Aynısı bende de var şu an sat tarihime göre gelişim 1 hafta geri gözüküyor.Ultrasonda 4+6. Sat ta 5+6 gözüküyor.Yalnız ultrasonda gösteren değere göre geriye gidiyorum tam yumurtlama günüme denk geliyor bilinçli yapmıştım çünkü.ve değerim 2 kat artmasa da artıyor sürekli 6000 lerde degerim ve kesem de 10.99 mm çıktı.Kafam çok karışık ya geç döllenme ya sağlıksız deniyor bana da .Böyle birşey yaşayan varsa yorum yapsın lütfenMerhaba kızlar ben de ayın 16 sında kan testi yaptırdım 97 çıktı 19unda 670 20 su akşam 1244 birde 23unde saat on birde 2000 çıktı ayrıca kanamam var bugün biraz hafifledi sizce hatta durmuş gibi doktor değer artışı az dedi gelişim geriliği dedi korkuyorum sizin durumlar ne
Bugun gittim cnm ben doktora kafana takma bebisin hissediyir vallahi ben elimdne geleni yapiyorum üzüm meyve ceviz yiyorum az az bana da gerilik olabilir dedi simdi gec dollenme dedi doktor iki hafta sonra çağırdı pozitif düşün beslenme ne dikkat et mutlaka gec dollenmedir cunku onlar adete gore hesaplıyor lar baktin memnun degilsin bidaha ki gitmene degistir doktoru bide devlete gitme bi halttan anlamıyorlarAynısı bende de var şu an sat tarihime göre gelişim 1 hafta geri gözüküyor.Ultrasonda 4+6. Sat ta 5+6 gözüküyor.Yalnız ultrasonda gösteren değere göre geriye gidiyorum tam yumurtlama günüme denk geliyor bilinçli yapmıştım çünkü.ve değerim 2 kat artmasa da artıyor sürekli 6000 lerde degerim ve kesem de 10.99 mm çıktı.Kafam çok karışık ya geç döllenme ya sağlıksız deniyor bana da .Böyle birşey yaşayan varsa yorum yapsın lütfen
Değerleriniz Nasıl artıyordu acaba.Benim 2 kat artmıyor ve kese günde 1 mm büyümüyor o yüzden gelişmiyor saglıklı degil dedileraslında sat a göre 8+2 falan olması lazım ama kese boyutuna göre 6 buçuk haftalık dedi doktor.. neredeyse 2 hafta falan farkımız var... ama en son verdiğim kanı ve kesemin gelişimini beğendi... duraksama yok çok iyi ilerliyor dedi.. 1 aydır ilk kez mutluyum hamile olduğuma.... sizin kaç haftalıkmış? keseyi falan gördünüzmü...
Özele ve bulunduğum yerde iyi bir doktora gidiyorum çünkü sayılı doktor var.İşi riske atmıyorum.Dikkat ediyorum ya geç döllenme ya geç gelişiyor Dedi doktorum be değerim şuan 6000 falan.Gerileme yok şükür ama 2 kat bekliyorlar hep.Devletteki doktora gittim kese ve hcg haftanla uyumlu gayet stres yapma Dedi.Özeldekiler de farklı diyor işte.Ultrasonda 4+6 yımm.2 hafta 6 gün önce olmuş yani Dedi doktorum ama zaten öğreneli 2 hafta 6 gün olduBugun gittim cnm ben doktora kafana takma bebisin hissediyir vallahi ben elimdne geleni yapiyorum üzüm meyve ceviz yiyorum az az bana da gerilik olabilir dedi simdi gec dollenme dedi doktor iki hafta sonra çağırdı pozitif düşün beslenme ne dikkat et mutlaka gec dollenmedir cunku onlar adete gore hesaplıyor lar baktin memnun degilsin bidaha ki gitmene degistir doktoru bide devlete gitme bi halttan anlamıyorlar
benim değerlerim şu şekilde oldu ilk 225 çıktı 30 saat sonra 370 çıktı 3 gün sonra 1070 dört gün sonra ise 4637 çıktı. ondan sonra test yapmadık zaten. değerim 4637 iken bile kesem çok küçüktü 10 mm dedi ve aynısını bana da söyledi sağlıksız bebekleri vücut dışarı atar diye... hiç canımı sıkmadım. bir hafta sonra gittim kesem 16 mm olmuştu ve vajinal ultrason ile kalbini gördük... yani değelerim normal ilerlerken bile karından ultrason ile göremedik bile... umudunuzu asla yitirmeyin bol bol dua edin... bebişinizle konuşun . eşim benle dalga geçse de ben o bir hafta boyunca konuştum sıkı sıkı tutun annecim diye.. bıdığım tutunmuş annesine... darısı sizlere olsun inşallah...Değerleriniz Nasıl artıyordu acaba.Benim 2 kat artmıyor ve kese günde 1 mm büyümüyor o yüzden gelişmiyor saglıklı degil dediler
