bebek gelişmese hcg yükselirmi?

Selvos88

............................
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2015
4.519
11.844
128
37
merhaba anneler anne adaylari..
6+2de doktora gittim usg de bebek 5+6 cıktı yolk sac var bebek var ama dr bi turlu kalp atışı alamadı baya uğraştı vajinal usg ilede baktı 10 gün sonra bidaha bakalım dedi.. cok korktum 6 ay önce 4 aylık düşüğüm var yine aynı seyleri yasarsam diye.. 5+6 kalp atışı için erken değilmi? geç döllenme olamazmı ?
dün kan tahlillerim vardi merak ettim bhcg de yaptırdım 41374 cıktı.. değer aralığına baktıgımda 6. haftada görünüyor.. dün 6+5 olmuştuk.. şimdi bebek gelişmemiş olsa hcg bu kadr yükselirmi sizce kızlar.. aranızda benzer durum yaşayan varmı haftaya kontrol var ama cok huzursuuzm uykularımdan oldum

Allah yardımcımız olsun beklemek çok kötü ya senin kaç haftalık
evet doktorum son adet tarihime göre sekiz haftalık diyor ama kese yok denecek kadar küçüktü geçen hafta b hcg değerim ise 2 haftada 225 çıktı ilk . 30 saat sonra 370 çıktı üç gün sonra 1070 çıktı 4 gün sonra ise 4637 çıktı... doktor ya sağlıksız bir bebek ya da geç döllenme dedi.... umarım geç döllenmedir ve yarın kalp atısını görürüm kese de büyümüş olur inşallah.... siz keseyi ve embriyoyu gördünüz mü?

evet biz keseyi gördük bebekte vardi ama kalp atışı yok banada geç döllenme olabilir dedi.. 6 haftada gittim kese ve bebek 5 haftalık görünüyordu. dualarım seninle inşallah duyarsın canım yaz buraya yarin. benim kontrolum persembe günü

İnşallaaah sizde kalp atışını duyarsınız inşallahh... Ben 8 haftalık olduğunu bile düşünmüyorum 6 - 7 haftalık falanımdır... yarın kesin bilgilendireceğim... inşallah sağlıkla kucağımıza alırız meleklerimizii..

Sizde bilgilendirin perşembe günü muhakkak.... Bu arada B hcg lerimiz normal artıyor ve bence bu bile sağlıklı olduğunu gösteriyor... Sağlıklız olsa yerinde kalırdı veya düşerdi sanki.... Birde mide bulantınız vr mı? O da sağlıklı gebeliğin işaretiymiş bugün okudum internette.

Merhaba kızlar ben de ayın 16 sında kan testi yaptırdım 97 çıktı 19unda 670 20 su akşam 1244 birde 23unde saat on birde 2000 çıktı ayrıca kanamam var bugün biraz hafifledi sizce hatta durmuş gibi doktor değer artışı az dedi gelişim geriliği dedi korkuyorum sizin durumlar ne

kaç haftalıkmış peki? geç döllenme olabilir mi? en son değere kadar güzel artmış ama en son değer bana da düşük geldi.. yalnız mucizelere inanırım bir mucize çocuk olduğumdandır... annem bana hamileyken 9 ay boyunca kanaması olmuş ve abim ben beş aylıkken havale geçirmiş annem hastanelerde sürünmüş 2 ay boyunca ve yemeği bile doğru düzgün yememiş... artı dedemden dayak yemiş bana hamileyken... yani diyeceğim umudunuzu asla kaybetmeyin.. inşallah bebeişiniz size sıkı sıkı tutunmuştur...

tabiki bilgilendiririm. Bencede hch degerleri cok guzel normal duzeyde artmis. Bulantim pek yok sabah su icinde bulaniyor biraz kasiklarda hafif agri ve goguslerde dolgunluk var drum bunlar guzel belirtiler dedi. Gunler gecmiyor ya bu belirsizlik beni mahvetti

son deger haric hep katlamis hcg. Dusmedigi surece umut kesilmez canim. Bizdede durum belirsiz sadece bekliyoruz banada ya gec dollenme ya gelismemis bebek dedi persembeyi beklicez benim dun hcg degerim 41374 cikti

İnşallah sımsıkı tutunmuş tür annesine adet tarihine göre 5+6 fakat en fazla 25 günlük çünkü ayın 9 unda test yaptırdım negatifdi

Değere guzel duruyor sen tahmin at CNN sence ne zaman olmuş olabilir ki sabırla bekliyorum bebeğim hala benimle minicik ama savaşmaya çalışıyor salı günü net bir sonuç gorucem tek umudum salı ya kadar güzel ve oranlı bir artış olmasi

Cuma gecesi biraz kanamam oldu kizlar sizde durum ne
bence korkmanıza gerek yok arada sırada olabilir kanama.. şiddetli ağrınız yoksa korkmayın....

ben cumartesi günü vajinal ultrason ile gördüm bebişin kalbini atıyor ancak duyulabilecek kadar büyümemiş henüz bıdığım.. babası gördü kalp atışlarını... geç gelişiyoruz yani... darısı tüm kalp atışı bekleyenlere olsun...

Geç mı gelişiyor bana da doktor öyle dedi hadi inşallah darısı bana gözün aydin

Geç mı gelişiyor bana da doktor öyle dedi hadi inşallah darısı bana gözün aydin
evet son adet tarihine göre küçük dedi bana ama kalbi atıyor ya her şey zamanla olur aradaki farkı kapatırlar inşallahh... sağlıklı olsunlarda... 22 gün sonra tekrar gideceğim kim sabredecek 22 gün

evet son adet tarihine göre küçük dedi bana ama kalbi atıyor ya her şey zamanla olur aradaki farkı kapatırlar inşallahh... sağlıklı olsunlarda... 22 gün sonra tekrar gideceğim kim sabredecek 22 gün
Cnm senin ki kaç hafta kaç günlük ben çocuğun oldugu tarihi biliyorum bu hafta onu diycem doktora inşallah kapatırlar

Cnm senin ki kaç hafta kaç günlük ben çocuğun oldugu tarihi biliyorum bu hafta onu diycem doktora inşallah kapatırlar
aslında sat a göre 8+2 falan olması lazım ama kese boyutuna göre 6 buçuk haftalık dedi doktor.. neredeyse 2 hafta falan farkımız var... ama en son verdiğim kanı ve kesemin gelişimini beğendi... duraksama yok çok iyi ilerliyor dedi.. 1 aydır ilk kez mutluyum hamile olduğuma.... sizin kaç haftalıkmış? keseyi falan gördünüzmü...

Benim ki de 6+2 cnm acil deki doktor keseyi gordu ama ozelde ki alttan bakmak istemedi lekelenmem var diye bebislerimiz simsiki hayata tutunurlar inşallah benim de yarin kontrolum var cnm bakalim hayirlisi üşüyorum ben bu normalmi gerçi dogalgazi kapattim suc bnm ondan usuyorum :) heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…