Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
1,2,3,4,5,6, gün ölçmedim
7,gün 35,9
8,gün 35,9 x
9,gün 35,9
10,gün 36,0 x
11,gün 35,9
12,gün 35,9 x
13,gün 36,0
14,gün 36,1 x
15,gün 35,9
16,gün 35,8 x (sabah)
17,gün 35,9 x
18,gün 35,9
19,gün 36,1 xx
20,gün 35,9
21,gün ölçemeddim
22,gün 36,0 x (sabah)
23,gün 36,1 x
24,gün 35,9
25,gün 36,0
26,gün 36,2 x (sabah)çalışma yaptık sabah ama 15 dakika yatabildim
27,gün 36,3 kızlar benim akıntım önceki aylar hep güzel güzel gelir belli ederdi yumurtladığımı bu ay daha gelen akıntı yok ama daha doğrusu çok az var bence daha çatlamamış olabilir 5,30 da kocacım gelir gelmez çalışma yapalım diyoruz geceyimi bekleyelim ne dersiniz çok yatamayınca olmıycakmış gibi geliyor nette okuyorum yatmaya bile gerek yok diyor çoğu doktor hamile kalmanın bi pozisyonu olmaz adam içine boşaldıysa kalabilirsin yatmak bişey değiştirmez diyor ama
sizce kaçırmışmıyım eğer çatlamış dersek ben bunu 24 yada 25. gün gibi yorumlardım çünkü

Alıntı ile Cevapla Alıntı ile Cevapla Bu mesajdan Alıntı

fatoş sen işini sağlama al gelince sarıl boynuna şahsen ben öle yapıyorum

hoş geldin canımmmmmm

kızım bu gün izin günün amuda bile kalksan kaçamazsın. elektrik almaya gerek yok. hatta elektrik kesilmesi bile işe yaramaz

haha aynen kaçıs yok bi halt olmaz ama gönuller hoş olsun dimi ee gezdirdi tozdurdu ee bi ödeme yapmak lazım

hosgeldinnnn zeynepcim
hosbulduk sekerımmm

hoş geldin canımmmmmm

kızım bu gün izin günün amuda bile kalksan kaçamazsın. elektrik almaya gerek yok. hatta elektrik kesilmesi bile işe yaramaz
hosbulduk askıtom ıyıyımmm oglumne gusel tekmeler atıyor bır bılsenız gulmekten ölürsünüz ogluma ısım arıyorummmm

evet aslında çatladıysa 24 25 gibi görünüyor ama akıntı durumun çok önemli. tüp bebek yaptıran bi tanıdığımıza doktor sabah ilişkisini öneriyordu. yanii bütün gece uyuduktan sonra 8 de kalkın beraber olun demiş. erkeğin spermler uyuduktan sonra daha kaliteli oluyormuş. gün içerisinde koşuşturmayla kalitesi düşüyormuş.

fatoş sen işini sağlama al gelince sarıl boynuna şahsen ben öle yapıyorum

çatladıysam ne gündür bu çatlayış bu arada 5,30-6,00 gibiçalıştık şimdi kalktım daha olanlar olduysa gitti heralde buay 25,gün çatlamış olabilir dediler ufffffff inş. olur artık bebişlerimiz nediyim

haha aynen kaçıs yok bi halt olmaz ama gönuller hoş olsun dimi ee gezdirdi tozdurdu ee bi ödeme yapmak lazım
tabi canımmm gönlünü yapmak lazım senin güreş bitince gelcen mi yinee

kızzlarr napıyosunuz güreşler diziler ohhh kalabalık bu gece ne güzel
hoş geldin canım erkenden bitmiş senin güreş çabuk dönmüşsün aramıza

cnm herşey nasiple sıkma canını hem yumurtlama gunu bile ilişkiye girsen saati vakti var işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…