Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ne olur bana akıl verin yaaaa ablalarım vardır benden büyük bilgili ben cyclo pro kullandım geçen ay adet olamıyodum 3 aya 4 ayda oluyordum geçen ay o ilacı kullandım nisan 13 de adet oldum normalde bu ay yani dün mayıs 13 de olmam lazımdı olmadım malesef acaba bebek olabilirmi böyle ihtimal varmı yoksa düzene girmemişmi yinemi kullancam bu ilacı
evet canım bebek olabılır bende kullandım o ılacı hatta ya 7 yada 8 ay emın degılım ama buna rahmen doktorum bı ayda bırak bakalım normal adet olabılıryormusun dedı duzene gırmısmı dıye kontrol et dedı. allaha sukur duzene gırmıstı. demekkı duzene gırmeme ıhtımalı varmıskı böyle bışey dedı bana yanı. tabı bu benım dusuncem yıne ama ışallah senınkı bebekten gecıkmıştır canım
Selam kızlar;

Benim başımdan şöyle bir durum geçti...Mayıs ta 1,5 gün kanamam geldi..Ve kesildi..5 gün sonra falan test yaptım ..En hassasından aldım tek çizgi çıktı..Doktorumu aradım dediki kan testi yap idrar testine güvenmem dedi..Korkudan yapamıyorum şimdi..Kasıklarımda o kadar çok ağırlık var ki..Kesin psikolojik ama gitmiyorum korkumdan..Böyle şeyler yaşayanlar var mıı???

canım bu şekılde hamıle olanları çok duydum ben tam gunundemı gelmıştı kanaman battamı

çok tebrik ediyorum sizi canlarım yaaa. nasıl mutlu oldum anlatamam. rabbim saglıklı bi şekilde kucağınızada almayı nasıp etsin işallah. rabbim butun isteyenlere tattırsın bu duyguyu:31::32::32::32::32::32::32:

Nasılsınız , çok güzel haberler var çok sevimdim. bu ay herkese uğurlu geldi bende 5 haftalık hamileyim rabbim nasip ederse:) bu topik uğurlu geldi banada.....
çokk sevndmm cnmmm allh kucanda göstermek nasip etsn sağlıkla sihatlee:16:
slm kızlar adetime 1 gün var birazönce test yaptım ama negatifcıktı sanırım yine hamile değilm cok üzgünüm :50:

cnm hayrlısı olsun ..ben de bugn test yaptım benmde negtif çıktı tatlım..ama düzenli adet oluyosan kıymatini bil cnm....benm onu bile olamıyorum

Merhaba;
Bende sendenım bugun test yaptım negatif adetıme 4 gun var aynen,bir arkadaşım aşılama yaptırmıştı bugun onun guzel haberlerını alınca bir umut bende yaptım evde test ama negatif..Sabahtan bu yana oylece oturuyorum..Aralık da dış gebelık geçirmiştim 2 aydır yenıden başladık bu ay da polikistikover dedı doktor ilaca başladı sonra yumurtam gelişti sevındım sonra vajinal jel başlattırdı..çok ümitlendim ama yok işte yıne yok..Senı çok ıyı anlıyorum bır sürü arkadaşım var birini bile arayıp dertleşemedım zira bu durumu yaşayanlar biliyor ancak gerisi hikaye:(

canım dayanamadım adetime 1 gün kala yine yaptım yine negatif düşünmek istemiyorum ama o kadar zor ki düşünmemek her gördügüm her okudugum beni etkiliyor dedim 1 gün var tekrarlayım bu kez cıkması lazım dedim ama sonuc yine hüsran burdan insanları etkilemek istemiyorum yanlış anlaşılmasın lütfen .... cok korkuyorum inş bu ay artık hamileyimdir ama icimden bir hic olmadığımı söylüyor hele birde test yapıp negatif görünce daha karamsar oldum hayırlısı artık ne deyim :25:

cnm hayrlısı olsun ..ben de bugn test yaptım benmde negtif çıktı tatlım..ama düzenli adet oluyosan kıymatini bil cnm....benm onu bile olamıyorum

benimde cok düzenli sayılmaz canım her ay oluyorum ama günüm geciyor aynı güne denk gelmiyor :19: off offf yaaaa cok mutsuzum

şimdilik iyi canım bakalım bende yarın kalp atışı duymak için doktora gidecem umarım güzel haberle dönerim çok korkuyorum
sen nasılsın canım görüşmeyeli

iyi olmaya calışıyorum hamdolsun hamdosun hamdolsun ne yapayım bu ay cok farklıyım daha adet gelmedi ya ondan toparlayamıyorum kendimi çaktırmamayı da beceriyorum artık hayırlı haberlerle gel o sıkı sıkı sana sarılsın sende sıkı sıkı hayata sarıl:)))

şeyda özelden msj atıyom alıyosun demi arkadasım

Back
X