bebek gelişmese hcg yükselirmi?

Can'ım dualarım seninle.İlişki olmadı degil mi yasak çünkü

Kizlarr geldimmm pitpitpit atio kalbi minigiminnnnnn hersey yolunda cok sukur gobekten igne olacam hergun pihtilasma icin haftamizlada uyumlu. Agir is yapmak yok dedi bol bol dinlen bol su ic dedi

Kızlar herkese merhaba bende sizlere birşey danışmak istiyorum benim daha çok çok yeni tesadüfen çok erken öğrendim ilk öğrendiğimde değerim 11.36ydi 28 şubatta 32 çıktı bugünde 102 sizce bu değerler normal mi artış iyimi doktora gittim bugün daha çok yeni bişey soyleyemem 6. Hafta da gel dedi bu surecte kese olusmasi önemli kese oluşmadan dusen çok gebelik oluyor dedi moralim bozuldu sizlere de böyle dediler mi

Degerin 2 gunde 3 katina cikmis bence cok guzel o degeede kese gorlmez canim 1500 olmasi lazim dahaa cok kucuk minigin o yuzden gorunmedi. Kese gorunmeden dusen gebeliklerde kimyasal zaten yani sadece kanda gebelik canim her kadin yilda 1-2 kere farketmeden yasayabiliyormus

Öyleymiş canım inş değildir Rabbim bana bagislar yerlesme kanamasi da yaşadım ama acaba kimyasal da oluyor mu böyle şeyler bilgin var mı

Öyleymiş canım inş değildir Rabbim bana bagislar yerlesme kanamasi da yaşadım ama acaba kimyasal da oluyor mu böyle şeyler bilgin var mı
Değerlerin normal artmış ki bir problem yok.Dış gebelikte alakasız artıyor.Korkma o yüzden.Kesen zaten şuan görünmez.Haftaya görünür

Değerlerin normal artmış ki bir problem yok.Dış gebelikte alakasız artıyor.Korkma o yüzden.Kesen zaten şuan görünmez.Haftaya görünür
Cok haklısın canimmm ama işte bu duygu degisimi beni mafetti bi an çok mutlu bi an çok huzursuzum doktor 16 martta çağırdı o zaman gorucez keseyi dedi

Yok canim özele gidiyorum ama daha erken diye taaa 16 sina çağırdı ve hiç muayne etmedi anlamadım bende özel bi de normal mi sence
Ben özele gidiyordum sürekli çağırıyordu bıkmıştım.Stres olmuştum artık.Devlete geçtim sonra.Panik falan kalmadı.2 haftada bir gidiyorum.Özelde haftada 2 gidiyordum.Ve 2 günde büyük bir gelişme bekliyordu doktorum.Şimdi daha iyi.Sana vajinal muayene yapabilirdi ilk gittiğimde beni muayene etti.Rahimde ölçüm falan yaptı.Tansiyonuma ve kiloma baktı.Takip için iyi bir doktordu dakat strese soktu beni.

Ne yaptın canım umarım hamileliğin sağlkkla devam ediyordur.benim de değerkerimdeki artış az ve seninkinden daha az.endişeliyim.hepimize kolaylık versin Allah...

Ne yaptın canım umarım hamileliğin sağlkkla devam ediyordur.benim de değerkerimdeki artış az ve seninkinden daha az.endişeliyim.hepimize kolaylık versin Allah...
Bebeğimin gelişimi oldukça iyi cnm ara ara lekelenmelerim devam ediyor progesteron kullanıyorum artık eskisi kadar umursamiyorum çünkü nefesi olan yaşar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…