cnm herşey nasiple sıkma canını hem yumurtlama gunu bile ilişkiye girsen saati vakti var işte
tabi canımmm gönlünü yapmak lazımsenin güreş bitince gelcen mi yinee
hoş geldin canım erkenden bitmiş senin güreş çabuk dönmüşsün aramıza
Allah razı olsun iyi dilekleriniz için yarınki ateş ddahadda belli eder ama bende kırgınlık başladı öksürük falan ateş yanıltabiliir :26:
aynen adam mini eteğin etkisine fazla kapılmışyemek bile yemedik kızzzz
aynen adam mini eteğin etkisine fazla kapılmışyemek bile yemedik kızzzz
evet aslında çatladıysa 24 25 gibi görünüyor ama akıntı durumun çok önemli. tüp bebek yaptıran bi tanıdığımıza doktor sabah ilişkisini öneriyordu. yanii bütün gece uyuduktan sonra 8 de kalkın beraber olun demiş. erkeğin spermler uyuduktan sonra daha kaliteli oluyormuş. gün içerisinde koşuşturmayla kalitesi düşüyormuş.
ahaha bu gün adamlar kudurmuş desene. benimkide sabah işten geldi. ben uyuyodum. dolayısıyla doğru düzgün bişey hatırlamıyorumaynen adam mini eteğin etkisine fazla kapılmışyemek bile yemedik kızzzz
ahahaha sen resmen senaryo yazmışsın yaaa. gerçekten çok fenasınnnay bilmiyorum mesela onu çok heyecan duyduğu vurdulu kırdılı filmolması lazım benimde yaa of bunumu izlicez deyip onıun beni ikna yollarına girmesi lazım benimde offff tamam napayım bende topiğe gireyim demem lazım hani isteksiz bi manzara yaratmalıyım haha cok fena görddum kendimi
ay kiz delimisiniz ne konusuyonuz siz yaa
ayip ayip bak ben utandim simdi
ahaha bu gün adamlar kudurmuş desene. benimkide sabah işten geldi. ben uyuyodum. dolayısıyla doğru düzgün bişey hatırlamıyorumtam fatmagül modundaydım. kendimde bile değildim
ahahaha sen resmen senaryo yazmışsın yaaa. gerçekten çok fenasınnn
kımsenın bı fıkrı yok galıbaaaaabence bulmuşsun hatta ben isim o sandım ömür
ahaha bu gün adamlar kudurmuş desene. benimkide sabah işten geldi. ben uyuyodum. dolayısıyla doğru düzgün bişey hatırlamıyorumtam fatmagül modundaydım. kendimde bile değildim
ahahaha sen resmen senaryo yazmışsın yaaa. gerçekten çok fenasınnn
kızlar saat 12 yi gecmedi yav
kımsenın bı fıkrı yok galıbaaaaa
bende öyle düşünüyorum ama işe gittiğimiz için pek mümkün olmuyor.. zaten buay 53*63 kistim vardıdr.biraz zorsıkıntı yapma dedi olmazsa buayda bidahaki aya ilaçla tedaviye başlanacak klomen falan yani hayırlısı
kımsenın bı fıkrı yok galıbaaaaa
ogluma ısım arıyorummmmtatlım ne fikri anlamadım ben
aklımda tesekkur ederımmmmmmben oğlum olıursa aras yada poyraz istiyorum cnm olabilir mesela düşunursen
aynen yaa. bari 12den sonra konusun bu konulari
canım erkek isimleri hiç gelmiyo aklıma bi tek anıl var bende a harfiyle başlama takıntısı varkımsenın bı fıkrı yok galıbaaaaa
ahhh benim elifgülüm valla bak bu ay olmazsa senin kocanın planları büyük dr.a dicek her gün hergün ders ver bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?