Bebek bakım parası ???? Ne kadar pahalı

Şöyle diyim aylık 2 bin üstü pahalıdır, yemek ve temizlik yoksa, hadi onlar olsun 3 bin öyle olur
Nasıl 2 bin üstü pahalı oluyor allah aşkınıza ya can emanet ediyorsunuz sonuçta . Olmadı bedavaya baksın hayrına

Nasıl 2 bin üstü pahalı oluyor allah aşkınıza ya can emanet ediyorsunuz sonuçta . Olmadı bedavaya baksın hayrına
Evi de üstüne yapalım, siz verin kardeşim 4-5 bin ver.

Öğretmenin 5 bin aldığı zamanda bakıcıya 4 bin verelim oldu bye

Evi de üstüne yapalım, siz verin kardeşim 4-5 bin ver.

Öğretmenin 5 bin aldığı zamanda bakıcıya 4 bin verelim oldu bye
4-5 bin verin mi yazmışım bi okuyun bence oldu bye filan nasıl bir üslup orası da ayrı bir olay tabiki .

Kk ya yıllardır uyeyim. Genellikle yorum yazmam ama iyi bir takıpcıyımdır. Iki konu var maalesef sonuca baglanmayan;
1- bakıcı ücreti ( evi, arabayı yap diyen de var / bakıcı canım o kadar da değil )
2- mutfak masrafı (1000 lira aylık mutfak harcamam diyen / 3000 lira aylık mutfak masrafına yetmiyor diYen de )

Bence bakıcıların da “işçi” olduğunu ve bundan para kazandığını, bakıcılık yaparken başka işte çalışamadıklarını anlamamız lazım. Aylık anlaşırsanız 2500 makul olur. Ama size tavsiyem bebeğinizin günlük yiyeceği şeyleri planlayın ve malzemesini hazırlayın. Bakıcının evinden yemesin, bebeğiniz için daha sağlıklı ve güvenli olur.

İdeali asgari ücret ve sigorta fakat 4000 TL yapar. Maaşı en az 10000 olmalı ki bu meblağı verebilsin insanlar. Bu nedenle bakıcı maaşları şehre kişinin kazancına göre maalesef farklılık gösteriyor. Ben çok şükür iyi kazanıyorum ve bu miktarı verebiliyorum ama 5000 alan ne yapsın. Sırf bu yüzden pek çok kadın işten ayrılıyor özel sektörde. Burada da bu sorunuzun net cevabı olamaz siz kendi şartlarınıza göre birini bulacaksınız

Bakıcı burada sitesine baktım şimdi. 2 çocuk ütü çamaşır ev işi yapacak 5 gün için. 1500 2000 arası ev yardımcısı yemekte becerikli bakıcı aranıyor diye ilan var. Pazarlık olsun diye mi az yazmışlar acaba

ben pahalı buldum

Günlük ücret aylıktan çok olur her zaman aylık olarak anlaşın derim.

Kayınvalideyi bulunduğunuz ile getirdiniz diyelim eşyalı evin kirası 1500_2000 1+1 tarzı aylık fatura masrafı yemesi içmesi vs size daha çok masraflı olacak ki evi tutarken yine bir sürü masraf yapacaksınız emlakçı parası, depozito, fatura aboneliği gibi.

Çocuk sorumluluğu gerçekten çok zor. Düşünün bir de bilmem kaç sene eğitim aldım, deli gibi üniversite sınavına çalıştım, kazandım, maddi manevi zorluklarla okudum, kpssye hazırlandım, kazandım. 23 yaşında memleketimden 900 km uzakta dağ başına atandım. Karda kışta gittim geldi. 18 senelik öğretmenim, yıllardır memleketime tayin için bekliyorum. Aldığım maaş 5100 TL. Ekdersim yok. Salgın olmasa kaç öğrencinin her türlü. Sorumluluğu var. Nöbeti vs. Bu işin neresinden bakacağımı bilemedim., 4000 bakıcıya versem aylık 1250 TL in bebeğimden ayrı kalacağım. Benzer durumda biri olarak benim kafam S karışık

Bence bu şartlarda çalışmak isteyen bana ulaşsın ilanı o

Devletteyseniz ücretsiz izin bakıcı tutmaktan çok daha makul. Hem bebeğinizle vakit geçirirsiniz hem de o kreş yaşına geldiğinde işiniz sizi bekliyor olur.

Fiyatlardan hiç haberim yok ama büyük sorumluluk gözünü kirpmamasi lazım ben bile çocuğum benden önce uyanır diye evde bı çok önlem almaya çalışıyorum bide başkasının çocuğuna baksam daha fazla sorumluluk olur ustumdw öyle hissederim inşallah butcenize göre birini bulursunuz

Devletteyseniz ücretsiz izin bakıcı tutmaktan çok daha makul. Hem bebeğinizle vakit geçirirsiniz hem de o kreş yaşına geldiğinde işiniz sizi bekliyor olur.
İşte insana koyan taraf da orası. Özellikle para ihtiyacı olup çalışması gereken insanlar var. Bakıcılara verilen paralar çok değil, okuyup, akademik anlamda birşeyler yapmış, vasıflı insanlara verilen paralar az.

Neye sinirlisiniz anlamadım kadın silah dayamamış anlınıza şartlarını sunmuş kabul etmiyorsanız kendinizi bakın.

İnsanın kendi çocuğuna bakması bile zor. El kadar bebeğe oldukça uzun saatler babasının hayrına bakacak hali yok kimsenin. Gayet normal istediği miktar.

Oda biraz yüksekmiş ama arkadaşınıza gelen hanımefendi için diyorum

Kendi cocugunuza kendiniz bakinca da ucuza gelmiyor sevgili arkadasim. Ben 5 sene baktim. Ozel sektorde muhendisim. 10 yillik deneyimim vardi isi biraktigimda. Buyrun hesaplayin ne kadar kaybim oldugunu.

Her ne olursa olsun,sadece sigortaniz bile yatsa,gerekirse tum maasi verin baskasi baksin cocuga. Calistiginiz surece siz kardasiniz.

Sıradan komşu teyze bakacak sadece güvenliğini sağlayacak benim gordugum bu.
Eğitimli bu işin okuluni okumuş biri bakmiyor genelde
O kişilere ancak zenginlerin parası yeter
Geçende arkadasim anlatıyor kendisi öğretmen gelen bakıcı elinde telefon surekli konusuyor yada elinde elisi var
Çocuğu da 2yasinda .
Oglende evine yolluyorum diyor kendimde saat 3te evde.
Şimdi bu sıradan bakıcıya ne verilecek
Kadın alıyor 5000tl .
Öyle abartanlari anlamıyorum.asgari ücretle memur arası zaten fark kalmadi.
Ki bu kadinlar 7 24 ayakta degil.asgari ücrette çalışmak isteseler fabrikada vs zaten tercih ederlerdi.
Güvenilir ev ortamı isi yemek bol.
Çocuk da seven bir kadınsa bence daha işlerine gelmeli.

Yani aynen sanki herkes 10-15 alıyor ds bakıcılara 2 bin azmış oldu diyorum 5 alırken 4versinler

Zaten telefondalar tüm gün ne konuşuyorlar anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…