bebek gelişmese hcg yükselirmi?

ben bu farkı hep üşüdüğüm için anlayamıyorum benim alttan muayene etti hiçbir zararı yok dedi şimdi siz böyle söyleyince korktum kv nin de dün mevlüdü vardı ordaki akrabalarıda aaaaaa niye öyle bişey yaptınnnnn bir daha sakıınnnn diye abarta abarta konusunca korkmuştum

Her ihtimali dusun cnm sonucta bebde bidaha baktirmadiim sakincasi yok diyi ama cocuk hissedio korkmaz mi sonucta herseyi hissediyor ben oyle düşünüyorum

Her ihtimali dusun cnm sonucta bebde bidaha baktirmadiim sakincasi yok diyi ama cocuk hissedio korkmaz mi sonucta herseyi hissediyor ben oyle düşünüyorum
elbette öyle de bebişimin minnacık kalbini görmenin baska yolu yoktu bende onun orda sağlıklı olduğunu bilmek istedim... umarım bir sorun olmaz zaten kanamam hiç yok kasık ağrımda normal derecede arada bir oluyor... sanki tehlikeli olsadı şimdiye kadar sorun yasardım diye düşündüm

Yok cnn benim kanamam vardi baktirmadim cumartesi de baktirmadim iyi ki baktirmamisim pazar kesildi :) cok sujur inşallah ben kalp atisini beklemiyorum da kesenin gelisimi iyi desin yeter bana da gelisim geriligi olabilir dedi degistircen doktoru bu kadina gicik oldum olumlu pozitif bir dr bulmam lazim

evet kanaması olanlara bakmıyorlamış benim doktorum eksiyide artıyıda söylüyor. ilk gittiğim doktor beni çok üzmüştü. kimyasal gebelik düşük hepsini sıralamıştı ama doktorların hemen hemen hepsi kendini ilk 3 ay garantiye almak için böyle konusuyor... yani bize özel değil neredeyse çoğu gebe ilk 3 ayını ağlayarak ve tedirgin geçiriyor.... ben çok fazla sakınmak istemiyorum mesela dün kv mevlütünde benden hariç 4 hamile daha vardı hepsi sere serpe yatarken ben koşturdum her birşeye millet sen hamilesin dese de ağır kaldırmadığım sürece çok fazla sakınmak istemiyorum ayrıca çok fazla yatmak kilo aldırır diye laf bile soktum. kv de de torunuma bişey olcak diye işleri benden kaçırıyordu çok komik :)

Sakinsan da olacak oluyor haklisin Cnm ben ogrendim agir hic birsey kaldirmadim cok iş yapmadım lekenmem basladi gario olan tarafi leke gelmeden bende bir üşüme titreme oluyor sonra bi iki damla leke geliyor hala vucudum ısınma di donuyommm

alttan bakmak dusuk yaptırmaz canım drum bizde sizingibi bebeğiniz iyi olsun demişti bana cok sevindim senin adına darisi bizlerin başına perşembe gelmek bilmiyor

sebebi yok ikili ti herseyestler patoloji hersey normal cıktı ama basından beri kanamalıydı 4. haftada basladı kanamalar 15. haftaya kada r wc dışında kalkmadım ama olmayınca olmuyor dr riskin bitti normal hayatına dönebilirsin dedi eve geldim kanamam başladi 3 gün sonrada kalbi durdu oğluşumun

bu kezde olmazsa denemeyi bırakacam gücüm yok riskli gebelik uzmanı arastırıyorum bulundugum ülkede varsa gidecem

çok zor gerçekten bende kalbini gördüm diye hala garanti bakmıyorum ama işte çokda sakınmak istemiyorum.... hangi ülkede yasıyorsunuz? umarım bu kez size sıkı sıkı tutunmuştur meleğiniz.

çok zor gerçekten bende kalbini gördüm diye hala garanti bakmıyorum ama işte çokda sakınmak istemiyorum.... hangi ülkede yasıyorsunuz? umarım bu kez size sıkı sıkı tutunmuştur meleğiniz.
kıbrısta yasiyorum canım. inşallah sagsalim kavusuruz miniklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…