Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
kızlar yarım saat sonra görüşürüz. benimki işe gidecek onu uyandırayım. yemek filan yer. kaçmayın bi yere. yaren sende senaryonu iyi hazırla. gel mutlaka

kizlar ben yatmaya gidiyorum, uykum geldi yarin is var.
yarin aksam burdasiniz ona göre.. uzun uzun sohbet ederiz, cumartesi bosum

Ohohhooo noluyor pambik mini etek falan. Hayirdir

Yaren masallah canim senin gozundende kacmiyor kimse. Yakaladinmi beni.
Bende durum pek icacici degil. Atesim dustu 36,3 oldu sabah. Meraktan az once olctum 36,8 di.
Ama kizlar ben test yaptim sonuc negatif. Suan rahatim. Yoksa son 4gunumde acaba varmii yokmuu diye gecmesinden iyidir

Yeni doneme hazirlanacagim vitamin hapi ve sogankuru uygulayacagim

Elifzade ve yaren tablolar ne alemde?

bendede düşüş var cnm 36.6 ya düştu daha 7 gun var bakalım cnm benim umit kesmek için erken değilmi sencede daha 4 gun var sonuçta

hoşgeldin tatlım napalım işte artık iyice kafayı yedik napalımüzülme tatlım ben de geçen ay erken gebelik testi yapmıştım 3 gün önce negatiifi görünce kurtuldum sıkıntıdan ve hiç gecikmeden zamanın da geldi bakalım bu ay çalışmalar sürüyor bizimde.ben de çörekotu kürü yaptım bu ay başı soğan kürü de çok faydalıymış bayağ hamile kalan var ondan sonra inşallah tatlım hakkımızda hayırlısı

haha ben ikna da olmam daha erken çıkmadı derim bugun 5 adet test aldım mesela

seni ikne etmek zaten ya adet gelcek ya da kan tahlili ondan aşağsı kurtarmaz ya daaa pozitf işte o zaman tam ikna

ah öle olsa yine iyi ben gecen ay dışında adet bitimide test yaparım ustunemi görsddum dize kızımda öle olunca hep şüphe oluyo biz 5 hafat die gittik enmn fazla 6 bebem çıktı 11 haftalık

seni ikne etmek zaten ya adet gelcek ya da kan tahlili ondan aşağsı kurtarmaz ya daaa pozitf işte o zaman tam ikna

ben kaçtım kızlar
malümm ders var :)))
hadi sizde ödevlerinizi yapın bakimmmm çok geçe kalmayınnn
elektrikler kesikti, misafir vardı anlamam bakk ona göree :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…