- 14 Eylül 2014
- 21.088
- 101.388
- 798
- Konu Sahibi minikmavikus
-
3 aylık bir bebek için paragraflarca şikayette bulunulması değil psikolojik tedavi gerektiren, buna şımarıklık demek mi? Süper bir teşhis gücünüz varmış psikolog yada psikiyatrist olmalısınız
Bebek bu ağlayacak da meme de isteyecek altına da yapacak, annelik çocuk oyuncağı diyen de yok ama konu sahibi ne bekliyordu? Hiç mi etrafında bebeği olan kimse yokmuş ömründe bebekle karşılaşması kendi bebeği ile olmuş sanki. Baştan aşağı şikayet , bu bebek daha 3 aylık yahu! bir zahmet anne olmaya karar vermeden önce kadınlar düşünüversin beni ne bekliyor diye geri iadesi yok malum
Ozel olucak biraz ama eşiniz mi korunuyordu? Inanin cok korkuyorum. Emmeyide birakti oglum..benım ılk kızım boyleydı ustune bı de kolıktı ,tek basımaydım aman allah'ım ..eşim de yardımcı olmazdı
sonra ne mı oldu 8 aylıkken kolık kesıldı bu sefer yürücem derdi ..sonra daha fenası ben korunurken 10 aylıkken deli gibi emzırıken hamıle kaldım..
1.5 yas var aralarında ,bu seneye kadar uyku nedır bılmedım. su an buyuk 5 yasında..
ben gunlerımı hep ikiz ve üçüz annelerı nasıl yapıyor dıye avuttum ..hp kötusunu dusun bırz faydalı oluyor
ama mutlaka cok guzel korun hıc dınlenemeden ıkıncı bebegı buyutmek cok zor.
allah yardımcın olsun
İfadeleriniz çok düşmanca. Burda yeni anne olmuş bir kadın duygu durumunu anlattı tavsiye istedi. Çok da negatif birşey yok normal bunlar. Sizin çocuk sahibi olamamanız onun suçu değil. Allah hayırlı evlatla sevindirsin sizi de.Valla ben şurada kaç yüz km öteden bu çocuk istemeyerek mi dünyaya getirildi , bir anne üstelik daha 3 aylık olan bir bebe için bu kadar şikayet edecek konuyu nasıl buldu diye düşündü isem , gün boyu anne sevgisine ihtiyacı olan o bebek çok daha iyi hissetmiştir annedeki negatifliği. Annenin duygu durumu bebeği etkileyen en büyük faktör. Anneden bebeğe geçiyor ve kaçınılmaz son da böyle oluyor demekki.
Bana beddua gibi senin de başına gelsin de gör diyenlere de amin diyorum3 gebelik kaybım var 3 senedir çocuk sahibi olmaya çalışıyorum herhalde 10 sene uykusuz kalsam evimi b.k götürse de şikayetçi olmam "ay bu bebek ağlıyooo" diye . Allah kimseyi evlat hasreti evlat acısı ile sınamasın.
Konu sahibi korunarak hamile kalana gıcıklığım yok ayrıca. Senin bu şımarık halin ancak istenmeyen bir gebelik ile anlaşılabilirdi, hani plansızdı ben hazır değildim desen eyvallah denir ama bile isteye yapıp sonrada ay bu böyle miymiş demen gülünç ve sinir bozucu. Yani belki uslu olur diye kumar mı oynadın? Yaramaz bir bebek olursa geri iade yapabileceğini mi düşündün?
Ay ne güzel ya masalah ne güzel bebek sekkiBen bilmiyorum ve dehşetle okudum yazılanları.
Her bebek böyle olamaz. Biz 3 kardeş üçümüz de gece boyunca uyurmuşuz mesela. En küçüğü ben de gördüm. 12 gibi emip yatardı annem 5 gibi o uyanmadan emzirirdi, 8e kadar falan yine uyurdu. Gündüz çok az uyurdu ama düzen böyle olunca hiç yormazdı.
Ilık bir duş bütün gerginliğini alır tavsiye ederimHa ayrıca konu sahibi böyle yorumlarla karşılaşmak istemiyorsan sen bebeğinden şikayet ettikçe "vah canım kıyamam " cümleleri okumak istiyorsan konuyu doğru bölüm olan "anne çocuk" bölümlerine açabilirsin bundan sonra
merhaba.. o kadar çok şeyden bahsetmek istiyorum ki ..
bebeğim 3 aylık oldu. Hala mememe yapışık. Bıraksam saatlerce emiyor. Kilosu yerinde.Saat başı emmek istiyor doktor 2-3 saatte bir vermezsen sütün azalır diyor. Oyalamak o kadar zor ki.. çok daraldım.
