Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
:17::17::17::17:ayy canım valla hassasım yaa her halta alınıyorum kusuruma bakma:17::17:aslına bakarsan ben bebegım olsun cok ıstıyorum ama dr. da senın gıbı rahatlatır senı dedı kv.de baslama baslarsan bırakamazssın felan dıyo napcam ben de saskınım hele bı pazartesıye cıkalım da ınsaallah ıyı haberlerle gelırım:31::31:

aman olur cnm arada öle bence gecıcı dönem tedavılık bı durum yok bence neyse bende kaçım öptum erken gel kuzum kış gellsın toplaşcaz yıne öptm cok

korunmak ıstemıyorum ama dr. ıllakı kullan derse mecburen kullanıcam kı ınsaallahh gerek kalmaz hamiş olurum bu ay da rahatlarım:14::14::14:

o haplar insanı salak yapıyo diyim sana..benım yakın arkadaşım kullandı,öğlen 3 lere kadar uyurdu,aşırıda kılo aldı tanınmaz hale gelmişti resmenn,, 1 senenın sonunda hapları bıraktıktan sonra kendıne geldı bebiş yaptı ve zayıfladı,,ama hapları kullanırken çok kötüydü,,
sana ilaç vermesinin nedenı ne pekı ya bu psiyatırlarda kolayını bulmuşlar hemen insanı uyuşturuyolar,,

o haplar insanı salak yapıyo diyim sana..benım yakın arkadaşım kullandı,öğlen 3 lere kadar uyurdu,aşırıda kılo aldı tanınmaz hale gelmişti resmenn,, 1 senenın sonunda hapları bıraktıktan sonra kendıne geldı bebiş yaptı ve zayıfladı,,ama hapları kullanırken çok kötüydü,,
sana ilaç vermesinin nedenı ne pekı ya bu psiyatırlarda kolayını bulmuşlar hemen insanı uyuşturuyolar,,

sağol canım uyardıgın ıcın aslında aile hekımı verdı o ılacı yıne de dahılıye ye gorun bekelım ne cıkıcak dedı eger dahılıye de kullan derse cok degıl 3 ay kullanırım ama kv.ye kalsa hıc kullanma dıyo bızım akrabalar da kullananlar olmus aynen senın dedın gıbı saf saf gezınıyolarmıs ole..hele bı cıkalım pazartesıye de bakalım ne olacak canım:31::31:

sağol canım uyardıgın ıcın aslında aile hekımı verdı o ılacı yıne de dahılıye ye gorun bekelım ne cıkıcak dedı eger dahılıye de kullan derse cok degıl 3 ay kullanırım ama kv.ye kalsa hıc kullanma dıyo bızım akrabalar da kullananlar olmus aynen senın dedın gıbı saf saf gezınıyolarmıs ole..hele bı cıkalım pazartesıye de bakalım ne olacak canım:31::31:

hakkında hayırlısı cnm inşallah vermez,, sen kendinde gerek duyuyomusun ilacı kullanmaya psikolojın bozukmu tamammen,,insanın kendını de motıve etmesi çok önemlı,
sadece bebekmı yanı problem,

hakkında hayırlısı cnm inşallah vermez,, sen kendinde gerek duyuyomusun ilacı kullanmaya psikolojın bozukmu tamammen,,insanın kendını de motıve etmesi çok önemlı,
sadece bebekmı yanı problem,

haklısın canım ama hep aklıma olumsuz dusunceler gelıyo benım motıve olamıyorum kı:31::31:evet canım şükürler olsun ki başka bı eksıgımız sorunumuz yok bebek ten baska:31::31::31:

haklısın canım ama hep aklıma olumsuz dusunceler gelıyo benım motıve olamıyorum kı:31::31:evet canım şükürler olsun ki başka bı eksıgımız sorunumuz yok bebek ten baska:31::31::31:

bence sadece bebekle ilgili tedavi gör gerisini allaha bırak..
olumsuz düşünceler derken,, enım arkadaşım şöyle anlatırdı panik atağı ölmek isterdım dıyo mesela sandalyede oturuyorum dıyo burdan kendımı atsam ölürmüyüm diyodum diyor... içim daralıyo ölmek istiyorum derdi,,
e ilaçlarda uyuşturup uyutuyo sürekli işte..
bu tarz mı senınde böyleyse kullanman ii olabılır ama,, bebekle ilgili senın sıkıntın sadece sanırım olmıcak korkusu sadece.

