o zaman ilk testi 3 gün sonramı yapıyon yani. amann merak ettim şimdi
iyiymiş o zaman ilk testi 3 gün sonramı yapıyon yani. amann merak ettim şimdi
özlem gidicekmsin yakında dr a bu gece sonmuş
ahahaha benimde eşimin doğumgünü 3 mart bende vermeyi düşünüyoruminsallah caniim yaa, benim esimin de dogum günü o gün..
bende güzel bi hediye veririm o gün ona insalla...
ya bu arada ben iğneyi pazartesi vuruldum
4 gün oldu hala benim kasıklarım ağrıyor
sanki sürekli karnıma birisi iğne vuruyor
ahahaha benimde eşimin doğumgünü 3 mart bende vermeyi düşünüyorumtabi 2. çizgiyi görürsem
hmm anladim canim... sende belirti felan varmi???
işte çatlıyo se in buldumcuk yumurta
yok kızzz eğer bebiş varsa zaten o kadar test gitmez ama sen emin olmak için bidaha bidaha yaparsın sanırımamannnn nerede cıkacak işte geleneksel her ay yapılan klasik test seruvenleri hahaha 5 test aldım bana bu gecikmelerle bi 5 daha gider sanırım
ahahaha benimde eşimin doğumgünü 3 mart bende vermeyi düşünüyorumtabi 2. çizgiyi görürsem
banada gün vermişti doktor. o verdiği günler zaten yapacaksın diğer günlerde keyfinize kalmış dedi bana.yani yapsanda bi halt olmaz dediayyy inşallahhh
ya bu arada dr dediki 3 gün her gün yapacaksınız,
sonrası için başka bir şey demedi
napim sizce başka yapmayim mi
benim bat 1 martt. belki 2 olabilir. yani 5- 6gün sonrainsallah canim, senin bata nekadar var???
banada gün vermişti doktor. o verdiği günler zaten yapacaksın diğer günlerde keyfinize kalmış dedi bana.yani yapsanda bi halt olmaz dedi
yok kızzz eğer bebiş varsa zaten o kadar test gitmez ama sen emin olmak için bidaha bidaha yaparsın sanırım
ayyy inşallahhh
ya bu arada dr dediki 3 gün her gün yapacaksınız,
sonrası için başka bir şey demedi
napim sizce başka yapmayim mi
yok canım bence seninkinin aklı başka yerlerde. kardeşi teli kapatsın ve yaren uyusun diye bekliyor benceay elif inan sesli guldum eşimde karşı koltuktan ne oluyo dio yok bişey dedim hem telde hem beni merak ediyo ne sosyal dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?