Bak cnm benim ki 3 günde 2002 den 4110 a yukseldi herkesin ki iki kat articaj diye kural yok benceDeğerleriniz Nasıl artıyordu acaba.Benim 2 kat artmıyor ve kese günde 1 mm büyümüyor o yüzden gelişmiyor saglıklı degil dediler
Amin inşallah darısı bizlere.Benim şuan 4 günde bir 2 kat artıyor 20 gündür 10 kez bakmışlardır hcg ye.Ben vajinal baktırıyorum düşük riskline karşılık fakat 11 mmde yolk kesesini göremedik ama4+6 da zaten görünmemesi doğal degil mi acababenim değerlerim şu şekilde oldu ilk 225 çıktı 30 saat sonra 370 çıktı 3 gün sonra 1070 dört gün sonra ise 4637 çıktı. ondan sonra test yapmadık zaten. değerim 4637 iken bile kesem çok küçüktü 10 mm dedi ve aynısını bana da söyledi sağlıksız bebekleri vücut dışarı atar diye... hiç canımı sıkmadım. bir hafta sonra gittim kesem 16 mm olmuştu ve vajinal ultrason ile kalbini gördük... yani değelerim normal ilerlerken bile karından ultrason ile göremedik bile... umudunuzu asla yitirmeyin bol bol dua edin... bebişinizle konuşun . eşim benle dalga geçse de ben o bir hafta boyunca konuştum sıkı sıkı tutun annecim diye.. bıdığım tutunmuş annesine... darısı sizlere olsun inşallah...
Bende 97 ile ogrendim 3 gün eonra 644 oldu bi gün sonra 1244 3gun sonra 2002 3 gun sonra 4109doktor bugun kese iyi dedi kana gerek yok dedi deger artmasa da büyüyor demek ki sikinti yapma izeller basta temkinli konusuyor sakin ol bebisinle konusÖzele ve bulunduğum yerde iyi bir doktora gidiyorum çünkü sayılı doktor var.İşi riske atmıyorum.Dikkat ediyorum ya geç döllenme ya geç gelişiyor Dedi doktorum be değerim şuan 6000 falan.Gerileme yok şükür ama 2 kat bekliyorlar hep.Devletteki doktora gittim kese ve hcg haftanla uyumlu gayet stres yapma Dedi.Özeldekiler de farklı diyor işte.Ultrasonda 4+6 yımm.2 hafta 6 gün önce olmuş yani Dedi doktorum ama zaten öğreneli 2 hafta 6 gün oldu96.21 değerle öğrendim Nasıl o gün oluştu
Canım kanaman ne zaman başladı senin ve hangi renkti ?İnşallah sımsıkı tutunmuş tür annesine adet tarihine göre 5+6 fakat en fazla 25 günlük çünkü ayın 9 unda test yaptırdım negatifdi
Bence de yok ben araştırma yaptım.1500 den yukarıda olan hcglerde 48 ve 96 saat arasında 2 kat artış normal diyor.Yani 4 güne kadar olması normal.Yolk gözüktü mü peki sende.Bak cnm benim ki 3 günde 2002 den 4110 a yukseldi herkesin ki iki kat articaj diye kural yok bence
Benim günde 0.6 0.8 mm arası büyüyor tedirgin eden o.Eşim gidiyor Haftasonu ve 2 ay yalnızım Allahım mucize olsun diye dua ediyorum.Yalnızım ve çok takıyorumBende 97 ile ogrendim 3 gün eonra 644 oldu bi gün sonra 1244 3gun sonra 2002 3 gun sonra 4109doktor bugun kese iyi dedi kana gerek yok dedi deger artmasa da büyüyor demek ki sikinti yapma izeller basta temkinli konusuyor sakin ol bebisinle konus
Canim adetimi baz alirsak 6 gun sonra basladi ama yerlesme kanamasiymis cunku bugun doktor gec dollenme dedi rengi pembeydi ama ihmal etme eger kanaman varsa degerin de iki bin falan sa git kesene baktir hap igne yazarlarCanım kanaman ne zaman başladı senin ve hangi renkti ?
