Bebek bezi

_cedric_

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2013
1.262
1.675
Bayanlar bebek bezi prima yenidogan aldım fakat bundan sonra almayi düşünmüyorum. Az önce bir yazı okudum İsrail ürünlerinin çocuklarımızı ve bizi nasıl zehirledigine dair canım sıkıldı. Daha bebeklikten yavrumun zehirlenmesini istemiyorum. Bende Ped olarak orkid kullanıyordum bundan sonra kullanmayacagim. Orkid de bayanlarda kısırlığa sebep oluyormuş. kisacasi İsrail ürünü olmayan kullandığınız ve memnun kaldığınız bir bebek bezi önerisi bekliyorum. Hem hepimiz faydalanmis oluruz :anneadayı:

Bayanlar bebek bezi prima yenidogan aldım fakat bundan sonra almayi düşünmüyorum. Az önce bir yazı okudum İsrail ürünlerinin çocuklarımızı ve bizi nasıl zehirledigine dair canım sıkıldı. Daha bebeklikten yavrumun zehirlenmesini istemiyorum. Bende Ped olarak orkid kullanıyordum bundan sonra kullanmayacagim. Orkid de bayanlarda kısırlığa sebep oluyormuş. kisacasi İsrail ürünü olmayan kullandığınız ve memnun kaldığınız bir bebek bezi önerisi bekliyorum. Hem hepimiz faydalanmis oluruz :anneadayı:
Evet canim.,bende oyle ve molfix aldim.. Turk maliymis o.

ablam molfix kullaniyo bebegine cok guzelmiş memnun baya ben daha almadim ama

molfix hiç aklıma gelmemişti o zaman ondan alırız bundan sonra. Hatta gidip değiştirebilirim de umarım değişim yaparlar.

molfixi ben de tavsiye ederim canım. yengem iki çocuğunda da kullandı çok memnun hala da kullanıyor. hem türk malı, paramız niye başka memlekete gitsin ki. senin dediğin yazıyı ben de okudum zaten kullanmıyordum öğrendiğim de iyi oldu.

molfixi ben de tavsiye ederim canım. yengem iki çocuğunda da kullandı çok memnun hala da kullanıyor. hem türk malı, paramız niye başka memlekete gitsin ki. senin dediğin yazıyı ben de okudum zaten kullanmıyordum öğrendiğim de iyi oldu.

Evet canim doğru diyosun Türk malı varken diğerlerini hiçbir zaman almamali. Bende degistiricem en kisa zamanda.
Orkid i de genç kız oldugumdan itibaren kullanıyorum bırakmak zor olacak .zaten başka kullanamadigim için hep orkid kullandım ama madem sagligimiza da bukadar zararlı bundan sonra mecbur başka bir markayla devam edicem.

Ben canbebe kullaniyorum kizima dogdugundan beri 1 yasini doldurmak uzere gayet memnunum..oglumada kullanacagim nasipse..

Evet canim doğru diyosun Türk malı varken diğerlerini hiçbir zaman almamali. Bende degistiricem en kisa zamanda.
Orkid i de genç kız oldugumdan itibaren kullanıyorum bırakmak zor olacak .zaten başka kullanamadigim için hep orkid kullandım ama madem sagligimiza da bukadar zararlı bundan sonra mecbur başka bir markayla devam edicem.
temizlik malzemeleri de çok zararlıymış canım domestos falan klozeti falan temizlediğimizde bi sonraki tuvalette zehirli gaz salınıyormuş ve özellikle kadınların rahim kanseri olmasına sebep olabiliyormuş ne kadar kötü düşünceli insanlar ve bize ne çok kötülükleri dokunuyor meğerse.

temizlik malzemeleri de çok zararlıymış canım domestos falan klozeti falan temizlediğimizde bi sonraki tuvalette zehirli gaz salınıyormuş ve özellikle kadınların rahim kanseri olmasına sebep olabiliyormuş ne kadar kötü düşünceli insanlar ve bize ne çok kötülükleri dokunuyor meğerse.

Evet canim okudum hepsini . En iyisi bu ürünleri almamak mümkün olduğunca az kullanmak ve özellikle İsrail ürünü olanları almayalim. Adamlar müslümanların yaşamasını istemiyor ki çok normal bizi zehirlemeleri .

Evet canim okudum hepsini . En iyisi bu ürünleri almamak mümkün olduğunca az kullanmak ve özellikle İsrail ürünü olanları almayalim. Adamlar müslümanların yaşamasını istemiyor ki çok normal bizi zehirlemeleri .
aynen valla çok haklısın canım.

Bende molfix kulaniyorum gayet memnunum. Bu arada can bebede türk mali değil kizlar. Türk mali olanlar
Screenshot_2015-03-17-18-15-45.png
Screenshot_2015-03-17-18-07-00.png

merhaba,
bebek bezinde bende prima premium care kullanıyordum. banada bir arkadaşımın tavsiyesiye etti ve Bim de satılan jenny willy kullanmaya başladım. ilk önce denemek istedim aslında insan bebeği için en pahalının en iyisi olduğunu düşünüyor ve diğerleri kaliteli değilmiş bebeğin cildinde pişik yapacakmış yada cildi nemli kalacakmış gibi hissediyor. fakatttt durum tam da benim düşündüğümden farklı oldu. ilk gün yine ön yargılı yok ben erken değiştirdim o yüzden nemli kalmadı yok daha böyle bir iki kullanmayla pişik yapmaz vs vs derken birde baktım ki JENNY WİLLY benim bütün önyargılarımı yıkmayı başardı bu arada benimkiler ikiz yani ben x2 test ediyorum. bu arada bim deki ürünler farklı firmalar tarafından üretiliyor ben özellikle üstüne basarak söylüyorum TURKUVAZ PLASTİK in ürettiği ürünü kullanıyorum. ( bu arada büyük tuvaletlerinde diğer bezde genelde dışarı çıkarken kıyafetlerine kadar şimdi bu sorunu da yaşamıyorum) deneyin denemekle hiç bir şey kaybetmezsiniz ama kazancınız büyük olur. her yönden hem maddi hem manevi...

Tüm bezlerin menşeini bilmiyorum ama iyi ve ucuz bezleri bulmak için kaynak arayanlara tavsiye ederim. Ücretsiz ve çok pratik bir iphone uygulaması.

Son düzenleyen: Moderatör:
Reklam İçerikli Mesaj

Son düzenleyen: Moderatör:
X