Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
evet pambik ben geldiğim de vardı sonradan çıktı. sonra bidaha girdi ama hiç bişey yazmadan yine gitti. bende anlamadım. belkide güreşiyorsa gelir herhalde yineee

cnm ya göguslerim çok sızlıyo benim ya belki de adet belirtisidir kur işe yaramıştır yada bebeişim vardır tutunmuştur haha kafiye oldu geldimi bi dah senin pembemsii

cnm ya göguslerim çok sızlıyo benim ya belki de adet belirtisidir kur işe yaramıştır yada bebeişim vardır tutunmuştur haha kafiye oldu geldimi bi dah senin pembemsii

yok gelmedii. işallah hamileliktendir o sızı. hamile değilsen bile düzene girdin sanırım. buna bile çok sevindim. allahım ne durumlara düştük. nelere seviniyorum

yok gelmedii. işallah hamileliktendir o sızı. hamile değilsen bile düzene girdin sanırım. buna bile çok sevindim. allahım ne durumlara düştük. nelere seviniyorum

aynen cnm ama o bile benim için mutluluk ay dedimki bide sonradan kendi kendime bi yumurtan daha mı çatladıkı acaab

benimde göğüslerim sızlıyor sürekli acıkıyorum adet dönemi öncesindeki gibi ama daha bir hafta oldu adetim biteli

aynen cnm ama o bile benim için mutluluk ay dedimki bide sonradan kendi kendime bi yumurtan daha mı çatladıkı acaab

aman sen bi hamiş kalda ister önceki yumurtadan ister bu yumurtadan olsun. farketmez yani senin bata 4 gün kaldı sen bi alttan baksana varmı bişey. bide sen dedikten sonra kontrol ettim benim göğüslerim eski yumuşaklığını kaybetmiş bide uçları sızlıyo.

tatlım üşütmüş olabilirsin demek yeni sökülüyor adetin geçen ay sanırım şeydanın da öyle olmuştu sıcak tut ayaklarını falan geçmiş olsun tatlım

aa üşütmektendemi oluyo bu kahve akıntılar ya..ilk defa böyle bişiy yaşıyorum.1 hafta sürdü..şimdi bu kanamada 1 hafta sürerse tam 2 hafta adetli olmuş olcamm yaaw bu ne ya offff

cnm ben sana dedim pembe akıntın geldi ya acaba catladınmı die ay ben yapmam öle şey durtenin kanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…