Bebek, ev, eş..

Anne karnı müzikleri ya da beyaz sesleri dinletin
Fön ve süpürge sesi de olabilir

Emzige alistir. Surekli memede olmaz. Bana daral gelir. Ilk zamanlar benimde fena sirtim agriyodu. Ama sonra gecti.

Ayrica disari cik gez. Evde durma. Ben kafam attikca disari ciktim. Bebegi de alistir. Evi umursama. Cagir bi kadin yapsin. Ya da anne kv kardes birinden yardim iste.

Ayrica disari cik gez. Evde durma. Ben kafam attikca disari ciktim. Bebegi de alistir. Evi umursama. Cagir bi kadin yapsin. Ya da anne kv kardes birinden yardim iste.
Dışarı çıkmaya korkuyorum zaten evimin etrafı çok yokuş bebek arabası kullanmak zor rampa da yok. Zaten fazla uzaklaşamıyorum meme krizine giriyor. Anca arabayla haftasonu geziyoruz ki arabaya binip emzirebileyim

Bu durum geçecek emin ol. Her anne geçti bu yollardan...
Annenin en çok dinlenmeye ve yardıma ihtiyacı olduğu dönem. Bir yakininizdan yardim alin. Cok iyi gelir.
Mememi kessem çocuğa versem ben azcık uyusam diyordum

Bu durum geçecek emin ol. Her anne geçti bu yollardan...
Annenin en çok dinlenmeye ve yardıma ihtiyacı olduğu dönem. Bir yakininizdan yardim alin. Cok iyi gelir.
Mememi kessem çocuğa versem ben azcık uyusam diyordum
Peki her istediğinde verdiniz mi arada kaldım. Bir yandan ara ver süt biriksin diyenler bir yandan ne zaman istese ver diyenler

Canım resmen benim 8 ay önceki halim ben de tek baktım ve çok zor bi bebekti ama sabır biraz daha sabır bir kaç güne biraz daha herşey düzelecek ve 4. Aydan sonra daha sakinleşir şimdi sana zaman denince kızıyorsundur ama inan gün ve gün daha algıları açıldıkça oyalandığı şeyler artacak ve senin yükün hafifliycek

Seni çok iyi anlıyorum. Benim bebeğim de öyleydi hala da öyle 10,5 aylık. Bebeğinden değil yorgunluktan şikayet etmişsin. İnsanlar neden hemen eleştirme derdinde anlamıyorum. Ben huzuru kanguruda buldum. Ufak tefek işlerini de boynunda iken halledebilirsin. Hem de kolların ağrımaz. Benim kız hala kanguruda uyur, emer. Oturmaya başlayınca daha da rahatlarsın bunların hepsi geçecek. Üzülme

Seni çok iyi anlıyorum canım benim kıyamam ya. Bende geçtim bu dönemlerden. Şimdi daha rahatım. Kızım var benim de 16 aylık. Her dönemin ayrı bir zorluğu var. Bebeğinizi yalnız bırak canım. Aç çizgi filmi ver eline oyuncagini koy karşısına bi süre ağlar ama susar geri. Mesela bugün 5 dk mi koydun yarın 10 dk koy. 1 ay sonra da uyku eğitimine başlarsın uykusu da düzelir inşallah. Şimdi bebeği yalnız birak dedim diye taslaslar beni ama böyle böyle alısıyorlar

Konu sahibinin şimarıklık yapmadığını zor bir bebeği olan herkes anlar, bunun şükürsüzlükle alakası asla yok, ayrıca daha geçen gün 30 lu yaşlarında tüp bebekle çok isteyerek bebek sahibi olan bir bayanda zorlandığına dair konu açmıştı, yorumlarınızı bebek özlemine yorarak iyi niyetle karşılıyor konu sahibi ama siz onu bebeğine katlanamamakla suçluyorsunuz bu çok acımasız, yapmayın lütfen benim bebeğim de çok zor bir bebekti bu yorumlarınız bebeği için canını verecek anneleri kızdıran cinsten