Gündüz uykusu neredeyse hiç yok sadece memede uyuyor on on beş dk bazen yarım saat uyuyup gözlerini açıyor. Taşımaktan kollarım ağrıdı.
Ev almış başını gidiyor hala doğru düzgün yemek yapamıyorum basit hazır şeylerle geçiştiriyorum. Eskiden düzenli olan evim şimdi tabiri caizse dingonun ahırı.. evime biri gelse utanırım. Bebek görmeye gelmek istiyorlar artık 3 aylık oldu kendini toplamıştır diye düşünüyorlar sanırım.
Eşim desen bırak dağınık kalsın modunda. İşten geliyorum yorgunum Diyor haftasonları yardım ediyor. Bebeğin tüm ihtiyaçları bende yani bende susuyor bende doyuyor her şey benim üzerimde.. kucağında tutup gezdiriyor evde olunca.. ama yetmiyor bana.
Bu ne kadar böyle devam edecek çok yoruldum..
Tskr.İyi de benim kırıcı olmamın sebebi çocuk sahibi olamayışım değil ki , konu sahibi sordu sen bütün gün bebeğin memeye yapışık gezmesi nedir bilir misin diye ben de bilmem dedim. Ve çocuk sahibi olamadığımı belirttim.
Anneler niye böyle yüklendi onu da anlamadım açıkçası anne kafası farklı bir kafa demekki
Bu arada ben konu sahibine ne şükürsüz dedim ne de benim olmuyor sen nasıl böyle dersin gibi bir cümlem oldu. Konunun benle alakası yok hanımlar. Konu 3 aylık bebekten bu denli bıkmışça şikayet dolu konuşmanın normal olmadığı. Ve hatta diyorum ki bebeğin bu denli annesine yapışık olma isteği annesinin bebeğe verdiği negatiflikten olabilir. Bunu söyleyen ben değilim pedagoglar. Annenin ruh hali bebeği sakinleştirir yada strese sokar, huzurlu anne huzurlu bebek. Stresli anne stresli bebek.
Evlatlarımızı Allah bağışlasın bu arada
Canım öyle sakin öyle mutluyumki uçuyorum yavrum oldu diye.çok ta pozitifim.ama kolik bebek işte o, huzursuz anacığım.İyi de benim kırıcı olmamın sebebi çocuk sahibi olamayışım değil ki , konu sahibi sordu sen bütün gün bebeğin memeye yapışık gezmesi nedir bilir misin diye ben de bilmem dedim. Ve çocuk sahibi olamadığımı belirttim.
Anneler niye böyle yüklendi onu da anlamadım açıkçası anne kafası farklı bir kafa demekki
Bu arada ben konu sahibine ne şükürsüz dedim ne de benim olmuyor sen nasıl böyle dersin gibi bir cümlem oldu. Konunun benle alakası yok hanımlar. Konu 3 aylık bebekten bu denli bıkmışça şikayet dolu konuşmanın normal olmadığı. Ve hatta diyorum ki bebeğin bu denli annesine yapışık olma isteği annesinin bebeğe verdiği negatiflikten olabilir. Bunu söyleyen ben değilim pedagoglar. Annenin ruh hali bebeği sakinleştirir yada strese sokar, huzurlu anne huzurlu bebek. Stresli anne stresli bebek.
Evlatlarımızı Allah bağışlasın bu arada
merhaba.. o kadar çok şeyden bahsetmek istiyorum ki ..
bebeğim 3 aylık oldu. Hala mememe yapışık. Bıraksam saatlerce emiyor. Kilosu yerinde.Saat başı emmek istiyor doktor 2-3 saatte bir vermezsen sütün azalır diyor. Oyalamak o kadar zor ki.. çok daraldım.
Gündüz uykusu neredeyse hiç yok sadece memede uyuyor on on beş dk bazen yarım saat uyuyup gözlerini açıyor. Taşımaktan kollarım ağrıdı.
Ev almış başını gidiyor hala doğru düzgün yemek yapamıyorum basit hazır şeylerle geçiştiriyorum. Eskiden düzenli olan evim şimdi tabiri caizse dingonun ahırı.. evime biri gelse utanırım. Bebek görmeye gelmek istiyorlar artık 3 aylık oldu kendini toplamıştır diye düşünüyorlar sanırım.
Eşim desen bırak dağınık kalsın modunda. İşten geliyorum yorgunum Diyor haftasonları yardım ediyor. Bebeğin tüm ihtiyaçları bende yani bende susuyor bende doyuyor her şey benim üzerimde.. kucağında tutup gezdiriyor evde olunca.. ama yetmiyor bana.
Bu ne kadar böyle devam edecek çok yoruldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?