- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
- Konu Sahibi Prensescann
-
Sigorta da yaptırmanız gerekiyor.Arkadaşlar apartmanda daha önce başka bebeklere bakan biri var güvenilir biri , 15 aylık bebeğime baktırmak istiyorum 8- 17.30 arası , hergün baktırmayacağım İçin günlük fiyat üzerinden konuştuk , geçen yıl Mart ayında bıraktı bebek bakmayı o zaman 150 den bırakmıştım diyo bir yıl önce , asla yalan söyleyecek biri değil bana inanılmsz pahalı geldi ya , nasıl fiyat sizce , evlerimiz karşılıklı gıda vs ihtiyacı olduğunda Bbek için benden karşılar diye de düşünüyorum anahtarımı vereceğim ,
Of hayat ne pahalıdört hafta içinden 20 gün baktırsam 3000 TL ediyor ayda
Çok çaresiz ve de siniriliyim ya
Bir kere elindeki telefonu ve el işini bıraktıracak sonra eve kamera Sistemi ekleyecek ona göre baktıracak işte . Bu şekilde kendi kabul etmiş oluyor ben kendi oğlumun yanında elime birşey alıp yapmıyorum veya telefonda uzun konuşmuyorum tv açmıyorum. Bu şekilde anlaşacak baktı anlaşamıyor tamam yol ver gitsin yani .Sıradan komşu teyze bakacak sadece güvenliğini sağlayacak benim gordugum bu.
Eğitimli bu işin okuluni okumuş biri bakmiyor genelde
O kişilere ancak zenginlerin parası yeter
Geçende arkadasim anlatıyor kendisi öğretmen gelen bakıcı elinde telefon surekli konusuyor yada elinde elisi var
Çocuğu da 2yasinda .
Oglende evine yolluyorum diyor kendimde saat 3te evde.
Şimdi bu sıradan bakıcıya ne verilecek
Kadın alıyor 5000tl .
Öyle abartanlari anlamıyorum.asgari ücretle memur arası zaten fark kalmadi.
Ki bu kadinlar 7 24 ayakta degil.asgari ücrette çalışmak isteseler fabrikada vs zaten tercih ederlerdi.
Güvenilir ev ortamı isi yemek bol.
Çocuk da seven bir kadınsa bence daha işlerine gelmeli.
Küçük yerde bulamiyor kiBir kere elindeki telefonu ve el işini bıraktıracak sonra eve kamera Sistemi ekleyecek ona göre baktıracak işte . Bu şekilde kendi kabul etmiş oluyor ben kendi oğlumun yanında elime birşey alıp yapmıyorum veya telefonda uzun konuşmuyorum tv açmıyorum. Bu şekilde anlaşacak baktı anlaşamıyor tamam yol ver gitsin yani .
Bu iş çok zor yaaa valla ama gerçekten çocuk bakmak çok zor . Geçen oğlum mama sandalyesinde oturuyor kemerini bağlatmıyor bağlarsak oturmuyor zaten . Yemek yediriyordum porsiyonu bitti ve yiyecek gibiydi yanından kalktım 3 adım atıp tencereden yemek koyarken anında saniyede kalktı ve yetişemedim düştüKüçük yerde bulamiyor ki
Küçücük yer
Herksin mecburiyeti farkli
Ama öyle yapıyorlar isteeBu iş çok zor yaaa valla ama gerçekten çocuk bakmak çok zor . Geçen oğlum mama sandalyesinde oturuyor kemerini bağlatmıyor bağlarsak oturmuyor zaten . Yemek yediriyordum porsiyonu bitti ve yiyecek gibiydi yanından kalktım 3 adım atıp tencereden yemek koyarken anında saniyede kalktı ve yetişemedim düştübaşkasının çocuğu olsa ne büyük bir sorumluluk mesela . Bu iş öyle fabrikada çalışayım asgari ücret alayım kafası gibi değil bence
Yok kamudayımSiz ne kadar maaş alıyorsunuz ?