Fikrim yok 3 senedir bebek sahibi olmak için çırpınıyorum ve haliyle mesajınız şımarıkça geldi. Allah kolaylık versin size. Bir büyüğü yardıma çağırabilirsiniz belki sizi rahatlatır biraz
Bence siz yanlış düşünüyorsunuz. Şımarıklık değil fazlaca bunalmış arkadaş. Onuda anlamak lazım. İnanın insan bunalabiliyor. Ben yaşamadım böyle şeyler ama yaşayan arkadaslarım var. Sürekli ağlayan bir bebek. Kucakta bile susmuyor. Gunduz hiç uyumuyor. Arkadaşımda artık oğluyla oturup ağlıyo. Dayanamıyorum oğlumun ağlamasına kıyamiyorum dio. Oturup oda onunla ağlıyo.
Bazı şeyleri yaşamadan bilemeyiz o yüzden bence kırıcı olmayalım
Umarim sizde en kısa sürede bebeğinize kavuşursunuz. Hergün dua ediyorum. Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın :)

Biraz sakin olsanız? Konu sahibi bebeğiyle ilgili yaşadığı zorluğu yazmış, yorumunuz çok rahatsız edici gözüküyor. Psikoloğa falan gidin böyle insanlara sarmak yerine. Takıntı yapmışsınız bayağı.

Tepem atıyor şu kadını yargılayanlari görünce. Bebekten bahsediyoruz, sancısı olan dünyaya adapte olmaya calisan bir insandan. Bebeklerin uykuya ihtiyaci varken uyumayan bebekle ugrasmayanlar kendilerini cok belli ediyorlar sizin olmuyor diye baskasina kin kusmak zorunds degilsiniz!

Kanguruyu kesinlikle tavsiye ediyorum. Bebek ortama uyum sagliyor dolayisi ile sizi surekli istiyor. Sürekli emzirmeyin onu ben acikcasi aliskanlik yapmasindan korkarim ama emzik verebilirsiniz zaten kokunuzu alinca oda uyuyacaktir insallah. Bir kac ayada toparlar inanin hepsi gecer bende mahvolmustum. Doktora gittim belime igne yapti bardak atti. Parmaklarim uyusuk kaliyordu haftalarca ben gecer sandim degisiklik olmayinca fitiktan korktum masaja gittim nasi iyi geldi anlatamam. Aksam bebegi yatitinca ortaligi toplayin yemegi hazirlayin oh mis sabah tertemiz eve uyanirsiniz:)

Aynen öyle gayet seviyorum bebeğimi ve çok da istedim. Sadece annelik toz pembe değil.. süper güçlerim yok yoruluyorum normal olarak.. kendim gibi olanlarınduymak istedim sadece. Teşekkğrler
Tecrübem yok ama bebek her ağladığında meme vermek doğru bir durum mu acaba? Yani doktor en fazla 2-3 saatte bir diyorsa iki saatte bir verir, geri kalan durumlarda ağladığında meme vermezdim gibi geliyor. Bilemiyorum tabi.

3 aylık bir bebek için paragraflarca şikayette bulunulması değil psikolojik tedavi gerektiren, buna şımarıklık demek mi? Süper bir teşhis gücünüz varmış psikolog yada psikiyatrist olmalısınız

Bebek bu ağlayacak da meme de isteyecek altına da yapacak, annelik çocuk oyuncağı diyen de yok ama konu sahibi ne bekliyordu? Hiç mi etrafında bebeği olan kimse yokmuş ömründe bebekle karşılaşması kendi bebeği ile olmuş sanki. Baştan aşağı şikayet , bu bebek daha 3 aylık yahu! bir zahmet anne olmaya karar vermeden önce kadınlar düşünüversin beni ne bekliyor diye geri iadesi yok malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…