Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
olanları yazıyım;bazen beyaz renklı akıntı oluyor o geldiğinde koku oluyor...yeşil renklı bi akıntı hiç gelmedi..idrar yanması vardı bi ara yaparken acayıp yanma hissi acı hissi oluyodu....bana doktor yolları gözükuyor galıba:(

kuzum baksana hepimiz pek bilmişiz inan birazdan biz sana recetedee yazrız

ayyy elifim brawooo:46::46:müthiş bi yöntem aklıma gelmemiştim şimdi ben onlara isimler buluym şöyle diyim bak ayşe seni geçti ne kadar güzelleşti fatma hadi hızlan bak az kaldı yakışıklılar gelicek sen hala pasaklı pasklısın böyle giderse evde kalıcaksın ayşeyi kapacaklar:1::1: böyle diye diye ben 4üz doğururmuşum ve tıp tarihine geçermişim:52::52:
ahahaha aman bi taneyi doğurda 4 tanesi kusur kalsın. yoksa seni temelli kaybederiz. :21:

hıımm bak bu da başka bi taktik belki diğer ay da bunu denerim:1:ölçüyorum kuzum ama 2 gün sabah 9 da kalkabildim.sana şeyi sorucam ateşini yazdıktan sonra akıntı durumunu falan soran yerler varya onları dolduruyomusun

kuzum ben her sabah 9 da ölçuyorum cunku gec yatıyoruz çok 3 4 saatlik uyku gerekli ben ilişki durumu ve akıntı durumu işliyorum akıntı durumu çok önemli tabloda nasıl ateşin kaçlar da benim 35.9 du dun 36 oldu bu sabah 36.2 idi öle yavaştan

tatlım bi doktora gitsen var ya tek fitille bile hamile kalırsın ..o yanma işi ph değern ya çok düşüyo ya da çok çıkıyo...doktorlara görede kum döküyosun deerler...benm kuzenim hamile kalammıyodu o arada mantar olmuştu doktor fitil vermişti o ay hamile kaldı

hadi ya o amcaya gıderım belkım yada başka..adet olmayı beklesemmı acaba beklemesemmı

kuzum baksana hepimiz pek bilmişiz inan birazdan biz sana recetedee yazrız

ii olur valla dok. gıtmemiş olurum ii olur..ben doğumda benı 2 erkek doktor 4 ebe(kız) 20 kadarda kız -erkek karışık öğrenci izledın bılıyonmuu?? oyuzden o gun bugundur doktora neyın gıtmedım ben:)

kuzum ben her sabah 9 da ölçuyorum cunku gec yatıyoruz çok 3 4 saatlik uyku gerekli ben ilişki durumu ve akıntı durumu işliyorum akıntı durumu çok önemli tabloda nasıl ateşin kaçlar da benim 35.9 du dun 36 oldu bu sabah 36.2 idi öle yavaştan
ay ben soğuk nevalenin tekiymişim. bu ateş yöntemiyle onuda öğrendim. ateşim 35 lere bile düştü:50:

valla biz okunuyu daha işlemedik:1: ama senin düzene girmen biraz zaman alır bence. nerdeyse 20 gün gelmiş kırmızılar. bi 40 gün filan bekle derim ben. bence ondan önce gelmez

ne göreceğini bilemem ama sonunun nasıl biteceğini biliyorum galiba:26:

idrar yaparken yanma yaradan oluyormuş. doktorum bana öyle demişti. bildiğim sadece bu
demek gelmediniz ne bilim tatlım ya benim doktorda öle dedi ztnn vücut dinlensin dedi..bende takılıyom öle işte.. o yüzden dedim 15 gün önce de sertlik vardı aşada diyee :1:
bence buayın sonunda olman gerekir ama düşükten sonra nasıl düzene gırdıyın de olabilir ya sen düşük yaptıktan sonra kanaman gelmiş benim eltımde düşük yaptı ama kanaması yok ya kanıda yüksek cıkıyomuş yarın doktora gıtcez ne diycek bakalım
düşük kanamyala gerçekelşiyo ztnn tatlım nasıl kanamsı olmadı???..düşük yaptıda kanamasımı kesildi ben anlamdım tatlım yaa
eee coktan olmalıydın ki tam 47 gun olmuş sen yokla bakım yeniden aşasını

aşada iş yok tatlım ya ben 2 hafta öncede bakmıştım dedmiştim ya sana yumurta akı gbi akıntı gelo diyo ozamnda aynıydı aşası:1:

gece kuşu demetim, kankitoşummmm, elifcimm, pambikimmmm, niluferrimm,aşkımmm ...nil, seydammmm
hepinize ii geceler diler geçmiş sevgililer gününüzü kutlarımmm:7::7::7:

ben buaksam kadınlar matinesindeydimm..valla hepinizin yerine göbek attımmm:52::52::52:

sizler nasılsınız??? varmı bir gelişme:52::52::52:

demek gelmediniz ne bilim tatlım ya benim doktorda öle dedi ztnn vücut dinlensin dedi..bende takılıyom öle işte.. o yüzden dedim 15 gün önce de sertlik vardı aşada diyee :1:

düşük kanamyala gerçekelşiyo ztnn tatlım nasıl kanamsı olmadı???..düşük yaptıda kanamasımı kesildi ben anlamdım tatlım yaa

aşada iş yok tatlım ya ben 2 hafta öncede bakmıştım dedmiştim ya sana yumurta akı gbi akıntı gelo diyo ozamnda aynıydı aşası:1:

cnm demet şeyden bahsediiyo kurtaj sonrası kanama olmuyo ya

ii olur valla dok. gıtmemiş olurum ii olur..ben doğumda benı 2 erkek doktor 4 ebe(kız) 20 kadarda kız -erkek karışık öğrenci izledın bılıyonmuu?? oyuzden o gun bugundur doktora neyın gıtmedım ben:)

senin doğum yol geçen hanına dönmüş valla:1: iyi okadar insanın içinde doğurabilmişin

hımm gerçi doğru bak ben akıntı durumunu işlemiyodum işliyim bari zaten adetin 8.günü yani dünden başladı biraz akıntı durumu.benim de 36 36.4 arasında gidip geliyor işte

Back
X