Örneğin 3500 TL maaş alıp , 3000 bakıcıya vermek pek mantıklı değil. Kreş zamanına kadar kendiniz bakıp daha sonra çalışma imkanınız yok mu?
Sigorta yaptırmayı düşünmedim çünkü hergün bakmasını istemeyeceğim , ayda 10 gün civarı ....Sigorta da yaptırmanız gerekiyor.
Sigorta ile beraber olursa 2500-2700 arası kabul edebilir.
Ancak sigorta yoksa 3000 tl gayet normal bir fiyat.
Kreşte daha rahat eder mi ki bilemiyorum .. henüz 15 aylıkKim ne derse desin bakici fiyatlari cok fazla.millet disarda ne agir islerde calisiyor bu paralari alamiyor ama bakici piyasasi giderek yukseliyor.kaldiki bu bakicilarin geneli egitimli falanda degil.komsu teyzeye o parayi vermem oturur evimde bakarim daha iyi yada krese veririm.
Haftada 4 gün ayda 20 gün yazmışsınız.Yok kamudayım
Sigorta yaptırmayı düşünmedim çünkü hergün bakmasını istemeyeceğim , ayda 10 gün civarı ....
Bebek bakmak zor iş. Benim büyük oğlum kolay bı bebekti. Saatinde uyur . Güzel yemek yer. Ağlamayan bı bebekti. Böyle bi bebege bakmak kolaydır. İkinci oğlum yemek yemez uyku düzeni berbat çok ağlayan zor bı bebek. Benim küçük oğlan gibi bebeğe 3000 den aşağı kimse bakmaz yaniArkadaşlar apartmanda daha önce başka bebeklere bakan biri var güvenilir biri , 15 aylık bebeğime baktırmak istiyorum 8- 17.30 arası , hergün baktırmayacağım İçin günlük fiyat üzerinden konuştuk , geçen yıl Mart ayında bıraktı bebek bakmayı o zaman 150 den bırakmıştım diyo bir yıl önce , asla yalan söyleyecek biri değil bana inanılmsz pahalı geldi ya , nasıl fiyat sizce , evlerimiz karşılıklı gıda vs ihtiyacı olduğunda Bbek için benden karşılar diye de düşünüyorum anahtarımı vereceğim ,
Çok çaresiz ve de siniriliyim ya
ayda 10 gün civarı mı?Yok kamudayım
Sigorta yaptırmayı düşünmedim çünkü hergün bakmasını istemeyeceğim , ayda 10 gün civarı ....
Arkadaşlar apartmanda daha önce başka bebeklere bakan biri var güvenilir biri , 15 aylık bebeğime baktırmak istiyorum 8- 17.30 arası , hergün baktırmayacağım İçin günlük fiyat üzerinden konuştuk , geçen yıl Mart ayında bıraktı bebek bakmayı o zaman 150 den bırakmıştım diyo bir yıl önce , asla yalan söyleyecek biri değil bana inanılmsz pahalı geldi ya , nasıl fiyat sizce , evlerimiz karşılıklı gıda vs ihtiyacı olduğunda Bbek için benden karşılar diye de düşünüyorum anahtarımı vereceğim ,
Çok çaresiz ve de siniri
ben memurum ne zozrluklarla atandık. 30 günü aynıya denk gelıyor.neredeyseBenim bir akrabam çocuk gelişimi uzmanı. Haftanın 6 günü 07.30-18.00 arası çalışıyor. Aldığı maaş daha yeni 3000 oldu.
Eğer ben de bakıcı diye bu işin okulunu okumuş, çocuğumun ihtiyaçlarını görüp gelişimi içinde destek olacak biri olur, onunla etkinlik vs yaparsa bu parayı veririm helal olsun. Ama komşu teyze ayarında biri bakacaksa bu para verilmez. Çocuk bakımı zor evet ama insanlar asgari ücrete dışarda ne şartlarda çalışıyor. Üniversite mezunları bile yeri geliyor 3000 alamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?