Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
cnm herşey nasiple sıkma canını hem yumurtlama gunu bile ilişkiye girsen saati vakti var işte

Allah razı olsun iyi dilekleriniz için yarınki ateş ddahadda belli eder ama bende kırgınlık başladı öksürük falan ateş yanıltabiliir :26:

tabi canımmm gönlünü yapmak lazım senin güreş bitince gelcen mi yinee

hoş geldin canım erkenden bitmiş senin güreş çabuk dönmüşsün aramıza

ay bilmiyorum mesela onu çok heyecan duyduğu vurdulu kırdılı filmolması lazım benimde yaa of bunumu izlicez deyip onıun beni ikna yollarına girmesi lazım benimde offff tamam napayım bende topiğe gireyim demem lazım hani isteksiz bi manzara yaratmalıyım haha cok fena görddum kendimi

Allah razı olsun iyi dilekleriniz için yarınki ateş ddahadda belli eder ama bende kırgınlık başladı öksürük falan ateş yanıltabiliir :26:

ay işte o yanıltıcı ben gecen ay son anda bırakmak zorunda kaldım ateş 39 lara dayanınca ee biraz bahsetsne kendinden bebek özleminden

bende öyle düşünüyorum ama işe gittiğimiz için pek mümkün olmuyor.. zaten buay 53*63 kistim vardı dr.biraz zorsıkıntı yapma dedi olmazsa buayda bidahaki aya ilaçla tedaviye başlanacak klomen falan yani hayırlısı

aynen adam mini eteğin etkisine fazla kapılmışyemek bile yemedik kızzzz
ahaha bu gün adamlar kudurmuş desene. benimkide sabah işten geldi. ben uyuyodum. dolayısıyla doğru düzgün bişey hatırlamıyorum tam fatmagül modundaydım. kendimde bile değildim

ahahaha sen resmen senaryo yazmışsın yaaa. gerçekten çok fenasınnn

kızlar saat 12 yi gecmedi yav

ahhh benim elifgülüm valla bak bu ay olmazsa senin kocanın planları büyük dr.a dicek her gün hergün ders ver bize

hayırlısı olsun canım benimde bu ay olmazsa klomen kullancam. bi de öyle deniyelim dimi. varmı artırannnn. her duyduğumuzu zaten yapıyoz bide bunu yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…