- 22 Şubat 2010
- 3.641
- 19
- 318
evet canım bebek olabılır bende kullandım o ılacı hatta ya 7 yada 8 ay emın degılım ama buna rahmen doktorum bı ayda bırak bakalım normal adet olabılıryormusun dedı duzene gırmısmı dıye kontrol et dedı. allaha sukur duzene gırmıstı. demekkı duzene gırmeme ıhtımalı varmıskı böyle bışey dedı bana yanı. tabı bu benım dusuncem yıne ama ışallah senınkı bebekten gecıkmıştır canımne olur bana akıl verin yaaaa ablalarım vardır benden büyük bilgili ben cyclo pro kullandım geçen ay adet olamıyodum 3 aya 4 ayda oluyordum geçen ay o ilacı kullandım nisan 13 de adet oldum normalde bu ay yani dün mayıs 13 de olmam lazımdı olmadım malesef acaba bebek olabilirmi böyle ihtimal varmı yoksa düzene girmemişmi yinemi kullancam bu ilacı
Selam kızlar;
Benim başımdan şöyle bir durum geçti...Mayıs ta 1,5 gün kanamam geldi..Ve kesildi..5 gün sonra falan test yaptım ..En hassasından aldım tek çizgi çıktı..Doktorumu aradım dediki kan testi yap idrar testine güvenmem dedi..Korkudan yapamıyorum şimdi..Kasıklarımda o kadar çok ağırlık var ki..Kesin psikolojik ama gitmiyorum korkumdan..Böyle şeyler yaşayanlar var mıı???
canım bu şekılde hamıle olanları çok duydum ben tam gunundemı gelmıştı kanaman battamı