kızlar günaydın herkese benim 2 senedir bebeğim yoktu çok şükür dün hamile olduğumu öğrendim önce allahın izniyle sonrada doktorun verdiği çatlatma iğnesiyle (pregnyl) rabbim hepinize nasip eder inş...

kızlar günaydın herkese benim 2 senedir bebeğim yoktu çok şükür dün hamile olduğumu öğrendim önce allahın izniyle sonrada doktorun verdiği çatlatma iğnesiyle (pregnyl) rabbim hepinize nasip eder inş...

tebrik ederim bitanem:)çok sewindim....içime doğmuştu senin hamiş olacagın...canım anlatırmısın biraz.sorununuz neydi...kaçıncı çatlatma iğnendi...tedavinin ilk ayındamı hamile kaldın

:17::17::17::17:ayy canım valla hassasım yaa her halta alınıyorum kusuruma bakma:17::17:aslına bakarsan ben bebegım olsun cok ıstıyorum ama dr. da senın gıbı rahatlatır senı dedı kv.de baslama baslarsan bırakamazssın felan dıyo napcam ben de saskınım hele bı pazartesıye cıkalım da ınsaallah ıyı haberlerle gelırım:31::31:

Böcüğüüüüm.. Canım benim.. Doktorun o ilacı san panaik atak belirtileri gördüğü için vermiş.. Ben 6 senedir depresyon+ panik atak+ obsesif bozukluk+ anksiyete tedavisi görüyorum ve en ağır depresyon ilaçlarından kullanıyorum.. Senin durumun daha çok yeni ve sadece panik atak.. İlacı senin vücudundan şikayetlerin çok arttığı için verdi muhtemelen.. Rahatlatması içimn.. 3-6 aylık kullanımlarla insanlar çok rahatlıyorlar.. Ama şu an kendi düşüncelerinle de bunların üstesinden gelebilecek durumdasın bencede..
Benim gibi yıllarca depresyonda olunca zaten ilaçlara mahkum oluyorsun, ama bu ilaçlar benim durumumdakiler için tam bir mucize bunuda bilesin.. Diğer arkadaşların dediği gibi bende hiiiç mi hiç uyku, uyuşukluk, salak salak ortada dolaşmalar yapmadı. Aksine öyle enerjik oldum ki.. Hayatım değişti bu ilaçlarla.. Demekki ne durumdaymışım sen hesap et..
Bak, hamileyim ve hala ilaçlarımı kullanıyorum.. Gebelikte güvenilirliği kanıtlanmamış bu ilaçların.. Ama canım zaten doktorun sana verdiği bu ilaç çok hafif bir rahatlatıcı.. Ağır bir ilaç değil yani.. Şu an hamilelikte bile kullanılabiliyorlar..
Kendini en iyi kendin bilirsin guzuuum.. Eğer vücuudundaki rahatsızlıklara çok takıyorsan, sürekli oran buran ağrıyorsa, sende anksiyete bozukluk başlamış demektir.. Kendini vücuduna kaptırma.. Dinleme onu.. Beynin seninle oyun oynuyor, bunuı bil.. Vücudunda olmayan ağrıları bile olmuş gibi gösterip yanıltır seni.. Bunun daha ilerlemiş hali, kendini sürekli acillerde bulmaktır.. Ve doktorlar sana iyisin dedikçe, " yok, ben iyi değilim, bende ne olduğunu anlamıyorlar, ben biliyorum, bende kesin birşey var" safhasıdır..
Bunları sana uzun uzun anlattım ki, haberin olsun, düşme beyninin bu oyununa.. Hepsi yalan aslında..
Tamam mı canım.. Kendine dikkat et.. İş beyninde bitiyor unutma..:34::54:

Ayy hadi hayırlı olsun.. Bak, bu topik sanada yaradı hee.. Ara sıra giriyordun, okuyordum seni..
Rabb'im sorunszca tamamına erdirsin...:54:

HAYIRLI AKŞAMLAR CANIIM BENIM NE YAPTIN GIDEBILDINMI DR A
cnm benım arasında ılk vesıkalık fotosu cok net cıktı bızımde ılk teyzesı dr umuz pek ınat ettı vesıkalık cekmeye
cnm ya az kg aldım ne mutluyum dr da mutlu oldu dınledım dıe ınşalla devamı gelıcek
ya ben bakıyom bakıyom ne bacak ne pıpı göruyorum hahaha bı arasın masum yuzunu o kadarcık
bu arada sabah berı beklıyoruz klıma takmaya gelcekler yarım saate gelcez dedıler anı cıkarsam anla cnm

Aaa.. Songüüüül.. Ben çıkmışım, sen girmişsin. Bende baktım kimse yok, cevap yazdım çıktım..
Ama kendimden anlatmayı unutmuşum he..

