- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.078
- 798
- 33
- Konu Sahibi Prensescann
-
Nasıl 2 bin üstü pahalı oluyor allah aşkınıza ya can emanet ediyorsunuz sonuçta . Olmadı bedavaya baksın hayrınaŞöyle diyim aylık 2 bin üstü pahalıdır, yemek ve temizlik yoksa, hadi onlar olsun 3 bin öyle olur
Evi de üstüne yapalım, siz verin kardeşim 4-5 bin ver.Nasıl 2 bin üstü pahalı oluyor allah aşkınıza ya can emanet ediyorsunuz sonuçta . Olmadı bedavaya baksın hayrına
4-5 bin verin mi yazmışım bi okuyun benceEvi de üstüne yapalım, siz verin kardeşim 4-5 bin ver.
Öğretmenin 5 bin aldığı zamanda bakıcıya 4 bin verelim oldu bye
ben pahalı buldumArkadaşlar apartmanda daha önce başka bebeklere bakan biri var güvenilir biri , 15 aylık bebeğime baktırmak istiyorum 8- 17.30 arası , hergün baktırmayacağım İçin günlük fiyat üzerinden konuştuk , geçen yıl Mart ayında bıraktı bebek bakmayı o zaman 150 den bırakmıştım diyo bir yıl önce , asla yalan söyleyecek biri değil bana inanılmsz pahalı geldi ya , nasıl fiyat sizce , evlerimiz karşılıklı gıda vs ihtiyacı olduğunda Bbek için benden karşılar diye de düşünüyorum anahtarımı vereceğim ,
Of hayat ne pahalıdört hafta içinden 20 gün baktırsam 3000 TL ediyor ayda
Çok çaresiz ve de siniriliyim ya
Günlük ücret aylıktan çok olur her zaman aylık olarak anlaşın derim.Sadece bebeğime gün içinde bir çorba yapacak ya da evlerinde ne varsa ondan yedirecek , daha besleyici şeyleri ben kendi evimden temin ederim diye düşünüyorum , evime girip alabilir , yol gitmeyecek karşı dairem zaten , bana nedense biraz fazla geldi ya , üstelik geçen yıl bu fiyata baktığını söyledi , buna göre sen ayarla dedi bana ...
Dört senedir tanıyorum güvenilir biri
Hiç bilmediğim bambaşka birine şuan veremem yavrumu , buna bile çok çok zor karar verdimama çok pahalı ya nasıl yapsam bilmiyorum
Eşim annesini olduğumuz şehire getirip eşyalı kiralık bir ev tutup bebeği annesine bırakma taraftarı ama ben zaten Kv nin olduğu ilden kaçıp geldim buraya , içim i daraltıyor bu seçenek ama bir yandan da bebeğim için güvenli olur ....
Sizce ?
Bence bu şartlarda çalışmak isteyen bana ulaşsın ilanı oBakıcı burada sitesine baktım şimdi. 2 çocuk ütü çamaşır ev işi yapacak 5 gün için. 1500 2000 arası ev yardımcısı yemekte becerikli bakıcı aranıyor diye ilan var. Pazarlık olsun diye mi az yazmışlar acaba
Devletteyseniz ücretsiz izin bakıcı tutmaktan çok daha makul. Hem bebeğinizle vakit geçirirsiniz hem de o kreş yaşına geldiğinde işiniz sizi bekliyor olur.Çocuk sorumluluğu gerçekten çok zor. Düşünün bir de bilmem kaç sene eğitim aldım, deli gibi üniversite sınavına çalıştım, kazandım, maddi manevi zorluklarla okudum, kpssye hazırlandım, kazandım. 23 yaşında memleketimden 900 km uzakta dağ başına atandım. Karda kışta gittim geldi. 18 senelik öğretmenim, yıllardır memleketime tayin için bekliyorum. Aldığım maaş 5100 TL. Ekdersim yok. Salgın olmasa kaç öğrencinin her türlü. Sorumluluğu var. Nöbeti vs. Bu işin neresinden bakacağımı bilemedim., 4000 bakıcıya versem aylık 1250 TL in bebeğimden ayrı kalacağım. Benzer durumda biri olarak benim kafam S karışık
Fiyatlardan hiç haberim yok ama büyük sorumluluk gözünü kirpmamasi lazım ben bile çocuğum benden önce uyanır diye evde bı çok önlem almaya çalışıyorum bide başkasının çocuğuna baksam daha fazla sorumluluk olur ustumdw öyle hissederim inşallah butcenize göre birini bulursunuzArkadaşlar apartmanda daha önce başka bebeklere bakan biri var güvenilir biri , 15 aylık bebeğime baktırmak istiyorum 8- 17.30 arası , hergün baktırmayacağım İçin günlük fiyat üzerinden konuştuk , geçen yıl Mart ayında bıraktı bebek bakmayı o zaman 150 den bırakmıştım diyo bir yıl önce , asla yalan söyleyecek biri değil bana inanılmsz pahalı geldi ya , nasıl fiyat sizce , evlerimiz karşılıklı gıda vs ihtiyacı olduğunda Bbek için benden karşılar diye de düşünüyorum anahtarımı vereceğim ,
Of hayat ne pahalıdört hafta içinden 20 gün baktırsam 3000 TL ediyor ayda
Çok çaresiz ve de siniriliyim ya
İşte insana koyan taraf da orası. Özellikle para ihtiyacı olup çalışması gereken insanlar var. Bakıcılara verilen paralar çok değil, okuyup, akademik anlamda birşeyler yapmış, vasıflı insanlara verilen paralar az.Devletteyseniz ücretsiz izin bakıcı tutmaktan çok daha makul. Hem bebeğinizle vakit geçirirsiniz hem de o kreş yaşına geldiğinde işiniz sizi bekliyor olur.
Oda biraz yüksekmiş ama arkadaşınıza gelen hanımefendi için diyorumİstanbuldayım. Kaç yıllık bakıcım. 4 bin lira veriyorum. Bir arkadaşım geçen yıl 5 bin liraya anlaştı. Tek çocuk, zamanı olursa evi toparlar, yemek yapar. Başka bir arkadaşım özbek yatılı bakıcıya 900 dolar veriyor.
Yani aynen sanki herkes 10-15 alıyor ds bakıcılara 2 bin azmış oldu diyorum 5 alırken 4versinlerSıradan komşu teyze bakacak sadece güvenliğini sağlayacak benim gordugum bu.
Eğitimli bu işin okuluni okumuş biri bakmiyor genelde
O kişilere ancak zenginlerin parası yeter
Geçende arkadasim anlatıyor kendisi öğretmen gelen bakıcı elinde telefon surekli konusuyor yada elinde elisi var
Çocuğu da 2yasinda .
Oglende evine yolluyorum diyor kendimde saat 3te evde.
Şimdi bu sıradan bakıcıya ne verilecek
Kadın alıyor 5000tl .
Öyle abartanlari anlamıyorum.asgari ücretle memur arası zaten fark kalmadi.
Ki bu kadinlar 7 24 ayakta degil.asgari ücrette çalışmak isteseler fabrikada vs zaten tercih ederlerdi.
Güvenilir ev ortamı isi yemek bol.
Çocuk da seven bir kadınsa bence daha işlerine gelmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?