Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beta hcg hakkında ne biliyorsunuz kızlar değeri kaç olmalıymış???
ah cnm ya doğru diyon insanın içi cız diyo benim eşimde dun gece yarısı bana dediki düşmeseydi bebeğimiz kaç aylık olacaktı dedi 3 buçuk dedim neden sordun nereden geldi aklına dedim birden uzuldum aklıma gelince dedi benimde boğazım düğümlendi ben bu ay senden çok umutluyum cnm dr kontrolunde Allahın izniyle olcak inşalla deperlerindce normal değilmi cnm
evet canım diğer değerlerim iyi maşallahki
inşallahh ya hepimizin kucağını boş bırakmasın allahımm :)))
![]()
![]()
evet canım diğer değerlerim iyi maşallahki
inşallahh ya hepimizin kucağını boş bırakmasın allahımm :)))
![]()
![]()
tatlım 5 uzeri pozitiftir hayırmı bizle paylaşmak istermisin cevaplıyım sorunu
teşekkur ederim cevap verdiğin için..
rastgele okudum burda yumurtlamanın tahlilinin beta hcg olduğunun...bende 1senedir kist için tahliller yapıldı ameliyat oldum aklıma geldi acaba dedim tahlillerimde bu test yapılmışmıdır..hastane tahlillerime girdim şimdi BETA HCG 1.20 negatif yazıyor bu değer 1 sene öncede aynı şimdide aynı çıkmış ne demek bu??
inşalla tatlım zaten gecende dediğim gibi yılda 1 2 kere yumurtlamadımız oluyomuş gecen ay öle denk geldi belkide bu ay takip ile inşalla tutuncak bebişin sana ben inanıyorum
yani ozaman yapılan tahlildede gebelik yokmuş şimdi yapılandada cnm vermı bebek isteği
hoşbulduk canım evet okudum okumazmıyım ben de sana katılıyorum yani anlamıyorum şu dr.ları önve bi ilacı ver bi kullandır bikaç ay nebileyim ondan sonra olmazsa hsg iste dimi yani.hayır bide akşam 6 da gel diyor ya kafayı yemiş sanki çok basit bişey gibi.ben zaten perşembe günü için başka bi dr.randevu aldım.ama içim rahatladı bayağ bence bu çörekotu kürü işe yarıyor canım çünkü ben ilk dr.gittiğimde(10 ay önce)3-4 yumurtam vardı şimdi 6 yumurtan var dedi dr.ama güzelce çatlamıyorlarmış.canım sence verdiği ilacı kullansam mı yoksa perşembe yeni dr.mu beklesem bu tarz ilaçlar adetin 5.günü başlayıp 5gün içiliyor.ben bide incir kürü yapmayı düşünüyorum senin bilgin var mıpampik hoşgeldin cnm bugun sana yazdıklarımı okudunmu
var 1 aydır normal denioruz..Kistten kurtuldum..beta hcg positif olunca bebek mi oluyor:))) ay kusura bakmayın bilmemek değil öğrenmemek ayıp demi?
kızlar herkese iyi geceler ben kaçıyorummm
dikkaet edin kendinize byeee
tatlım valla banada eylulden önce bata hcg ne deseler o da ne derdim ama insan zmanla öğreniyo işte beta hcg pozitif olunca 5 in uzerinde olunca gebe oluyosun pakala beklenen adet tarihin ne zman adetler duzenlimi yumurtlama takip ediyomusun bak bende cok sordum
öğreniorum sor tabi :) kist alınınca düzene girdi şükür...yurmurtlama takibi yapmıorum sadece yine burdan öğrendiğim adet başlangıcından 14 gun sayıp çalışmalara başlamak bildiğim bu :)
kızlar herkese iyi akşamlar![]()
cnm adet başlangıcından sayman için 28 gunde bi adet göruyo olmam gerekmekte eger 30 gunde oluyosan direk 16. gun oluyo yani beklenen adet tarihinden 14 çıkartıyosun