yok canım bence seninkinin aklı başka yerlerde. kardeşi teli kapatsın ve yaren uyusun diye bekliyor bence
aman çıksında ister kanda ister idrarda yeterki çıksınben varya kanda çıktı ertesi gunu gittim eczaneden aldım test hemde medikalde değil düşün yaptım silik çizgi görunce he tamam dedim
1,2,3,4,5,6, gün ölçmedim
7,gün 35,9
8,gün 35,9 x
9,gün 35,9
10,gün 36,0 x
11,gün 35,9
12,gün 35,9 x
13,gün 36,0
14,gün 36,1 x
15,gün 35,9
16,gün 35,8 x (sabah)
17,gün 35,9 x
18,gün 35,9
19,gün 36,1 xx
20,gün 35,9
21,gün ölçemeddim
22,gün 36,0 x (sabah)
23,gün 36,1 x
24,gün 35,9
25,gün 36,0
26,gün 36,2 x (sabah)çalışma yaptık sabah ama 15 dakika yatabildim
27,gün 36,3 kızlar benim akıntım önceki aylar hep güzel güzel gelir belli ederdi yumurtladığımı bu ay daha gelen akıntı yok ama daha doğrusu çok az var bence daha çatlamamış olabilir 5,30 da kocacım gelir gelmez çalışma yapalım diyoruz geceyimi bekleyelim ne dersiniz çok yatamayınca olmıycakmış gibi geliyor nette okuyorum yatmaya bile gerek yok diyor çoğu doktor hamile kalmanın bi pozisyonu olmaz adam içine boşaldıysa kalabilirsin yatmak bişey değiştirmez diyor ama
sizce kaçırmışmıyım eğer çatlamış dersek ben bunu 24 yada 25. gün gibi yorumlardım çünkü
Alıntı ile Cevapla Alıntı ile Cevapla Bu mesajdan Alıntı
hoş geldin canımmmmmmkızlarrrrrrrrr ben geldımmm
kızım bu gün izin günün amuda bile kalksan kaçamazsın. elektrik almaya gerek yok. hatta elektrik kesilmesi bile işe yaramazhah gureş diyosun yani bende aldım ondan elektriği ay sizde hissediyomusunuz öle oldunu
hoş geldin canımmmmmm
kızım bu gün izin günün amuda bile kalksan kaçamazsın. elektrik almaya gerek yok. hatta elektrik kesilmesi bile işe yaramaz
sen yinede yap varsada destek gitsin
:))) ay songülcümm çok güldümm yaaaaaa
hosbulduk sekerımmmhosgeldinnnn zeynepcim
hosbulduk askıtom ıyıyımmmhoş geldin canımmmmmm
kızım bu gün izin günün amuda bile kalksan kaçamazsın. elektrik almaya gerek yok. hatta elektrik kesilmesi bile işe yaramaz
evet aslında çatladıysa 24 25 gibi görünüyor ama akıntı durumun çok önemli. tüp bebek yaptıran bi tanıdığımıza doktor sabah ilişkisini öneriyordu. yanii bütün gece uyuduktan sonra 8 de kalkın beraber olun demiş. erkeğin spermler uyuduktan sonra daha kaliteli oluyormuş. gün içerisinde koşuşturmayla kalitesi düşüyormuş.1,2,3,4,5,6, gün ölçmedim
7,gün 35,9
8,gün 35,9 x
9,gün 35,9
10,gün 36,0 x
11,gün 35,9
12,gün 35,9 x
13,gün 36,0
14,gün 36,1 x
15,gün 35,9
16,gün 35,8 x (sabah)
17,gün 35,9 x
18,gün 35,9
19,gün 36,1 xx
20,gün 35,9
21,gün ölçemeddim
22,gün 36,0 x (sabah)
23,gün 36,1 x
24,gün 35,9
25,gün 36,0
26,gün 36,2 x (sabah)çalışma yaptık sabah ama 15 dakika yatabildim
27,gün 36,3 kızlar benim akıntım önceki aylar hep güzel güzel gelir belli ederdi yumurtladığımı bu ay daha gelen akıntı yok ama daha doğrusu çok az var bence daha çatlamamış olabilir 5,30 da kocacım gelir gelmez çalışma yapalım diyoruz geceyimi bekleyelim ne dersiniz çok yatamayınca olmıycakmış gibi geliyor nette okuyorum yatmaya bile gerek yok diyor çoğu doktor hamile kalmanın bi pozisyonu olmaz adam içine boşaldıysa kalabilirsin yatmak bişey değiştirmez diyor ama
sizce kaçırmışmıyım eğer çatlamış dersek ben bunu 24 yada 25. gün gibi yorumlardım çünkü
Alıntı ile Cevapla Alıntı ile Cevapla Bu mesajdan Alıntı
kızzlarr napıyosunuz güreşler diziler ohhh kalabalık bu gece ne güzel
fatoş sen işini sağlama al gelince sarıl boynuna şahsen ben öle yapıyorum
hosbulduk sekerımmm
hosbulduk askıtom ıyıyımmmoglumne gusel tekmeler atıyor bır bılsenız gulmekten ölürsünüz ogluma ısım arıyorummmm
tabi canımmm gönlünü yapmak lazımhaha aynen kaçıs yok bi halt olmaz ama gönuller hoş olsun dimi ee gezdirdi tozdurdu ee bi ödeme yapmak lazım
hoş geldin canım erkenden bitmiş senin güreş çabuk dönmüşsün aramızakızzlarr napıyosunuz güreşler diziler ohhh kalabalık bu gece ne güzel
çatladıysam ne gündür bu çatlayış bu arada 5,30-6,00 gibiçalıştık şimdi kalktım daha olanlar olduysa gitti heralde buay 25,gün çatlamış olabilir dediler ufffffff inş. olur artık bebişlerimiz nediyim
ah cnm sorma eşim evde abisiyle telde yurtdışıyla konuşuyo konuşma bitince kaçıcam oyalansın die konuşma ayarladımhahah
tabi canımmm gönlünü yapmak lazımsenin güreş bitince gelcen mi yinee
hoş geldin canım erkenden bitmiş senin güreş çabuk dönmüşsün aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?