Bende yaptim cnm aynen oyle yasayacak ömrü nefesi varsa rabbin yasatir onu merak etme sen dedigim hibi konus bebisinle emin ol buyuyecek 5. Haftada yolk gozukmez diye biliyorum kesenin boyutuna baktik sadece bizBence de yok ben araştırma yaptım.1500 den yukarıda olan hcglerde 48 ve 96 saat arasında 2 kat artış normal diyor.Yani 4 güne kadar olması normal.Yolk gözüktü mü peki sende.
Ayrıca doktorum 8 ocak tarihine göre uyumlu degil ay sonunda yumurtlama olmuş senin Dedi.
Bana gelisim geriliği olabilir dedi ya safi ya kadir diye tesbih cektim bol bol dua ettim verende o alan da o kalbini ferah tutBenim günde 0.6 0.8 mm arası büyüyor tedirgin eden o.Eşim gidiyor Haftasonu ve 2 ay yalnızım Allahım mucize olsun diye dua ediyorum.Yalnızım ve çok takıyorum
Daha kan testi yaptırmadım canım ben 28 şubat adet günümdü normalde edetden 2-3 gün önce kasıklarım ve belim ağrımaya başlardı.Canim adetimi baz alirsak 6 gun sonra basladi ama yerlesme kanamasiymis cunku bugun doktor gec dollenme dedi rengi pembeydi ama ihmal etme eger kanaman varsa degerin de iki bin falan sa git kesene baktir hap igne yazarlar
Aynı Can'ım aynı.İçimden herşey iyiye gidecek gibi geliyor.Bana gelisim geriliği olabilir dedi ya safi ya kadir diye tesbih cektim bol bol dua ettim verende o alan da o kalbini ferah tut
Yerlesme kanamasi cnm korkma kırmızı olmadikca bi kac gune kesilir bebisin dogru ueri bulunca simsiki tutunur inşallahDaha kan testi yaptırmadım canım ben 28 şubat adet günümdü normalde edetden 2-3 gün önce kasıklarım ve belim ağrımaya başlardı.
Hiç bu şekilde belirtilerim olmadı aksine göğüs uçlarım dikleşti dokununca ağrıma ya başladı bir ikikez miğgçdem bulandı ve yumru gibi boğazıma oturdu.Sol kasığımda damar atar gibi bir kaç kez attı.
26 sında öğlen pembe leke geldi daha sonra kahverengi leke ye döndü az az oldu dünde biraz artmaya başladı ve aralarında açık renkte kırmızıya yakın renkler vardı.
bugün biraz azalmaya başladı .
Hislerine guven doktor bana gelism geriligi dedi ben dedim ki cocugun oldugu tarihi soylerim bile dedim :) benim icimde hic korku yoktu insan hisseder ana sen dedigim gibi uzum ye kuru uzum bide ceviz ben cig cekirdek falan da yiyorum faydali diyeAynı Can'ım aynı.İçimden herşey iyiye gidecek gibi geliyor.
Benim bide gigsumde ki damarlar velirginlesti bileklerimdekilerle aklinda olsunDaha kan testi yaptırmadım canım ben 28 şubat adet günümdü normalde edetden 2-3 gün önce kasıklarım ve belim ağrımaya başlardı.
Hiç bu şekilde belirtilerim olmadı aksine göğüs uçlarım dikleşti dokununca ağrıma ya başladı bir ikikez miğgçdem bulandı ve yumru gibi boğazıma oturdu.Sol kasığımda damar atar gibi bir kaç kez attı.
26 sında öğlen pembe leke geldi daha sonra kahverengi leke ye döndü az az oldu dünde biraz artmaya başladı ve aralarında açık renkte kırmızıya yakın renkler vardı.
bugün biraz azalmaya başladı .
Öylemi diyosunYerlesme kanamasi cnm korkma kırmızı olmadikca bi kac gune kesilir bebisin dogru ueri bulunca simsiki tutunur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?