ben kaçar kızlar hepinize iyi geceler çok kaynatmayın okuması zor oluyo sonra zaten yarın benim kocişte evde pek giremem ben yaren senle konuşamadık ama nese öptüm hepinizi
hoş geldin canımmmm konuşamadık b gün senle
aaa ateş topiğinde yazışmanı gördüm tablonu koysana bakalım. bata 2 gün kalmışyaa
evet cnm ya 2 gundur hatta bu saatlerde olan arkdaşlar yok hayırmıkı
heee yaww kimse gelmiyor artık eskisi gibi. bu arada meri yi ne zamandır görmedim senin haberin varmııı
evet pambik ben geldiğim de vardı sonradan çıktı. sonra bidaha girdi ama hiç bişey yazmadan yine gitti. bende anlamadım. belkide güreşiyorsa gelir herhalde yineeehiç bi fikrım yok bi ara baktım pambik vardı ama yazmamış bişey gureşiyomu ki
evet pambik ben geldiğim de vardı sonradan çıktı. sonra bidaha girdi ama hiç bişey yazmadan yine gitti. bende anlamadım. belkide güreşiyorsa gelir herhalde yineee
cnm ya göguslerim çok sızlıyo benim ya belki de adet belirtisidir kur işe yaramıştır yada bebeişim vardır tutunmuştur haha kafiye oldu geldimi bi dah senin pembemsii
yok gelmedii. işallah hamileliktendir o sızı. hamile değilsen bile düzene girdin sanırım. buna bile çok sevindim. allahım ne durumlara düştük. nelere seviniyorum
aynen cnm ama o bile benim için mutluluk ay dedimki bide sonradan kendi kendime bi yumurtan daha mı çatladıkı acaab
benimde göğüslerim sızlıyor sürekli acıkıyorum adet dönemi öncesindeki gibi ama daha bir hafta oldu adetim biteli
yumurtalar çatlıcağı zamanda sızlama oluyor diye duydum. iyi değerlendir bu zamanlarıbenimde göğüslerim sızlıyor sürekli acıkıyorum adet dönemi öncesindeki gibi ama daha bir hafta oldu adetim biteli
mrb canım nasılsınnnslm kızzlar.....
tatlım üşütmüş olabilirsin demek yeni sökülüyor adetin geçen ay sanırım şeydanın da öyle olmuştu sıcak tut ayaklarını falan geçmiş olsun tatlım
aman sen bi hamiş kalda ister önceki yumurtadan ister bu yumurtadan olsun. farketmez yanisenin bata 4 gün kaldı sen bi alttan baksana varmı bişey. bide sen dedikten sonra kontrol ettim benim göğüslerim eski yumuşaklığını kaybetmiş bide uçları sızlıyo.
yumurtalar çatlıcağı zamanda sızlama oluyor diye duydum. iyi değerlendir bu zamanları
mrb canım nasılsınnn
aa üşütmektendemi oluyo bu kahve akıntılar ya..ilk defa böyle bişiy yaşıyorum.1 hafta sürdü..şimdi bu kanamada 1 hafta sürerse tam 2 hafta adetli olmuş olcamm yaaw bu ne ya offff
demek yumurtlucan benim yumurtlamaya 2 gun kala başladı hala devam
yumurtalar çatlıcağı zamanda sızlama oluyor diye duydum. iyi değerlendir bu zamanları
mrb canım nasılsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?