yaa kuzucum benım
ee sen ne nıyettesın kuzum koruncanmı toparlıcanmı kendını
korunmak ıstemıyorum ama dr. ıllakı kullan derse mecburen kullanıcam kı ınsaallahh gerek kalmaz hamiş olurum bu ay da rahatlarım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa kuzucum benım
ee sen ne nıyettesın kuzum koruncanmı toparlıcanmı kendını
ayy canım valla hassasım yaa her halta alınıyorum kusuruma bakma
aslına bakarsan ben bebegım olsun cok ıstıyorum ama dr. da senın gıbı rahatlatır senı dedı kv.de baslama baslarsan bırakamazssın felan dıyo napcam ben de saskınım hele bı pazartesıye cıkalım da ınsaallah ıyı haberlerle gelırım
![]()
aman olur cnm arada öle bence gecıcı dönem tedavılık bı durum yok bence neyse bende kaçım öptum erken gel kuzum kış gellsın toplaşcaz yıne öptm cok
korunmak ıstemıyorum ama dr. ıllakı kullan derse mecburen kullanıcam kı ınsaallahh gerek kalmaz hamiş olurum bu ay da rahatlarım![]()
o haplar insanı salak yapıyo diyim sana..benım yakın arkadaşım kullandı,öğlen 3 lere kadar uyurdu,aşırıda kılo aldı tanınmaz hale gelmişti resmenn,, 1 senenın sonunda hapları bıraktıktan sonra kendıne geldı bebiş yaptı ve zayıfladı,,ama hapları kullanırken çok kötüydü,,
sana ilaç vermesinin nedenı ne pekı ya bu psiyatırlarda kolayını bulmuşlar hemen insanı uyuşturuyolar,,
sağol canım uyardıgın ıcın aslında aile hekımı verdı o ılacı yıne de dahılıye ye gorun bekelım ne cıkıcak dedı eger dahılıye de kullan derse cok degıl 3 ay kullanırım ama kv.ye kalsa hıc kullanma dıyo bızım akrabalar da kullananlar olmus aynen senın dedın gıbı saf saf gezınıyolarmıs ole..hele bı cıkalım pazartesıye de bakalım ne olacak canım![]()
hakkında hayırlısı cnm inşallah vermez,, sen kendinde gerek duyuyomusun ilacı kullanmaya psikolojın bozukmu tamammen,,insanın kendını de motıve etmesi çok önemlı,
sadece bebekmı yanı problem,
haklısın canım ama hep aklıma olumsuz dusunceler gelıyo benım motıve olamıyorum kıevet canım şükürler olsun ki başka bı eksıgımız sorunumuz yok bebek ten baska
![]()
kızlar günaydın herkese benim 2 senedir bebeğim yoktu çok şükür dün hamile olduğumu öğrendim önce allahın izniyle sonrada doktorun verdiği çatlatma iğnesiyle (pregnyl) rabbim hepinize nasip eder inş...
ayy canım valla hassasım yaa her halta alınıyorum kusuruma bakma
aslına bakarsan ben bebegım olsun cok ıstıyorum ama dr. da senın gıbı rahatlatır senı dedı kv.de baslama baslarsan bırakamazssın felan dıyo napcam ben de saskınım hele bı pazartesıye cıkalım da ınsaallah ıyı haberlerle gelırım
![]()
kızlar günaydın herkese benim 2 senedir bebeğim yoktu çok şükür dün hamile olduğumu öğrendim önce allahın izniyle sonrada doktorun verdiği çatlatma iğnesiyle (pregnyl) rabbim hepinize nasip eder inş...
HAYIRLI AKŞAMLAR CANIIM BENIM NE YAPTIN GIDEBILDINMI DR A
cnm benım arasında ılk vesıkalık fotosu cok net cıktı bızımde ılk teyzesı dr umuz pek ınat ettı vesıkalık cekmeye
cnm ya az kg aldım ne mutluyum dr da mutlu oldu dınledım dıe ınşalla devamı gelıcek
ya ben bakıyom bakıyom ne bacak ne pıpı göruyorum hahaha bı arasın masum yuzunu o kadarcık
bu arada sabah berı beklıyoruz klıma takmaya gelcekler yarım saate gelcez dedıler anı cıkarsam anla cnm
herkese günaydın bende bebek aşkı ile yannalardanım rabbim kimsenin kucağını boş koymasın ben bugün soğan kürüne başlayacağım akşam umarım faydası olur
inş canım şifa olsun...probleminiz ne??[/QU
pko canım adet düzensizliği bu kürüde çok araştırdım faydasını gören çok var umarım bu mübarek günlerde bizlerde görürüz
inş canım şifa olsun...probleminiz ne??[/QU
pko canım adet düzensizliği bu kürüde çok araştırdım faydasını gören çok var umarım bu mübarek günlerde bizlerde görürüz
inş canım ben 11 gün önce catlatma iğnesi oldum ilk kez...yarın 12.günüm test yaptırcam ama yarın pazar..ozel hastaneler acık olursa yaptırcam yoksa pazartesi...ama adet olcam hissi varzaten pazartesiye kadar adet olurum hamiş değilsem
![]()
inş canım ben 11 gün önce catlatma iğnesi oldum ilk kez...yarın 12.günüm test yaptırcam ama yarın pazar..ozel hastaneler acık olursa yaptırcam yoksa pazartesi...ama adet olcam hissi varzaten pazartesiye kadar adet olurum hamiş değilsem
[/QUOTE
iyi düşün iyi olsun canım umarım hamilesindir rabbim gönlüne göre versin ben 7 ay önce vajinusmusu yendim benim için asla çözülemeyecek bie sorun gibiydi çok şükür onu aştım rabbimin izni ile bunuda aşacağım ve anne olacağım inşallah
[/QUOTE
iyi düşün iyi olsun canım umarım hamilesindir rabbim gönlüne göre versin ben 7 ay önce vajinusmusu yendim benim için asla çözülemeyecek bie sorun gibiydi çok şükür onu aştım rabbimin izni ile bunuda aşacağım ve anne olacağım inşallah
inş hepimiz bi gün anne olcaz tatlım