Bende bugün doktordaydım.. Allah'ıma şükür herşey yolunda şimdilik.. Ayrıntılı ultrasonda görünen hiçbir aksilik yokmuş.. Bebişim 601 gr. olmuş.. 28 cm.. Hele karnıma sığmıyor velet.. Çok korkuyordum, beslenemiyorum, bebişte beslenmiyor diye ama kilosu iyi çıkınca sevindim.. Proteinim hala sıfırlanmamış ama sınırda duruyor.. idrarımda hala iltihap var ama o da sınırda.. Tekrar antibiyotik vermedi ama sanırım her gitmeye bakılacak artık.. 15 gün sonra şeker yüklemesi var benimde.. Ayrıca psikiyatride de randevum var.. Ayy inşaAllah hava azıcık serinler yaa.. Bugün gene tansiyonum düştü hastanede.. Sıcaklardan.. Doktor bazı hamileliklerde oluyor bu, yapacak birşey yok dedi..
Bu arada, Songül.. Bana bakan asistan, her zamanki gibi.. Bende herhangi bir hocayla muhatap olmak istiyorum dedim.. Olamazsın dediler.. Sadece 1 hoca bakıyor hastalarına, onunla git görüş dediler.. Gittim görüştüm.. Adama dedimki.. "Hocam ben takibimin bir asistan değilde, bir uzman tarafından yapılmasını istiyorum dedim. Bana sizinle görüşmemi söylediler" dedim. Adam bana ne dedi biliyor musun? " Muayenehanem var benim, seni burada takip edemem, gel oraya, orda edeyim" dedi.. Tamam bu cevabı bekliyordum ama, adam azıcık kıvırır dimi.. Hani muayenehaneye yönlendirirken azıcık utanır falan.. Yok, adam pat diye açık açık söyledi.. Onunda ne halt olduğunu öğrendim.. Hİç güven vermedi bana.. POzitif bir elektrik alamadım yani.. Sonra öğrendim ki, bu adam kimmiiiişşşş...

Benim şu gittiğim özel hastanenimn sahibiymiiiilşşş.. Hahaha.. Fıkra gibi.. Güldüm kendime...

herkese günaydın bende bebek aşkı ile yannalardanım rabbim kimsenin kucağını boş koymasın ben bugün soğan kürüne başlayacağım akşam umarım faydası olur

inş canım şifa olsun...probleminiz ne??[/QU

pko canım adet düzensizliği bu kürüde çok araştırdım faydasını gören çok var umarım bu mübarek günlerde bizlerde görürüz

inş canım ben 11 gün önce catlatma iğnesi oldum ilk kez...yarın 12.günüm test yaptırcam ama yarın pazar..ozel hastaneler acık olursa yaptırcam yoksa pazartesi...ama adet olcam hissi var:(zaten pazartesiye kadar adet olurum hamiş değilsem:(

inş canım ben 11 gün önce catlatma iğnesi oldum ilk kez...yarın 12.günüm test yaptırcam ama yarın pazar..ozel hastaneler acık olursa yaptırcam yoksa pazartesi...ama adet olcam hissi var:(zaten pazartesiye kadar adet olurum hamiş değilsem:([/QUOTE

iyi düşün iyi olsun canım umarım hamilesindir rabbim gönlüne göre versin ben 7 ay önce vajinusmusu yendim benim için asla çözülemeyecek bie sorun gibiydi çok şükür onu aştım rabbimin izni ile bunuda aşacağım ve anne olacağım inşallah

inş canım ben 11 gün önce catlatma iğnesi oldum ilk kez...yarın 12.günüm test yaptırcam ama yarın pazar..ozel hastaneler acık olursa yaptırcam yoksa pazartesi...ama adet olcam hissi var:(zaten pazartesiye kadar adet olurum hamiş değilsem:([/QUOTE

iyi düşün iyi olsun canım umarım hamilesindir rabbim gönlüne göre versin ben 7 ay önce vajinusmusu yendim benim için asla çözülemeyecek bie sorun gibiydi çok şükür onu aştım rabbimin izni ile bunuda aşacağım ve anne olacağım inşallah

inş hepimiz bi gün anne olcaz tatlım

Back
X